Ako sa správali vaši partneri, keď tehotenstvo vyzeralo zle?
Tým myslím, že hrozilo, že je neprosperujuce a teda už máme za sebou 2x potrat a 1 dieťatko. Ako sa ku Vám a všeobecne ku situácii stavali partnery?
Tiez to prvykrat nechcel prijat, ze sme o babatko prisli, stale mal nadej, tazko to znasal. Druhy uz vedel, ze je to proste tak a velmi mi bol oporou.
Bol smutny.
Bol smutný, objal ma, spravil mi večer čaj a už sme o tom viac nehovorili.
Bol mojou najväčšou oporou. Bez neho by som to nedala, alebo veľmi ťažko. Všade ma odbiezol, držal ma za ruku, doslova ma kŕmila jedlom, keď sme v ten deň zistili, že je to MA. Bolo to veľmi zle a smutne obdobie, ale jedno pozitívum to malo, lebo som sa utvrdila, zelepsieho manžela som si priať nemohla.
@lucka010522 pre mna je toto ako rozpravka,ze aj taki muzi su. Ja mam presny opak.

trvalo mu chvilu to spracovat, pomalsie mu dochadzalo, co sa deje, bolo vidno, ze sa citi velmi nekomfortne, ale stal pri mne a vela sme sa o tom rozpravali, pozname sa velmi dobre, napriek tomu ma velmi milo prekvapilo, ze ho to zasiahlo v rovnakej intenzite ako mna, jedno dieta mame a toto bol prvy (a snad aj posledny) potrat