Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Inak čítam diskusie ohladom toho chlapca z Irska a ludia si myslia, že to je podvod.. že ak by mal ten malý zlomeniny, tak by zavolali políciu ale vraj sa nič také nestalo.. vlastne sú aj rodičia doma, lebo točili video a nič sa nedeje.. Prečo ak sú vinný, nie sú zavretý???
ja to nemôžem pochopiť.. niečo dieťaťu je a nielen tomuto, ale aj deti Ivany atď a lekári miesto toho, aby robili vyšetrenia a prišli na to, čo mu je, tak deti zoberú?? Čo je toto za systém?
@sendy182 v tomto veku maju babatka este velmi nizko prah bolesti a napokon pro tejto chorobe k bolesti dochadza az cog vussom veku.myslim ze tito ludia maju ten problem ze dokonca sami dokedy nevedia o zlomeninnne preto je ta choroba nebezpecna lebo moze dojst k.zapalu kosti gangrena smrt...nie som so ista ale.treba kuk ujo google ma urcite par odppvedi
Dovolím si skopírovať jeden koment z FB:
Inak uz len samotne fakty - rodic ktory (udajne) tyra svoje dieta sa s nim predsa nebude ukazovat u lekara koli reakcii na ockovanie, takemu rodicovi na dietati nezalezi a tyranie sa snazi udrzat v tajnosti!
Za druhe (!) rodicia prisli k doktorovi s opuchnutou nozickou Z AKEHO DOVODU mu robili rtg tela? MAFIA To bolo dopredu na nich nasite, ktory normalny lekar vam urobi RTG hrudnika ked pridete s opuchnutou nohou, a PRECO?
Za tretie (!!!) Dieta s 21 fakturami na rebrach, vyklbenym bedrovym klbom a vytknutym clenkom NEEXISTUJE aby preslo do pestunskej starostlivosti, ved MUSI byt na JISke, take dieta by sa nedokazalo ani len hybat a revalo by od bolesti 24hodin/denne- a to boli 2 dni pred tym na ockovani- to by si akoze tieto "zranenia" nikto nevsimol??? BOHAPUSTA LEGALNA KRADEZ!
@molka no a ako dlho to je na slovensku to nebitie deti? nie tak dlho... ani tu ti hned nezoberu deti..ved by sme vsetci boli zrazu bez deti keby po kazdej modrine odobrali deti,ty sa nato takto nemozes pozerat...su tu doktori ktory su hnusny to viem sama by som ich nakopala ale to su vsade . ja som bola s malou u lekara a ona ma vyrazky a na viecku to vyzera ako modrina a ma to aj opuchnute...nikto mi ju nezobral a vzivote by som ju ani nikomu nenehala zobrat... je smutne co sa stalo tymto mamickam kazda z nas by bola zufala keby nam zrazu zobrali deti. len natrafili na lahostajneho lekara,len nedokazem si nejako dat dokopi z akeho dovodu ked niekto ide s modrinou na stehne oni zrazu robia rengen ..co na modrinu? Tam musi byt aj podozrenie a dokazi z niecoho aby po jdenej modrinke zrazu povedali ze ma zlomeniny...
@czechzuzanaba letaky su zo stranky ktorá vznikla prvy den odvysielania dokumentu a tu sa aj dohodli protesty ,,mamičky rozposielajte to dalej nech čo najviac ludí o tom vie a prídu podporiť ved všetky sme tu za jedno inak by nevznikla aj tu ta ista tema s tým istým názorom takže podporte nás a ak ste niektora z mesta kde budu protesty zapojte sa treba roznášať letáky a oslovovať ludi ,,,my všetci budeme veľmi povdačný ved to robíme pre Ivanku 🙂 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4451316... nájdete nás tu a tu sa môžete aj informovať kto organizuje protest a spojiť sa a pomôcť,,každý nápad pomože
Pagetova choroba Skuste pogooglit Nazizam zase z telefonubtak nemozes dat linky
@zuzana581 no ja som prípad Benjaminka pochopila tak, že rodičia musia dokázať, že zlomeniny spôsobila choroba. Súd bol "fraška" proste dieťa odobrali a teraz majú rodičia 24 dní, aby dieťa dostali späť. Čistá krádež dieťaťa. Keď im nikto nepomôže o dieťa prídu (podľa mňa o zdravé dieťa)...
@dai neozvala :( rovnako ako @irriss naposledy o 17:42 :( tak dufam ze Su ok a Len oddychuje po tom strachu a strasne co prezila za poslednych 48 h @slavka1212 sme s vami xxx
Kopírujem koment noviny.sk
noviny.sk @lia, este raz, diagnoza pokial vieme, nebola stanovena. Pripad uzavrety ako tyranie. Preto sa zufaly otec na nas obratil s prosbou, ci vieme zverejnit jeho ziadost o pomoc. Boli uvedene dve moznosti ochorenia, rovnako to moze byt aj nieco uplne ine. A aj tyranie ci neumyselne zranenie.
prípad uzavretý ako týranie.. a kde je vyšetrovanie? nie, nie,nie.. toto je velmi zléé.. inak tam písala aj jedna žena, že sa s nimi osobne pozná a že sa dlho snažili o dieťa, že by ho nikdy netýrali.. ☹
@bibio rodičia musia dokázať, že zranenia spôsobila choroba??? To ako nie že lekári majú vyšetriť, čo tomu dieťaťu je a potom volať políciu, ak zistia násilné ublíženie.. ale rodičia majú dokazovať.. ☹ presne ako píšeš.. ďalšia krádež.. toto musí skončiť na europskom súde, lebo tieto zverstvá neskončia nikdy..
@aliza To je pravda! Človeku je až na vracanie, ked si pomyslím, kde to žijeme!! Ja ked som videla to video, kde spútavali toho chlapca, keď ho brali od otca, tak som išla skontrolovať, či máme všetko zamknuté a zatvorené, aby sa k nám nikto nedostal. Fakt sa necítim už ani doma bezpečne.. To je jedno, že žijem na Slovensku.. Tu sa dejú zase iné veci, o ktorých nevieme a možno sa ani nikdy nedozvieme..
@bibio po tom, čo sa dozvedám, tak mám pocit, že to rodičia nikdy nedokážu, pretože dieťatko je možno zdravé a zlomeniny si jednoducho dr. vymyslel.. súd bola fraška asi len preto, aby dali rodičom falošnú 24dňovú nádej bojovať o svoje dieťatko a mafia už aj tak vie ako to dopadne, že ho dajú na adopciu a bude zarobené!! je mi z toho zle!!! v takom krátkom čase toľkoto prípadov.. To čo má byť???
@begibn
@monnaa
@czechzuzanaba Kazdopadne im velmi drzime palce! Inak nemate tak trochu pocit, ako keby sme boli vo vojnovom stave? 😝
Porad klikam.... 😎
Cekam, ze Slavka pujde nakojit-nakrmit u PC..u nas na MK...tak jako "vetsina" zdejsich maminek.. 😉 🙂
@zuzana581 Haraksin uviedol, že rých informácii je veľa a bude aj viac reportáží, ešte to asi nestihol všetko zosumarizovať a spracovať. Musíme počkať na ďalšie informácie. Ale kompetentní v tomto štáte sú dúfam informovaní a pôjdu na ďalší súd. Síce ani nevieme, či je Benjamínko Slovák.
@zuzana581 veď to........ja neviem takto zobrať dieťa malinké................ja by som s ním ušla tak ako píše sarifa nedala by som si ho vziať......................nemyslím že malinké deti majú posunutý prah bolesti.........to platilo niekedy dávno v minulosti cže netreba narkózu/............malink cíti všetko ako dospelý.......len poniektoré bábatka necítia očkovanie.....ale to len preto ako a kde ich sestrička zaočkuje.......opuch po očkovaní je už bežná vec patrí k vedľajším ................no čo teraz idú robiť?
@liave
@sarifa

@aliza Pane Bože!!! Takže rodičia sa musia tešiť z toho, že dokážu súdom poruchu svojho dieťaťa a až potom ho dostanú späť.. To je otras!!