icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

bibio
1. okt 2012

@irriss @zuzana581 @natas4 ... baby, ak sa Slávka ozvala niektorej cez IP, tak dajte aspoň vedieť, či kľud alebo ďalšie dieťa v sieti...

eaka
1. okt 2012

Kočky, kto robil ten leták, do budúcnosti by som si dovolila pripomienku, že menej čiernej...veď to vytlačím dva a môžem meniť toner.. 😒

mikulka77
1. okt 2012

@eaka kludne to daj do bielej cez skicar

monnaa
1. okt 2012

@mikulka77 - už sa vie miesto v Žiline, kde sa bude demonštrovať ?

eaka
1. okt 2012

To je fasa s tým nedostatkom vit.D, tak oni mali až po 3 rokoch súdov "light bulb moment"?????? to je neuveriteľné...a sudkyňa neuverila a chlapca uvoľnila na adopciu...bože takéto veci nemôžu byť na rozhodnutí jedného človeka!!!

eaka
1. okt 2012

@mikulka77 ak to budem tlačiť, tak určite po farebných úpravách... 😉

liave
1. okt 2012

baby a vsimli ste si ze vzdy je na tych sudoch rovnaky sudca???? t

ivka2903
1. okt 2012

@liave nie nevšimla.. ako si si to všimla? alebo kde si to našla?

liave
1. okt 2012

v kazdom clanku aj o ivanke aj v tomto je sudca Mcfarlen...nieje to divne?aj v inych poirpadoch je on....

irriss
1. okt 2012

Pekny vecer VSEM!

Jelikoz dostavam hromadu Ip s PROSBOU o informace, doufam, ze se Slavka nebude zlobit,kdyz tu prenecham tu zakladni, ale upozornuji, ze neuplnou informaci..Protoze Slavka se behem dne sice ozyvala, kdyz jeste byla v pritomnosti s "kontrolou SS", ale od 17:47 se odmlcela..
Jeji informace byly pozitivni..alespon v tom smyslu, ze se setkala s milym chovanim ze strany kontroly..
Nezbyva nez se za Slavku a jeji rodinu "modlit" a byt ji nablizku myslenkou , ktera verim, ze povzbudi a dostane se az k ni...
Myslime na Tebe..jakmile to bude mozne..ozvi se Slavko @slavka1212 ...

kadri
1. okt 2012

ale v tomto pripade zastavil adopciu

The boy, who cannot be named, was taken away from his parents and was poised to be adopted after multiple broken bones were put down to child abuse.
But Lord Justice McFarlane halted the process yesterday after hearing how an extraordinary combination of medical events could have led to a case of congenital rickets being overlooked.

baklik
1. okt 2012

evidentne asi nema vyznam cakat, ze sa minimalne dnes Slavka ozve... skoda ☹

aliza
1. okt 2012

@liave lebo on je sudca na odvolacom sude pre Anglicko a Wales a spada pod neho rodinne pravo, je Lord Justice of Appeal

liave
1. okt 2012

Noo a to sa nehambi?:( fuj
@aliza

natas4
1. okt 2012

@irriss hmmm mile chovanie zo strany kontroly? to nevesti nic dobre 😒 bodaj by som sa mylila 😔

aliza
1. okt 2012

@liave no praveze je super, ze uz v tolkych pripadoch povolil presetrenie pripadu, ze neodklepol hned adopcie, ci?

ivka2903
1. okt 2012

tak ak to správne chápem, Benjamínko bude vrátený svojim rodičom.. To je skvelá správa!
@kadri

zuzana581
autor
1. okt 2012

@natas4 ani mne sa to nepáči.. a ešte k tomu tak dlho.. od rána a o 17:47, ako píše irriss bola stále ešte s nimi... ☹

aliza
1. okt 2012

@ivka2903 to je iny pripad, Anglicania a sudca im dal 28 dni, aby dokazali, ze ide o chorobu

sirinka
1. okt 2012

@ivka2903 to je myslim iny, starsi pripad

zuzana581
autor
1. okt 2012

@kadri kde si to našla? Je to určite o tom malom z írska?

svetllana
1. okt 2012

@natas4 Tak to som presne povedala aj ja! Taktika.

bibio
1. okt 2012

@irriss @zuzana581 @natas4 mňa tiež napadlo, že tá dlhá odmlka je podozrivá.

ivka2903
1. okt 2012

@aliza @sirinka @zuzana581tak nič.. ale aj to je dobrá správa! malého Benjamínka mi je tak ľúto.. teraz ked najviac potrebuje mamičku, tak je od nej odtrhnutý.. je mi do plaču z toho!! HOROR!!!

ela19
1. okt 2012

@natas4
@svetllana
@irriss baby ja nervačím, čo je s tou slavkou? mám z toho zimomriavky ☹

aliza
1. okt 2012

@ivka2903 no hlavne sa uz vie, ze to moze byt tato porucha a dufam, ze rodicia budu robit vsetko pre to, aby sa to dokazalo, kdezto v tych ostatnych pripadoch to trvalo roky, kym sa to preukazalo 😢

aliza
1. okt 2012

@ela19 mozno nechce o tom verejne hovorit. Ma narok na sukromie a my to musime respektovat. Treba verit, ze je vsetko OK.

ivka2903
1. okt 2012

Ja som tiež na nervy z toho.. myslím optimisticky a verím, že všetko dobre dopadne!!!! ale niečo vo vnútri ma stále máta, že keby boli dobré správy, Slávka by už určite napísala, lebo by sa tešila, že sa s nami o to podelí.. Dúfam, že nenastúpila do toho otrasného kolotoča ničiaceho šťastné rodiny!! SILnO SILNO držím palce a modlím sa, aby to, Slávka, tvoju rodinu čo najdalej obišlo..
@ela19

danculik
1. okt 2012

o akej slavke je rec? aky ma nick nech si precitam..nechce sa mi citat natahovacky co sa tu hadaju zienky🙂