Ako si mám pamätať sny?
Odpovede typu načo ti to bude, veď to je zbytočné písať ani nemusíte pretože hľadám len normálne odpovede ktoré mi môžu pomôcť
@korunka1 uz tu o tom mala diskusiu, admini jej ju zmazali.
Ze odkedy je tehotna, nepamata si sny a ona si ich chce silou mocou pamatat.
skus si nieco nastudovat o lucidnom sneni
Ked vstanes (hoci aj pocas noci) treba si ich hned zapisat. Vraj pomaha aj ak si lahnes do polohy, v ktorej si spala. Alebo to mam chapat tak, ze si nepamatas vobec nic?
@veronikaszabova tak to musel byť drsný sen, ked to zmazali 😁
@korunka1 niekto jej tam pisal, ze to bude riadny diablik to dieta, ked jej berie sny (uplne zo srandy napisane) a ona hned, ze ci si myslime, ze caka satana, ci bude zle to dieta... v ten isty den bola tema od dalsej, ze jej dieta ma kazde oko inej farby, ze pojde do pekla, ze sa kazdy den za neho modli,... a tieto dve si tam kvitovali. Fanaticky. Admin to zmazal, lebo sa to priecilo zdravemu rozumu.
@veronikaszabova tu z ocami si pamätam...to bol troll z harryho potera 😉
Hypnóza ti pomôže.
@veronikaszabova silna kava..

Je na to technika s gumickou na ruke (zapasti) . Nosis ju cez den a obcas si sprngnes. To realne stipe. Casom by sa ti to malo/mohlo premietnut do sna, kedze ide beznu castu aktivitu,s ktorou sa stretavas. V sne si sprngnes a nebude ta to stipat (lebo v sne to nemoze boliet) a ty si uvedomis ze je to sen