Ako sa vyrovnať s kyretážou?
Ahojte žienky, prosím Vás o radu ako ste sa vyrovnali po MA a kyretaži. Ja sa neviem s toho pozbierať, psychicky som úplne na bode nula. Nič ma nebaví nič ma neteší som stále unavená a neustále rozmýšľam nad tým či mi zákrok urobili dobre.
Po prvej rychlo , nemyslela som na to moc..sice ma vycistili zle a museli ma este raz . Druhy potrat v 18tt ovela horsie,musela som kvazi porodit a dostala som z toho mentalnu anorexiu, nasledne bulimiu. No hroza
.
Vyliecila som sa az ked som zistila ze cakam syna. Z hodiny na hodinu
trvalo mi to dlho. bola som aj dlho vypísaná. ale ako písala @ivik4 vyliečilo ma až ďalšie tehotenstvo 😔 reálne neviem čo by som robila ak by som neotehotnela. v taký čas myslím že by pomohol len čas…
trvalo mi to dlho. bola som aj dlho vypísaná. ale ako písala @ivik4 vyliečilo ma až ďalšie tehotenstvo 😔 reálne neviem čo by som robila ak by som neotehotnela. v taký čas myslím že by pomohol len čas…
@biba_18 ja sa ale bojím ísť do niečoho, bojím sa toho že to skončí tak isto alebo sa nepodarí.
Tak bohuzial ina cesta nieje, treba bud ist a bojovat o dalsie ako sme to spravili vela z nas alebo sa na to vykaslat. Nebola by to ziadna prehra , strata dietata je velka bolest .
@zabka79 ja sa skor bojím že sa mi nepodarí otehotnieť, predca je to zákrok do tela a nikdy neviete ako to dopadne.
@123pipi to je pravda, ale cez to vsetko je dost realne otehotniet znova. Babatko nebolo zivotaschopne 😪 chapem. Tiez som bola dole. Treba sa otvorit moznosti dovolit si otehotniet znova ked bude vhodny cas. Kedy bude vhodny cas zistis sama.
@123pipi kyrety mam za sebou 2x bohuzial MA aaa aj ked som si myslela ze cas to zahoji tak teraz uz viem ze by som vyhladala psychologicku lebo pri dalsom uspesnom tehotenstve som zazivala uzkosti a strach a samozrejme po porode som padla do depresie az som ostala na antidepresivach … takze vyhladaj lekarsku POMOC hovorit o tom bude pre teba najvacsia terapia … drzim palce
Určite si urobte potrebné vyšetrenia pred ďalším tehotenstvom

Po prvej rychlo , nemyslela som na to moc..sice ma vycistili zle a museli ma este raz . Druhy potrat v 18tt ovela horsie,musela som kvazi porodit a dostala som z toho mentalnu anorexiu, nasledne bulimiu. No hroza
.
Vyliecila som sa az ked som zistila ze cakam syna. Z hodiny na hodinu