Ako funguje 48-hodinová čakacia lehota pred umelým prerušením tehotenstva?
Ahojte viete mi niekto poradit ako to je s tou 48hodinovou cakacou lehotou pred upt?
@any_soj Ďakujem za odpovede..No v nemocnici to nekontrolovali vobec ci som to poslala..Preto som z toho taka že aby bolo vsetko ok
tebe to už môže byť jedno, už máš zákrok za sebou 🤷 či čakáš nejakú pokutu alebo čo? nič také nepríde
@karin252012 pravdupovediac som veľmi prekvapená, že ťa to lekár nechal poslať. Lebo ak by si neposlala, tak jedine on by z toho mal problémy
@zuzanka.zuzu áno toho sa bojim velmi..Ale bolo to este minuly rok v novembri tak hadam to uz preslo nejakou kontrolou v tom nczi tam sa to posiela

@karin252012 ahoj. Môžeš byť úplne pokojná, čo sa tohto týka. Ide o 48 hodín, čiže vôbec sa nerozlišuje, či sú to pracovné alebo víkendové hodiny. Okrem toho - samotné poučenie a čakacia lehota je síce benefitom pre ženu, hlásenie o ňom je však na to, aby sa zabezpečilo, že lekár nevykoná upt bez cakacej lehoty. Čiže hlásenie legitimuje lekára vykonať upt. Ak by s hlásením čokoľvek nebolo v poriadku, problém má lekár, nie ty.