icon

Ako sa vyrovnať so zamlčaným potratom?

tandariatko
27. aug 2025

Ahojte žienky, toto je otázka hlavne pre ženy ktoré si tým naozaj prešli...

Žienky, ako ste sa vyrovnali a potratom? Pomohlo Vám niečo? 11.8. zistili že bábätku nebije srdiečko bola som 9+2 ... dostala som tabletky na vyvolanie potratu ... začala som masívne krvácať a skončila som nakoniec v nemocnici. Vyčistila som sa sama kyretaz nebola potrebná.

Mám syna má 4 roky a cíti že niečo nie je v poriadku vidí že som veľmi smutná.... manžel by mi zniesol aj modré z neba len aby mi bolo lepšie... neviem sa stým zmieriť.

Ďakujem ☺️

petko81
27. aug 2025

@tandariatko ja som potratila samovoľne v 8 týždni.no ale mali sme doma 8 ročného a aj 4 mesačnú tak nejako to prebolelo a do roka som porodila ďalšie dievčatko.drzim prsty

marhulka13
27. aug 2025

@tandariatko ja mam za sebou 3 MA, vždy pomohol iba cas.

anonym_a11211
27. aug 2025

@tandariatko ja až 8x , ťažko som to znášala pomaly časom som sa s tým naučila zmieriť sa

tandariatko
autor
27. aug 2025
@anonym_a11211

@tandariatko ja až 8x , ťažko som to znášala pomaly časom som sa s tým naučila zmieriť sa

@anonym_a11211 8x? To ma veľmi mrzí...ja som si myslela že som veľmi silná žena a toto ma strašne položilo.

tandariatko
autor
27. aug 2025
@marhulka13

@tandariatko ja mam za sebou 3 MA, vždy pomohol iba cas.

@marhulka13 Áno, čas všetko zahojí máte pravdu. Ja by som ale chcela byť ok hneď aby bol aj môj syn v poriadku. Toto ma neskutočne položilo.

tandariatko
autor
27. aug 2025
@petko81

@tandariatko ja som potratila samovoľne v 8 týždni.no ale mali sme doma 8 ročného a aj 4 mesačnú tak nejako to prebolelo a do roka som porodila ďalšie dievčatko.drzim prsty

@petko81 Ja vôbec neviem či do ďalšieho tehotenstva pôjdem. Už mám obavy.

palculienka40
27. aug 2025

@tandariatko kontaktuj poradnu Alexis.

marhulka13
27. aug 2025
@tandariatko

@marhulka13 Áno, čas všetko zahojí máte pravdu. Ja by som ale chcela byť ok hneď aby bol aj môj syn v poriadku. Toto ma neskutočne položilo.

@tandariatko ja som tiež vtedy mala doma už dve deti a najhoršie bolo počuť, nech to tak nepreživam, ved mam doma dieta. Horšie, že sme v dvoch prípadoch vedeli aj pohlavie

rachel36a
27. aug 2025

Ja som prišla o 5 nenarodených deti...ťažko sa s tým vyrovnať, lem sa naučiť s tým žiť...zial..

anonym_5d5506
27. aug 2025

@tandariatko Tiež som si tým prešla a ťažko a dlho sa vyrovnávala.Az keď som otehotnela a vynosila zdravé druhé dieťa sa bolesť zamierila. Je mi to ľúto, čím prechádzaš je to veľmi bolestivé. Ale chce to čas..

anonym_9a945e
27. aug 2025

Mne najviac pomohlo dieta,ktore som mala.Nebol cas na nic ine.A potom dalsie uspesne teh.po 3 mesiacoch.Zaroven som si to snazila zdovodnit logicky,ze to babo bolo velmi poskodene,tak to priroda vyriesila sama.
A este mi pomohlo,rozlucit sa.Zapalila somu sviecku.Proste nejaky ritual vie pomoct.

petko81
27. aug 2025
@tandariatko

@petko81 Ja vôbec neviem či do ďalšieho tehotenstva pôjdem. Už mám obavy.

@tandariatko tretia dcéra prišla úplne nečakane to sme nejako neplánovali.vela síl prajem

anonym_fc7857
28. aug 2025

Som po MA (zisteny zaciatkom augusta), prve tehotenstvo, dietatko sa prestalo vyvijat v 11.tyzdni, prisli sme na to az v trinastom... najskor som dostala tabletky, bola som hospitalizovana, o niekolko dni ma opat hospitalizovali so zapalom, nasledne bol po skoro tyzdni trapenia nutny aj zakrok. Rozumiem vasej bolesti a jedine, co mi zostalo je nadej, ze este mame sancu na zdrave babatko. O tu by som sa s vami rada podelila.❤️

saxana000
28. aug 2025

Chce to cas.. ty mas vyhodu ze mas dalsie zijuce zdrave dieta na ktore sa vies zamerat..mne prave to pomohlo ze som videla pred sebou zdravu dceru a vela casu venovala jej.stat sa mi to este pred jej narodenim bolo by to ovela ovela tazsie..

tinka_1807
29. aug 2025

@tandariatko Úplne ti rozumiem. Mala som MA začiatkom augusta. U mňa bola aj kyretaz. A predtým ešte 2 biochemické tehotenstva. Doma mám vďaka Bohu aspoň jeden živy 3 ročný poklad. Snažím sa sústrediť na neho.
Zároveň ma čaká mnoho vyšetrení, keďže som mala veľa potratov za sebou. A do tých vyšetrení sa mi vôbec nechce. Ale tak je to potrebné. Utesujem sa zároveň tým, že aspoň nebol problém otehotnieť. 🙏
Želám veľa síl 💪 a vyprosujem, aby nám obom ešte bolo dopriate bábätko 🙏 ♥️

ronie338
30. aug 2025

Ja som mala minulý rok 2x v máji a v novembri, v máji som sa sama vyčistili to bolo v 6tt, v novembri som skončila na kyrete, mala som veľkú zrazeninu a bolesti museli, tiež mam doma 2rocneho. Hematologiu, genetiku všetko mám v poriadku. Momentálne ale beriem lieky na migrény lebo potraty mi spôsobili zhoršenie migren a na tie lieky nemôžem otehotnieť. Uvidíme časom co sa dohodneme a ako sa rozhodneme

anonym_908e86
30. aug 2025
@ronie338

Ja som mala minulý rok 2x v máji a v novembri, v máji som sa sama vyčistili to bolo v 6tt, v novembri som skončila na kyrete, mala som veľkú zrazeninu a bolesti museli, tiež mam doma 2rocneho. Hematologiu, genetiku všetko mám v poriadku. Momentálne ale beriem lieky na migrény lebo potraty mi spôsobili zhoršenie migren a na tie lieky nemôžem otehotnieť. Uvidíme časom co sa dohodneme a ako sa rozhodneme

@ronie338 pozri sa na serrapeptazu a aublock.

tandariatko
autor
2. sep 2025

@ronie338 Ahojte, ja mám tiež odvtedy veľmi silné migrény ale tak že si musím dať liek a ľahnúť... nikdy som to takto nemala... nechutí mi vtedy ani jesť nič...

ronie338
3. sep 2025
@tandariatko

@ronie338 Ahojte, ja mám tiež odvtedy veľmi silné migrény ale tak že si musím dať liek a ľahnúť... nikdy som to takto nemala... nechutí mi vtedy ani jesť nič...

@tandariatko ja som mala aj pred tým ale nie pravidelné, hlavne pri zmene počasia veľkej, teraz už sa to nedalo mala som 4 za mesiac aj viac, na liekoch som stále byť tiež nemohla lebo to sa s malým dieťaťom tiež nedá, čiže ja som momentálne v liečbe kde mam vyslovene zakázané otehotnieť. Ale po tých dvoch potratoch ani neviem ci ešte chcem, nie som ešte pripravená.