Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Kočky, kto robil ten leták, do budúcnosti by som si dovolila pripomienku, že menej čiernej...veď to vytlačím dva a môžem meniť toner.. 😒
To je fasa s tým nedostatkom vit.D, tak oni mali až po 3 rokoch súdov "light bulb moment"?????? to je neuveriteľné...a sudkyňa neuverila a chlapca uvoľnila na adopciu...bože takéto veci nemôžu byť na rozhodnutí jedného človeka!!!
baby a vsimli ste si ze vzdy je na tych sudoch rovnaky sudca???? t
v kazdom clanku aj o ivanke aj v tomto je sudca Mcfarlen...nieje to divne?aj v inych poirpadoch je on....
Pekny vecer VSEM!
Jelikoz dostavam hromadu Ip s PROSBOU o informace, doufam, ze se Slavka nebude zlobit,kdyz tu prenecham tu zakladni, ale upozornuji, ze neuplnou informaci..Protoze Slavka se behem dne sice ozyvala, kdyz jeste byla v pritomnosti s "kontrolou SS", ale od 17:47 se odmlcela..
Jeji informace byly pozitivni..alespon v tom smyslu, ze se setkala s milym chovanim ze strany kontroly..
Nezbyva nez se za Slavku a jeji rodinu "modlit" a byt ji nablizku myslenkou , ktera verim, ze povzbudi a dostane se az k ni...
Myslime na Tebe..jakmile to bude mozne..ozvi se Slavko @slavka1212 ...
ale v tomto pripade zastavil adopciu
The boy, who cannot be named, was taken away from his parents and was poised to be adopted after multiple broken bones were put down to child abuse.
But Lord Justice McFarlane halted the process yesterday after hearing how an extraordinary combination of medical events could have led to a case of congenital rickets being overlooked.
evidentne asi nema vyznam cakat, ze sa minimalne dnes Slavka ozve... skoda ☹
@aliza @sirinka @zuzana581tak nič.. ale aj to je dobrá správa! malého Benjamínka mi je tak ľúto.. teraz ked najviac potrebuje mamičku, tak je od nej odtrhnutý.. je mi do plaču z toho!! HOROR!!!
Ja som tiež na nervy z toho.. myslím optimisticky a verím, že všetko dobre dopadne!!!! ale niečo vo vnútri ma stále máta, že keby boli dobré správy, Slávka by už určite napísala, lebo by sa tešila, že sa s nami o to podelí.. Dúfam, že nenastúpila do toho otrasného kolotoča ničiaceho šťastné rodiny!! SILnO SILNO držím palce a modlím sa, aby to, Slávka, tvoju rodinu čo najdalej obišlo..
@ela19
o akej slavke je rec? aky ma nick nech si precitam..nechce sa mi citat natahovacky co sa tu hadaju zienky🙂

@irriss @zuzana581 @natas4 ... baby, ak sa Slávka ozvala niektorej cez IP, tak dajte aspoň vedieť, či kľud alebo ďalšie dieťa v sieti...