icon

Ako sa vyrovnať s kyretážou?

123pipi
18. máj 2025

Ahojte žienky, prosím Vás o radu ako ste sa vyrovnali po MA a kyretaži. Ja sa neviem s toho pozbierať, psychicky som úplne na bode nula. Nič ma nebaví nič ma neteší som stále unavená a neustále rozmýšľam nad tým či mi zákrok urobili dobre.

ivik4
18. máj 2025

Po prvej rychlo , nemyslela som na to moc..sice ma vycistili zle a museli ma este raz . Druhy potrat v 18tt ovela horsie,musela som kvazi porodit a dostala som z toho mentalnu anorexiu, nasledne bulimiu. No hroza
.
Vyliecila som sa az ked som zistila ze cakam syna. Z hodiny na hodinu

biba_18
18. máj 2025
@ivik4

Po prvej rychlo , nemyslela som na to moc..sice ma vycistili zle a museli ma este raz . Druhy potrat v 18tt ovela horsie,musela som kvazi porodit a dostala som z toho mentalnu anorexiu, nasledne bulimiu. No hroza
.
Vyliecila som sa az ked som zistila ze cakam syna. Z hodiny na hodinu

trvalo mi to dlho. bola som aj dlho vypísaná. ale ako písala @ivik4 vyliečilo ma až ďalšie tehotenstvo 😔 reálne neviem čo by som robila ak by som neotehotnela. v taký čas myslím že by pomohol len čas…

123pipi
autor
18. máj 2025
@biba_18

trvalo mi to dlho. bola som aj dlho vypísaná. ale ako písala @ivik4 vyliečilo ma až ďalšie tehotenstvo 😔 reálne neviem čo by som robila ak by som neotehotnela. v taký čas myslím že by pomohol len čas…

@biba_18 ja sa ale bojím ísť do niečoho, bojím sa toho že to skončí tak isto alebo sa nepodarí.

biba_18
18. máj 2025
@123pipi

@biba_18 ja sa ale bojím ísť do niečoho, bojím sa toho že to skončí tak isto alebo sa nepodarí.

@123pipi rozumiem. ja som také pocity nemala. časom to odoznelo a keď som sa rozhodla že by som to chcela skúsiť tak som do toho išla… ma som mala v júni a otehotnela som v decembri…

ivik4
18. máj 2025

Tak bohuzial ina cesta nieje, treba bud ist a bojovat o dalsie ako sme to spravili vela z nas alebo sa na to vykaslat. Nebola by to ziadna prehra , strata dietata je velka bolest .

123pipi
autor
18. máj 2025
@ivik4

Tak bohuzial ina cesta nieje, treba bud ist a bojovat o dalsie ako sme to spravili vela z nas alebo sa na to vykaslat. Nebola by to ziadna prehra , strata dietata je velka bolest .

@ivik4 rozmýšľala som že by som si najprv spravila vyšetrenia či som ok.

zabka79
18. máj 2025

@123pipi ja som po dvoch mesiacoch po MA a kyretazi znova otehotnela /umyselne/ , ale nehovorim ze je to dobry napad. Kazdopadne syn bol donoseny a zdravy.

123pipi
autor
18. máj 2025
@zabka79

@123pipi ja som po dvoch mesiacoch po MA a kyretazi znova otehotnela /umyselne/ , ale nehovorim ze je to dobry napad. Kazdopadne syn bol donoseny a zdravy.

@zabka79 ja sa skor bojím že sa mi nepodarí otehotnieť, predca je to zákrok do tela a nikdy neviete ako to dopadne.

zabka79
18. máj 2025
@123pipi

@zabka79 ja sa skor bojím že sa mi nepodarí otehotnieť, predca je to zákrok do tela a nikdy neviete ako to dopadne.

@123pipi to je pravda, ale cez to vsetko je dost realne otehotniet znova. Babatko nebolo zivotaschopne 😪 chapem. Tiez som bola dole. Treba sa otvorit moznosti dovolit si otehotniet znova ked bude vhodny cas. Kedy bude vhodny cas zistis sama.

martina_hod
Autor odpoveď zmazal
martina_hod
26. máj 2025

@123pipi kyrety mam za sebou 2x bohuzial MA aaa aj ked som si myslela ze cas to zahoji tak teraz uz viem ze by som vyhladala psychologicku lebo pri dalsom uspesnom tehotenstve som zazivala uzkosti a strach a samozrejme po porode som padla do depresie az som ostala na antidepresivach … takze vyhladaj lekarsku POMOC hovorit o tom bude pre teba najvacsia terapia … drzim palce

mamicka7895
27. máj 2025

Určite si urobte potrebné vyšetrenia pred ďalším tehotenstvom

alison11
20. jún 2025

@123pipi Vyhľadaj psychológa mne psycholog pomohol po pol roku som dostala po kyrete depresie.