icon

Alchemilka - bábo sa prestalo vyvíjať

9. jún 2023

Ahojte, práve som prišla od gyn z kontroly kde zistil že sa prestalo vyvíjať v 6tt bábo. Teraz som 10tt a keďže ma poslal na kyret ale radšej by som to mala za sebou doma tak môžem si dať alchemilku čaj na to aby som sa vyčistila sama?

Strana
z2
autor
10. jún 2023

@jesenzima ja som už mala jeden potrat doma

zuzana111984
11. jún 2023

Dva po sebe už asi nie je náhoda, hádam sa príde na príčinu a dočkáš sa vytúženého bábätka 🙏😔

autor
11. jún 2023

@zuzana111984 verím že áno

martinahochher
15. jún 2023

Ahoj, už sa ti to rozbehlo samovoľne? Mne tiež v utorok lekár na kontrole oznámil, že plod sa nevyvíja, tiež sa zastavil v 6tt. A tiež som mala termín v januári. Včera som podstúpila kyretaz, ráno som prišla na príjem a večer ma pustili. Na zákrok ma zobrali až o 5, mali toho veľa.
Mne však dali na výber či chcem podstúpiť zákrok alebo mi pichnu injekciu do chrbta, aby sa čistenie spustilo samovoľne.
Ja som sa rozhodla pre zákrok, aj keď som sa bála.
Starostlivosť super, všetky predoperacne a anestéziologicke vyšetrenia mi spravili priamo tam a dnes som fyzicky už úplne fit, skoro už ani nekrvacam.

autor
15. jún 2023

@martinahochher žiaľ vôbec sa mi to nespustilo a zajtra má čaká čistenie 😭😭 už máme vybavené termíny u lekárov a dúfam že sa nieco zistí aby sme mohli mať aspoň jedno zdravé vytúžené dieťatko 🙏🙏 a to si bola v ktorej nemocnici?

martinahochher
16. jún 2023

Držím palce nech všetko dobre dopadne a skoré zotavenie aj keď rána na duši zostane.
Na aké vyšetrenia si objednaná? Ja mám za sebou už druhý potrat po sebe, prvý krát sa spustil sám a čistenie nebolo potrebné. Pýtala som sa aj na vyšetrenia, ale že som zdravá a jedno dieťa už máme, teraz sa nám zadarilo (skôr nezadarilo 😪)dva krát po sebe, tak máme byť len trpezliví, že určite to vyjde.
Bola som v Žiline

autor
16. jún 2023

@martinahochher napíš mi prosím súkromu správu. Ja práve odchádzam z nemocnice

martinahochher
16. jún 2023

Nedá sa mi sprava napísať, nikde nevidím tvoje meno len autor

autor
16. jún 2023

@martinahochher písala som ti už

Strana
z2