Ako vyvolať potrat, keď nechcem ísť na čistenie?
Bambule co pomoze ...namiesto tehotenskej knizky ....nebije srdiecko...do utorka skusat normalne ....nechcem si uplne znicit krcok
@sevcikovaa skore uzdravenie 🍀
Ahojte dievčatá som na dne po 15 tich rokoch sa mi konečne podarilo a spontánne otehotnieť,zistila som to v 7mom týždni babo krásne rástlo až do 9tyzdna aj srdiečko už bilo a včera som bola na poradni čo už som mala byt v 12 tom týždni a pani doktorka mi povedala ze mu nebije srdiečko a prestalo sa vyvíjať v 9tom týždni 😭. 3tyzdne v sebe nosím mŕtve babo a zrejme budem musieť podstúpiť čistenie na ktoré som objednaná v pondelok. Neviem ako ďalej ,stále len plačem, hliadkam si bruško a prajem si aby to bol len zlý sen. Mám 42r už malinko vajíčok ak vôbec ešte nejaké je takže dalsia šanca už asi nieje. 😭😭😭a umelé oplodnenie už nie bola som a nepodarilo sa.
@luciarasto ahoj, drzim palce nech to mas za sebou. Mne sa to stalo pred 3 rokmi vo februari. Nastastie chemicky, dali tabletku, vypytala som si.. tiez sa nevyvinulo srdiecko. V juli som znova otehotnela a mam zdravu 2 rocnu dcerku. Neboj do 45 urcite mas dost casu! bola to mozno priprava aby si si uvedomila, ze to naozaj chces este stihnut
@mamamasama Ahoj môžem sa niečo opitat som 8 mesiacov tehotenstve a mám take bolesti bruska a kontrakcie ako na pôrod môžem aj potratit mala si aj ti take bolesti
@mamamasama môžem mi odpísať prosim
@dzenifermirgova v 8 mesiaci môže ísť skôr o predčasný pôrod. Skoč na pohotovosť. Pre istotu.
@sevcikovaa dvojicky v 10tt som doma "potratila", nasla som si ich na vlozke... Da sa aj doma, mne to tak dr. Odporucil. Akoze mala som bolesti, krize ma velmi boleli a teda nebol to prijemny pohlad na tie plodiky, ale traumou by som to nenazvala.
Len potom odporucam chodit na kontroly, ci ti tam nieco neostalo
@joannita môžem sa opýtať samo od seba sa vám to začalo ??

@zuzikxx ja som musela nakoniec na cistenie vela som krvacala