icon

Ako sa vyrovnať so smrťou dieťatka, ktoré ste nosili v brušku?

stana80
3. sep 2012

Vsetko je v poriadku a 4dni pred terminom po odteceni plodovej vody pridete do nemocnice a tam vam povedia ze srdiecko uz nebije ako sa s tym vyrovnat?

Strana
z2
macko25
12. okt 2012

Mne zomrela Michaela pri pôrode v roku 2000,a teraz vo februári Dávidko v 28tt.Pomihli my môj manžel,rodina a kamaráti.Najlepšie je sa vyrozprávať,vyplakať a hlavne pracovať a nezostávať doma

janka220989
10. dec 2012

taku situaciu si ani len nechcem predstavit, nazavidim ti, pre mna je tazke ze nas anjelik opustil v 9 tt, vela vela vela sil ti prajem , uprimnu sustrast, drz sa , nevzdavaj sa, raz bude vsetko v poriadku

lujza28
4. jan 2013

...chce to hlavne vela sil a oporu rodiny a priatelov.....nezostavaj sama doma...mne pomohlo to...ze som mala pri sebe manzela ...rodinu a priatelov.....je to velmi tazka ziskat znovu chut do zivota....a az do konca zivota si ponesies tu bolest v srdci....ale musis ist dalej....lebo urcite aj nas bude cakat to stasticko....velmi tomu verim....a prajem si...aby sa nam vsetkym splnil tento velky sen...

chavierka
4. jan 2013

Prijmi našu úprimnú sústrasť, je to tak smutné, že sa to ťažko číta. Ja som prenášala 16 dní a syn sa nám narodil už ako sa hovorí za 5 dvanásť.....taký koniec ako si zažila ty si neviem ani predstaviť. Ale kamarátka zažila niečo podobné ako ty (akurát sa jej to stalo 2x), pomohlo jej znova otehotnieť a teraz má dve krásne detičky s ročným roydielom a vytešuje sa z nich neskutočne....Drž sa

pumka
25. jan 2013

úprimnú sústrast ☹ mne zomrelo dievčatko na začiatku 6.mesiaca,odlúčila sa mi placenta,odtiekla plodová voda a dostala som kontrakcie,musela som porodit mrtve dievčatko 😔 sú to hrozne smutné veci,aj mne sa vtedy zosypal svet,ale velmi ma vtedy podržal manžel ,človek sa s tým asi nezmieri nikdy,ale čas hojí rany a aj ty raz určite budeš mat krásne zdravé dietatko,len to nevzdávaj 🙂 držím palce!

broskynka23
18. mar 2013

je to nieco strasne prist o milovane a vytuzene dietatko...mne sa stalo to,ze prestalo babo rast od 6tt a este dva tyzdne som v sebe nosila mrtve dietatko a tesila som sa na dalsi ultrazvuk a ze konecne oznamime tu novinu nasim rodicom a znamym...a ked mi dr. povedal ze dietatko ani nenarastlo a prestalo mu bit srdiecko...ostala som v nemom uzase a nezmohla som sa na slovo... este v ten den mi robili v nemocnici kyretaz a tie pocity sa nedaju ani opisat slovami- citim sa ako vyskriabana nadoba a vnutri mam hrozny pocit prazdna,je to este velmi cerstve - 4 dni po zakroku a hocikedy cez den aj v noci sa rozplacem,citim velky tlak na srdci az nemozem dychat ☹ hrozne to boli,hoci uz mame jedno dietatko dcerku 2,5 rocnu velmi sme chceli druhe a tesili sa.Verim ze bude dalsie,ale teratz je to tak tazke,nedokazem o tom hovorit s okolim,nechodim ani von,som len doma s dcerkou - ktora ako naschvla chudatko este teraz aj ochorela.... takze sme doma zavrete,jedina opora mi je manzel a Boh- viera mi velmi pomaha pochopit co sa stalo a ze nas Adamko.- tak sme ho pomenovali od prvej chvile co sme sa o nom, dozvedeli ... je v nebicku a je mu tam dobre a ze raz sa tam urcite stretneme,objimeme si ho,pritulime sa k nemu a spozname jeho krasnu anjelsku destsku tvaricku....
je to hrozne,co sa stalo tebe,to by som uz asi nerozdychala... velmi ti drzim palceky aby cas zahojil rany aj ked zabudnut sa neda...a hlavne verte v krajsiu buducnost a vytuzene babatko bude opat 🙂

lulih
3. apr 2013

Dobrý deň, chcela by som Vás velmi poprosiť o spoluprácu na dotazníku k mojej diplomovej práci.
Viac info na:
www.popotrate.dotaznicek.sk

Dakujem

fialka1989
22. aug 2016

Musim sa bohužiaľ pridať aj ja prišla som o svojho chlapceka v 20tt v piatok som sa otvorila no v nemocnici nič nerobili len čakali...vcera sa narodil a umrel my v naruci...najradsej by som umrela s nim boli to strašne

Strana
z2