icon

Ako sa vyrovnať so stratou dieťaťa po kyretáži?

31. mar 2025

Ahojte ženy ja už som zúfalá od kyretaze neviem otehotnieť aj keď sa snažíme na plodne dni ovulacne testy pozitívne a nedarí sa aj napriek tomu. Som smutná o bábätko sme prišli 9 týždny a od vtedy sa nedarí 🥺 mam aj rozhádzané ms od kedy som bola na kyret. Dnes som skúsila test a je negatívny ms mam dostať stredu alebo vo štvrtok a ovulacne testy boli pozitívne 21.3 myslím ze už by ukazalo pozitívne . Ja sa ospravedlňujem keď to vyznelo toto všetko ako hlúpe ale som momentálne smutná a neviem sa ani komu vyrozprávať.

hederamonstera
31. mar 2025

To mi je luto, uplne viem co zazivas. Drzim palce nech to vyjde cimskor.

zuzkaa1991
31. mar 2025

Kolko mes. Ste od kyretu?netreba mat sex len pocas ovulacie my sme mali kazdy druhy den vecer isla som.do sprchy az pi istu dobu (hodinu dve. Neskor) hormonalny profil vam brali? Usg je všetko ok? ......nam sa po.kyrete podarilo po polroku asi a mala.som.MA v 12tt plus ine problémy po kyrete...a hlavne treba vypustiť z hlavy tehu a podarí sa;) kazdy tak povie dvakrát som si povedala ze kaslem skúšanie mali sme sex kedy sme chceli ale.prvykrat.ako som pisala ze kazdy druhy vecer a druhýkrát sme.si povedali bude bude nebude nebude a to som uz chystala muza na spermiogram len nechcel.ist 🤣🤣🤣🤣a tiez aj druhe sa podarilo az po polroku a viac

veselo_neveselo
31. mar 2025

Nepises, ako dlho je to od tvojho MA. Ale niekdy to trva, aj sliznica, aj hormony, pokial sa zas daju do normalu.
A nezabudaj, ze pre zdrave pary do 35, je normalne otehotniet do roka, takze par mesiacov hore-dolu nic neznamena.

To len na forach vidis velmi koncentrovane skusenosti tych, co otehotneli do mesiaca, dvoch, troch, ale to nie je pravidlo pre vsetkych.

heln
31. mar 2025

v prvom rade sa potrebujes dat do poriadku, si velmi upata na tehotenstvo a vytvaras si stres.
daj si od sledovania pauzu, uzivaj vitaminy, chodte v lete na dovolenku a povedz si, ze po dovolenke. potrebujes si oddychnut psychicky aj fyzicky. nesleduj ovulaciu, len pravidelnost menstruacie, cim viac to sledujes, tym viac si v strese a tym je to horsie. chapem ta, je to tazke na to nemysliet.

arexka
14. apr 2025

Veľmi s vami sucitim prešla som si tym istym a tiež som mala depku s toho a nemala sa komu vyrozprávať a nechcela som to vraviet hociakej kamoške na ulici dosť som sa uzavrela do seba muži to nevedia tak pochopiť ..ja som otehotnela na 3 m🙂esiac od kyretu a malo to šťastný koniec mame už 10 mesačne babo🙂 ja som si meravala bazalnu teplotu zapisovala robila ovuláčne testy ..ozaj keď tam bola jasna ta druha čiarka sme skusili a podarilo sa 🙂 asi je to o šťastí a ešte progesterón je dobry na udržanie ja som aj to brala veľa šťastia 🍀