Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@kvietocek7 Neviem, asi Slovenka, ale to sa už fakt nedá stíhať a určite už majú nominantky, ak nie hneď aj víťazku.
to neva, ze to nestiha tento rok ved dalsi 2013 si to viac uzije doma s detmi v kruhu rodiny 🙂 😉 . Asi treba zistit kde sa udeluje a kto to udeluje
slovenka roka 2013
http://zenskyweb.sk/slovenka-roka-2013-posielaj...
este existuje socialny cin roka, ale uz je po
ale nie je to trochu čudné, že keď najväčší úspech sa jej podaril v roku 2012, tak bude ženou roka 2013...?
@kadri diky popozeram sa, aj ked je ''akoze po termine'' to neva ved aj buduci rok je pred nami 🙂 urcite treba vyzdvihnut ich osobnost za to vsetko cim presli.
Jedna reakcia na blog Lajčáka:
http://www.blogovisko.sk/ten-minister-zahranici...
KOPIRUJEM
Zlom nastáva zajtra! Ivana Boórová a jej mama Eleonóra dostali pozvanie, ktoré sa cení. A to k náhradnej rodine ich Martinka a Samuela
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
Ja tomu nemôžem uveriť.. Vianočný čas, je naozaj čas zázrakov.. 🙂
@zuzana581 je to fakt uuuuzasne, davali to v spravach, nech si teraz uzivaju to o co tolko bojovali 🙂 🙂 🙂 toto je to co im zeleznym pravom patri!!!!!!!!!!!!!!!!
Verim,ze uz nic sa neotoci oproti,lebo ony su hady a opatrnosti nie nikdy dost
dufam, ze ma neukamenujete baby, nechcem vam kazit radost, ale ja som stale skepticka 😔 (a to som inak optimistka). mne sa to zda podozrive, ako zrazu SS zmenilo pristup 😕 duuuufam, ze sa velmi mylim. ale ten email o tom, ze sa neodvolaju...v skutocnosti napisali shouldn't (nie won't), takze by SA NEMALI odvolat a tym si nechali zadne vratka pootvorene. snad to nema sluzit na to, aby ivanka s mamou prestali byt velmi ostrazite. na 100% obrat po tych vyrokoch, ze preco deti nemozu odist, neverim 😝
snad sa naozaj mylim...
http://www.cas.sk/clanok/238991/andrea-cisarova...
Vznikol precedens, Martinko a Samko zbieraju body aj pre dalsie deti 😵
@calistka
@mamutka no ale dnes je 19steho, a dnesnym dnom maju sudy prazdniny az tusim do 10.januara a to uz budu deti prec...takze sa uz socialka nemoze odvolat aj keby chcela. dobrym znamenim su aj caste kontakty s detmi, dnes su tam mama s babkou cely den u foster family...cize to by sa nerobilo, keby sa definitivne neratalo so zvykanim chlapcov na pobyt u rodiny.
@mamutka
@calistka skor si myslim ze socialka pochopila ze by sme ani po dalsom odvolani boj nevzdali...a je to aj strasne uz na ociach medializovane, svinstva sa robia lepsie v tajnosti 😖 😖 😖 takze aby nestratili tvar, radsej sa budu tvarit ze to bola ich dobra vola a blahosklonnost ze sa neoodvolaju a deti idu domov. ved aj v tom liste pisu...ze veria v pozitivny vysledok svojho odvolania ale vzdavaju sa toho pre dobro deti 😝 😝 😝 😝 sladke kecy ani sami tomu neveria.
@jolinka možno to bolo tak, že nejaký kamarát vysoký sudca si pozval ľudí z SS do kanclu na pohárik a vraví im: "Chlapci moji, serte už na to, už ste prehrali Čonkovcov, ďalší vám zdúchli spred nosa a títo bojujú a len tak to nenechajú. Tí Bóorovci sa to nebáli medializovať, napriek vašim vyhrážkam a ešte aj tie slovenské hysterické mamky nám tu buď furt protestujú alebo vypisujú listy Santovi. Chcete po tých prúseroch, čo ste porobili dostať sa do Štrasburgu? Lebo keď ich teraz nenecháte odísť, oni to nevzdajú a poženú vás vyššie a vyššie. To sú nebezpečné vody, moji zlatí, to je dobré robiť v blaženej nevedeomosti ale nie, keď sa o tom pomaly dovzedá celá Európa, veď už tie vaše praktiky začínajú rozoberať aj v európskom parlamente. Vravím vám, kašlite na to, však čo- dvaja chlapci- kvóty doplníte rýchlo, detí je habadej. Hlavne sa teraz snažte upokojiť situáciu, kým naši britskí občania začnú otvárať oči a kým sa o to začne ešte viac zaujímať celá Európa."
Prepacte, nemam cas to sledovat vsetko, kazda strana sa rychlo zapise a nestiham, no mam otazku. Preco sa vlastne Ivana Boorova nebude moct starat o svoje deti? Nechapem... Dakujem za odpoved 🙂
@dazdovka ale bude, urcite, ved uz nie UK urady ale slovenske to daju na spravnu mieru. Takze to je zbytocna otazka....
@achesa presne o to ide, ''NEBYT LAHKOU KORYSTOU'' tych stupidnych nenasytnikov, ale metaforicky si to vystihla. Doar mozne ze sa na chvilu stiahnu a potom zas vyrazia do utoku. takze sa musime mat na pozore
@zuzana581 @kvietocek7 veď ono aj cieľom bolo poukázať na to ich chápanie, aké si myslím že majú- aj keď viem, že to vyznelo dosť kruto. Žiaľ, deti sú pre nich len tovar, a nepochybujem, že presne v tomto duchu sa vedú debaty zainteresovaných. Ja pevne verím, že to týmto nekončí, že sa v budúcnosti dočkáme žalôb alebo sťažností, alebo čohokoľvek na EU súde, čo pomôže zvrátiť tento ich chorý systém, v ktorom netrpia len spomínané slovenské rodiny, ale tisícky ďalších. ☹ ☹ ☹ Slovensko dokázalo kus roboty vďaka Cisárovej, vďaka Jojke, a neskromne si myslím, že aj vďaka hlasu slovenským mamičiek. Dúfajme, že ak sme aj neotvorili oči britským občanom, pomaly ich otvárajú ostatné európske krajiny a uvedomujú si, že tam nie je všetko s kostolným poriadkom.
Dárius Haraksin TV JOJ
"Pravdepodobne najvýznamnejšia sociálna pomoc, ktorá môže byť poskytnutá kýmkoľvek pre túto zem a pre ľudstvo, je vytvorenie rodiny." George Bernard Shaw
Martin Krpač TV JOJ
Jen tolik. Po dohodě s naším šéfredaktorem budeme dál dodržovat úplné omezení medialilzace v případu Boorových. A to v zájmu co nejklidnějšího ukončení případu a návratu dětí na Slovensko. Děkujeme za podporu a prosím mějte trpělivost, brzy vás snad budeme moci opět informovat. Martin Krpač, TV JOJ.
@achesa presne a inak tu vo vedlajšej téme, kde píše tá Slávka @slavik79, čo odišli z UK, tak máme jasný dôkaz o tom, aké machinácie robia.. V UK povedali, že malá má zlomenú klučnú kosť a išli ich obviniť z týrania a pritom slovenský lekári povedali, že je to staršia zlomenina, čiže pravdepodobne od pôrodu. Pochybujem, že by lekári v UK boli tak retardovaní, že by nevedeli, že zlomeniny klučných kostí sú pri pôrodoch časté.. Neviem, čo by som robila fakt, ale asi by som aj zvažovala nejakú žalobu.. No len na to treba zasa peniaze, že áno.. takže bežný človek sa nebude súdiť ...

@achesa presne, absolutne s tebou suhlasim ak im to samym ss nedochadzalo tak im to uz niekto musel asize poradit 😀 😀 😀 😀