icon

Ako vyvolať potrat, keď nechcem ísť na čistenie?

sevcikovaa
3. mar 2022

Bambule co pomoze ...namiesto tehotenskej knizky ....nebije srdiecko...do utorka skusat normalne ....nechcem si uplne znicit krcok

Strana
z2
sevcikovaa
autor
12. mar 2022

@zuzikxx ja som musela nakoniec na cistenie vela som krvacala

zuzikxx
12. mar 2022

@sevcikovaa skore uzdravenie 🍀

luciarasto
13. jún 2024

Ahojte dievčatá som na dne po 15 tich rokoch sa mi konečne podarilo a spontánne otehotnieť,zistila som to v 7mom týždni babo krásne rástlo až do 9tyzdna aj srdiečko už bilo a včera som bola na poradni čo už som mala byt v 12 tom týždni a pani doktorka mi povedala ze mu nebije srdiečko a prestalo sa vyvíjať v 9tom týždni 😭. 3tyzdne v sebe nosím mŕtve babo a zrejme budem musieť podstúpiť čistenie na ktoré som objednaná v pondelok. Neviem ako ďalej ,stále len plačem, hliadkam si bruško a prajem si aby to bol len zlý sen. Mám 42r už malinko vajíčok ak vôbec ešte nejaké je takže dalsia šanca už asi nieje. 😭😭😭a umelé oplodnenie už nie bola som a nepodarilo sa.

zuzikxx
14. jún 2024

@luciarasto ahoj, drzim palce nech to mas za sebou. Mne sa to stalo pred 3 rokmi vo februari. Nastastie chemicky, dali tabletku, vypytala som si.. tiez sa nevyvinulo srdiecko. V juli som znova otehotnela a mam zdravu 2 rocnu dcerku. Neboj do 45 urcite mas dost casu! bola to mozno priprava aby si si uvedomila, ze to naozaj chces este stihnut

dzenifermirgova
26. jún 2024

@mamamasama Ahoj môžem sa niečo opitat som 8 mesiacov tehotenstve a mám take bolesti bruska a kontrakcie ako na pôrod môžem aj potratit mala si aj ti take bolesti

dzenifermirgova
26. jún 2024

@mamamasama môžem mi odpísať prosim

mamamasama
26. jún 2024

@dzenifermirgova v 8 mesiaci môže ísť skôr o predčasný pôrod. Skoč na pohotovosť. Pre istotu.

marta_93
21. jún 2025
@joannita

@sevcikovaa dvojicky v 10tt som doma "potratila", nasla som si ich na vlozke... Da sa aj doma, mne to tak dr. Odporucil. Akoze mala som bolesti, krize ma velmi boleli a teda nebol to prijemny pohlad na tie plodiky, ale traumou by som to nenazvala.
Len potom odporucam chodit na kontroly, ci ti tam nieco neostalo

@joannita môžem sa opýtať samo od seba sa vám to začalo ??

joannita
3. júl 2025
@marta_93

@joannita môžem sa opýtať samo od seba sa vám to začalo ??

@marta_93 áno samé

marta_93
4. júl 2025
@joannita

@marta_93 áno samé

@joannita koľko dní potom ste ešte krvácala ???

joannita
4. júl 2025
@marta_93

@joannita koľko dní potom ste ešte krvácala ???

@marta_93 nepamätám si, bolo to pred 9 rokmi. Ale pamätám si, že mi niečo ostalo v maternici, nevyčíslila som sa uplne a preto som dlho krvácala.

Strana
z2