icon

Ako si mám pamätať sny?

ruzenka57
21. dec 2019

Odpovede typu načo ti to bude, veď to je zbytočné písať ani nemusíte pretože hľadám len normálne odpovede ktoré mi môžu pomôcť

evkamotka
21. dec 2019

Je na to technika s gumickou na ruke (zapasti) . Nosis ju cez den a obcas si sprngnes. To realne stipe. Casom by sa ti to malo/mohlo premietnut do sna, kedze ide beznu castu aktivitu,s ktorou sa stretavas. V sne si sprngnes a nebude ta to stipat (lebo v sne to nemoze boliet) a ty si uvedomis ze je to sen

korunka1
21. dec 2019

@ruzenka57 bez srandy...načo ti to bude?

veronikaszabova
21. dec 2019

@korunka1 uz tu o tom mala diskusiu, admini jej ju zmazali.
Ze odkedy je tehotna, nepamata si sny a ona si ich chce silou mocou pamatat.

sspeed_cs
21. dec 2019

skus si nieco nastudovat o lucidnom sneni

dejka77
21. dec 2019

Ked vstanes (hoci aj pocas noci) treba si ich hned zapisat. Vraj pomaha aj ak si lahnes do polohy, v ktorej si spala. Alebo to mam chapat tak, ze si nepamatas vobec nic?

korunka1
21. dec 2019

@veronikaszabova tak to musel byť drsný sen, ked to zmazali 😁

veronikaszabova
21. dec 2019

@korunka1 niekto jej tam pisal, ze to bude riadny diablik to dieta, ked jej berie sny (uplne zo srandy napisane) a ona hned, ze ci si myslime, ze caka satana, ci bude zle to dieta... v ten isty den bola tema od dalsej, ze jej dieta ma kazde oko inej farby, ze pojde do pekla, ze sa kazdy den za neho modli,... a tieto dve si tam kvitovali. Fanaticky. Admin to zmazal, lebo sa to priecilo zdravemu rozumu.

korunka1
21. dec 2019

@veronikaszabova tu z ocami si pamätam...to bol troll z harryho potera 😉

vilma7
21. dec 2019

Hypnóza ti pomôže.

ukulela
21. dec 2019

@ruzenka57 no tak si daj budik kazde dve hodiny a ak sa ti akurat snivalo, zapis si .... co rozumne ti poradit? radsej sa porad s fararom, ak veris takym veciam ako satan a pod.

macekovam
22. dec 2019

@veronikaszabova silna kava..

ruzenka57
autor
26. dec 2019

@dejka77 presne tak vobec nic si nepamätám 😔