Ako ste zvládli ďalšie dieťatko po úmrtí predošlého?
Ahojte mame už dve detičky tretie nám zomrelo ako týždňové v nemocnici .. veľmi by som chcela bábätko ale bojím sa mali ste to niektorá podobne dopadlo potom všetko dobre ?
@kristinkarendl Psychicky ťažko . Stále v strehu .navonok som sa snažila pôsobiť ,že som ok. Nám zomrelo druhé bábo v 39tt pred narodením .
Fyzicky bolo všetko v poriadku .
@kristinkarendl strach velky strach aj otehotniet 😪
@jumperly1 uprimnu sustrast doktori co robili?
@zafir01 uprimnu sustrast a prisli na dovod?
@palculienka40 vsetko co sa dalo, podla ich najlepsieho vedomia a svedomia. Sama som dr a je mi luto ako to dopadlo ale prognoza naozaj nebola dobra.
Teraz sa len dostat do formy a snaad o 6-7 mesiacov dostaneme zelenu skusit znovu.
@jumperly1 dcérku som rodila prirodzene v 39tt . A pozitívny test som si našla na ročné výročie jej straty . Tehotenstvo s chlapcom aj pôrod bez problémov . Potom som otehotnela ešte raz nečakane .a začal sa opakovať scenár .zle ctg .k tomu som bola covid pozitívna a mala zle pečeňové testy .pôrod bol vyvolaný a dcérka sa narodila pridusena s opäť omotanou šnúrou a tzv . Modrou maskou .
Našťastie bez následkov .
@palculienka40 ďakujem .je to už 7 rokov . Boli to stále ,a chýba stále ,ale naučila som sa s tým žiť .hoci má ešte občas prepadne plač a smútok .
Omotanu šnúru okolo krku mala
@zafir01 vraj cas lieci u nas su to dva roky a som na tom zle. Tak dufam, ze aj u mna to cas poriesi.
@jumperly1 drzim palce.

@kristinkarendl zatial neviem. Ale tiez nam zomrelo tyzdnove babetko po komplikovanom tehotenstve :( Videla som vela pribehov, kedy dalsie tehotenstvo dopadlo dobre. Nezvdavajme sa.