Ako postupovať pri prerušení tehotenstva?
pekny deň maminky,neviete prosim či pred umelym prerušenim teh.treba ist svojej gynekolkogičke na vyšetrenie,ktora nema ani svoj ultrazvuk,alebo rovno isť do onemocnice na gyn.porodnicke,dakujem.
najskôr ku svojej gyn. a potom musíš mať vyšetrenie od interného...
@deti95060810 jaj dakujem
Aj ja som za "nechat", aj pre surodenov je dalsi surodenec super - naj.dar pre nich, vztah na cely zivot, ked my rodicia tu uz nebudeme...
Ženy ako ozaj? Nepýtala sa na názor, ani či to robiť alebo nie. Pýtala sa úplne inú info.
Takisto niesom za prerušenie, ale keď sa nemám vyjadriť k otázke, tak si kusnem do jazyka a idem ďalej a nereagujem. To ozaj treba okamžite začať s presviedčaním nech to nerobí a podobne? To je načo dobré?
Je to jej vec, veselo jej z toho isto nieje...
@alice.jant na to je to dobre.....ze zachrana zivota za to stoji...
@emili31 toto je nechutné citové vydieranie. Ak sa s tým Ty nevieš vyrovnať, tak smer psychológ. A nerozumiem, prečo by to autorka mala vešať na nos svojmu dieťaťu.
@emili31
Súhlasím s @malasandrika.
A ze zachrana života za to stojí? Ty co vieš o tejto mamičke co to pisala? Aky ma dovod, životnú situaciu a podobne? Na základe coho sa citis byt tak dôležitá ze si mozes dovoliť tu hlásiť o záchrane života? A priamo k tvojmu príspevku- a nemyslim si ze to bude rozprávať svojmu 9 mesačnému ako rozprávku na dobru noc. Povedala by som ze tvoja mama ma prinajmensom nezvycajne myslenie ak ti rozprávala o svojich dvoch interrupciách, aj keby sa mali odohrať ked si bola staršia nevidim dovod preco to rozprávať svojmu dietatu.
jej život,jej vec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tak je to každého vec
@alice.jant
Takto nejako je to aj s politikou...
Kazdy to kritizuje doma za zatvorenymi dverami ale tam kde treba ruku k dielu neprilozi...
Coze sa len prizerajme a nechajme ostatnych zit ako chcu...
A v dusi ich polutujme aki su ubohi-nie?
Takze na to je dobre upozornit tuto mamicku-pretoze si pravdeodobne neuvedomuje co sa chysta urobit.
Na kazdom kroku zachranuju psikov,macky...strana zelenych bojuje proti tyraniu zvierat...
A ludsky zivot ma tak malu hodnotu...
Ludia ho zahodia ako nic...😢
a nechcete radsej zabit to narodene? este si aj do porodu oddychnete, a budete mat stale jedno dieta... to je jedno ktore nie? ci ked je to male nenarodene najbezmocnejsie tak je to ok ale vacsie uz nie? za mna je to vrazda.. ci narodene alebo nie...
treba ist k svojej gynekologicke normalne, ona ta musi najprv vysetrit a az potom mozes ist do nemocnice na vysetrenie, ona by ti aj mala povedat kam presne a co vsetko potrebujes mat vybavane..
verte mi,naozaj to nechcem urobiť,a je mi z toho veľmi tažko cele noci nespávam,ale na výber naozaj nemam :(
👍 možno zlyhala .... alebo žije vo viere, keď dojčím nemôžem otehotnieť .....
Ja len nedokzem pochopiť malíčky v zlej situacii ako vôbec k niečomu tak hroznemu môže dôjsť, nechcem nemôžem si dovoliť dieta ? Tak sa chranim preboha a nie chodiť na potraty...si hovorte iné co chcete, toto je vrazda....aspon donosit a dat na adopciu, hniezdo záchrany, určite nemienim tuto a inú matku v tomto lutovat , jedine co ľutujem je ten maly bezbranny život ....ach ľudia 😭
@zdenus35 ale mas na vyber : http://www.alexisporadna.sk/
www.zachranmezivoty.sk
http://www.kmotricky.sk/
utajeny porod - adopcia - tolko ludi by si spravila stastnymi
potrat nikdy nie je riesenim a moze mat pre teba velmi neblahe nasledky

Musis ist gynekologicke svojej kvoli potvrdeniu tehotenstva a pre odporucenie na UPT do nemocnice.