Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Čitajte si aj tu: http://www.facebook.com/events/275639609220510/... ludia majú strach chodiť k lekárom.. To chce Anglicko vyštvať všetkých cudzincov a preto im berú deti?? To sa vôbec neboja, ako sa na nich bude pozerať zvyšok sveta??
Musím ísť spať, lebo už nevládzem.. a hlavne neviem, ako skoro ráno vstanem.. lebo s myšlienkami na toto všetko sa ani zaspať nedá..
@slavka1212 myslím na teba, vydychla som si, ze ste vsetci spolu, urcite daj vediet ako to prebiehalo, a co tá pani z ambasady, aka bola ?
@slavka1212 xxx odychni a nacerpaj silu aby si mohla dalej bojovat!vsetko bude oukej!musiiiii xxx sme s tebou xxx
mam cas teraz tak pisem ...a nestiham sa cudovat co tu poniektore dokazete vyvadzat ................smutne moc ....a preto tu ani prispevky davat uz nebudem .......dakujem vstekym ktory mi pomohli a pomahaju ....toto forum zalozila @zuzana581 aby sme pomohli spolocne ivanke ....dostat jej syncekov Matka a Samka ....................no nestiham sa cudovat a tymto sa s vami aj lucim .....je to hrozne ☹ zeny ...spametajte sa poniektore ...ach hruza des ☹ nezelam to najvacsiemu nepriatelovi .....dakujem vsetkym este raz .............
@slavka1212 toto fórum je aj pre Teba. Chcela by som veriť, že už pomoc nepotrebuješ. Je nás tu veľa, ktoré na Teba myslia a držia palce.
@bibio dakujem vsetkym ...moc moc zo srdca dakujem... verim v spravodlivost a aj pan boh mi pomaha ..........len nech to uz skonci a budem stastna ...velka vdaka vsetkym ...odpisem ip vsetkym ....ale mam toho moc vela ...... ☹
@slavka1212 táto stránka je práve o tej nespravodlivosti, o tom, že sa v spravodlivosť veriť nedá 😠 Preto sme tu, pre Teba a ďalšie maminky, aby sa nezabudlo, aby sa s tým dačo urobilo! Buď silná a šťastná 🙂
Slávka,cítiť ešte veľkú bolesť,ktorá bola vypovedaná v pár riadkoch 😢
Presne tak,treba veriť v spravodlivosť,alebo tej spravodlivosti pomôcť.
Modlím sa za Vás,aby to peklo,ktorým si teraz prechádzate,skončilo a na konci
tohoto nezmyselného rozorvatia sŕdc a duší Tvojej rodiny,Tvojich najdrahších a najmilších
bolo len šťastie a zdravie,aj keď človek zostane poznačený asi navždy 😔
Pokojnú noc prajem a budem myšlienkami stále pri Vás,aspoň takáto podpora....
Žiaľ,viac nemôžem urobiť,iba modliť sa za lepší zajtrajšok pre Vás a ostatné rodiny,ktorým sa táto nezmyselná
a šialená vec deje. Zdielať,vyhľadávať,šíriť, nezostať ľahostajný,aj keď sa nás to bezprostredne netýka....toto čo sa deje vo vyspelom svete v 21storočí,krutosť na tých najbezbranejších tvoroch....deťoch ich matkách ich otcoch,súrodencoch je neakceptovateľné a neospravediteľné 🤐 🙄
@slavka1212
@slavka1212 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 dnes je deň anjelov ............nech vám............. všetkým pomôže......... prevne verím.....je smutné ako starostlivé matky prechádzajú najťažšou životnou skúškou........
@sendy182
práve som to sem chcela dať 😒
na to totiž celý čas myslím : že ako sa tie odobraté deti správali a ako na to reagovala rodina, do ktorej boli umiestnené - psychofarmaká deťom dávali, aby ich otupili.
Môj syn ako dvoj ročný mal zápal pľúc a vtom čase mal obrovský strach z "bieleho plášťa", proste prejačal celý čas pobytu u lekára v ambulancii. Nebolo možné nechať ho v nemocnici, vtedy sa s dieťaťom ešte ostať nedalo a teda ak som nechcela nechať zdrogovať dieťa a/alebo riskovať narušenie psychického vývoja, museli sme si poradiť aj s dochádzaním - bez auta do 20km vzdialenej nemocnice 2x denne.
Mnoho detí reaguje zle pri "obyčajnej" adaptácii na škôlku. Čo potom toto, čo zažívajú tieto deti, násilne odobraté...
@slavka1212 takmer vobec neprispievam do diskusii (okrem tej, ktoru som raz davno zalozila ), ale tuna mi neda. Je toho tak vela, co by clovek povedal, ale tak uboho malo , co moze spravit. Snazi sa predstavit, co by robil on sam v takej situacii. Tieto veci sa ma dotkli natolko, ze z mojho milovaneho , mega oblubeneho Anglicka sa stala destinacia, do ktorej odmietam vstupit z principu. Nie kvoli ludom, pre ktorych je to rodna zem, lebo oni su chyteni do siete tak isto ako aj nasinci.. A hlavne o tom ani nevedia. Ale kvoli systemu, ktory zlyhava a KONECNE sa o tom zacina hovorit. Problem je vsak , ze existuje mnozstvo pripadov, ktore naozaj su realne vtom, ze sa deju. Deju sa nevinnym detom, a nato tam SS su , aby hladali a nasli. Ale ked nenajdu treba povedat sorry,we were wrong. To, ze niekoho preveruju neznamena, ze zakonite dieta vezmu(katastofalne a tragicke je to, ke d vezmu a bez akychkolvek dokazov a nevinnym milujucim rodicom) Urcite to vsak nie je vzdy. Modlim sa , aby ti skazeni jednotlici, ktorym nezalezi na ich poslani a povolani, ale hnusne spinave libry im zaslepili oci a svedomie, aby sa im dostalo to, co davaju oni-beznadej a strach. Nie pomstu, ale ono si ich to raz najde a dostihne...Podla mna toto povolanie je extrene narocne, tyrane deti su a Bohuzial budu ,☹ , a tazko je to odhalit,ale nato je tam ten cas, proces a skumanie faktorov, aby zistili, ci ide o tyranie, ci nie. No ake vziat deti, lebo doma je spina a deti maju vsi.... Nato teda asi staci upozornenie rodicov a nasledne kontroly a zistovanie naprav. To rodicov vystrsi a tym posunie dopredu a na spravnu cestu. Nie vsetci pochadzaju " z dokonaleho optimalneho " prostredia, ale nesu si zranenia duse z detstva, ziju tak ako zili ,ked boli mali a pride im to ok.(aj romom to vsetko pride ok, lebo nic ine nikdy nevideli a nam sa rozum pozastavuje) Nas svet je skaseny a prehnity az do stredu zeme a naspat. Kedy sa to vsetko skonci????? Ak necitam o genocidach, vrazdach, mrzaceniu pohlavnych organoch, rodovje pomzte atd atd veci , kt sa deju v krajinach s inou mentalitou, tak potom citam v jednej z najmodernejsich krajin o svinstvach pachanych na detoch. Uz sa zamotavam, PREPACTE za dlhy prispevok... dufam@ , ze vsetky deti, kt maju ostat v miovanej naruci matky a otca tam aj navzdy ostanu a ti, kt z nej boli nasilim vytrhnuti sa do nej co najskor vratia.
@slavka1212 a vsetic ostatni...
Nviem kopcit linky na mm tablete, ale v noci sm vola do 1. 30 hore a citala diskusie na tejto stranke
Www.frg.org.uk
ako to dopadlo so slavkou?
@slavka1212 Slavka zelam ti vela sil do dalsieho boja a verim, ze vsetko dobre dopadne.musi! 😔 xxx
http://www.theolivepress.es/spain-news/2011/01/...
tých detí sú tisíce ☹ čo sa to tam deje?ja sa priznám,že do prípadu Ivany som netušila že sa tam niečo také robí,ale toho je plný internet a vela vela prípadov a už tolko rokov dozadu 🤐
ahojte baby. co nove? dobre citam, ze zobrali nejakemu paru babatko kvoli zlomeninam? jedna sa o irsko alebo severne irsko? lebo anglani hovorili, ze irsko este nema taky ss system, ale vraj sa blizia nejake volby, kde sa to chce zaviest, to odoberanie deti aj z banalnych dovodov.
videla som prosbu toho slovenskeho ocinka, aby mu slovenski lekari pomohli.
velmi mi to pripomina ten pripad z anglicka, kedy z tohto dovodu zobrali tri deti. mali tuto geneticku poruchu v rodine, ale samotna mamicka to nemala. avsak bola nosicka. vraj aj ked to rodic nema priamo, ma to v tele. staci na to jednoduchy test DNA, ktory ale vtedy v anglicku odmietli urobit tej mamicke. tie deti dali na adopciu a az po troch rokoch dokazali rodicia, ze sa naozaj jednalo o tuto poruchu, nedostatok vitaminu. a ze bola matka nosicka. lebo dietatko nemalo vobec ziadne modriny, vobec nic zvonku nebolo vidno a malo dolamane kosti pri clenku a neviem kde este. vtedy sa im sud ospravedlnil, ale deti im uz nevratili.
ide o to, ze mam z tohto celkom pozitivny pocit, pretoze sa to uz stalo, rodicia na sude dokazali, ze je to porucha (hoci neskoro), tak verim, ze aj vdaka tomuto pripadu z anglicka sa to bude lahsie dokazovat. drzim im palce.
len mi je luto, ze babatko ma chorobu a zlomeniny, pravdepodobne bude velmi dlho v nemocnici a nemoze tam mat svoju maminku alebo tatinka. mne by srdce puklo, keby som nemohla byt s mojim chorym babatkom. ved ho mohli nechat v nemocnici s tym, ze by tam mama bola s nim, ale napriklad ze by ho nemohla zobrat odtial domov, to by bolo ludskejsie. ☹
@winipega to su hrozne pribehy pod tym clankom, v komentaroch. 😢
kolega anglican mi povedal, ze sa nemusim vobec bat, ze by nam zobrali deti. vraj hoci vie, ze je to obrovsky biznis a ze kradnu deti bez priciny, ale ze je presvedceny o tom, ze oni si vyberaju zranitelne rodiny, bez vzdelania, ktore nemaju podporu rodiny (vacsinou ktore ani nemaju rodinu), ktore sa proste nevedia branit. ze velmi pochybuje o tom, ze by zobrali bez priciny deti zo vzdelanych rodin, pretoze vedia, ze ich tak jednoducho neodrbkaju, ze vzdelani rodicia im proste na tie vymysly neskocia, vedia si rychlo zohnat dobreho pravnika a maju vela dalsich vzdelanych pribuznych a kamaratov, ktori vraj ked sa spoja (svoje hlavy a znamosti a vedomosti), tak proste ss ze vedia, ze tam nemaju sancu, tak to ani neskusaju. preto si vyberaju aj cudzincov, lebo vela z nich ma zlu anglictinu, nemaju tu ziadnu rodinu na pomoc, nepoznaju svoje prava a zakony. a anglicanov teda vacsinou tych, ktori boli sami ako deti v detskom domove, atd. vulnerable families proste. toto je jeho nazor.
@cinderella. ved to,tie komentare 😢 no hadam maš pravdu,ale mne sa aj Ivana zdala vzdelana 😕 Ja ti už neviem,je mi s toho zle 🤐 je toho plny net,ja som to fakt neriešila,nepočula som o tých prípadoch a pravdu povediac ma to ani nenapadlo.a to čo že im zobrali detičky,potom prišli na tú chorobu ale deti im nevrátili...to už je nenormálne 😖
@winipega Uz som tu spominala, ze Ivana ola ziacka mojej mamy, vravela, ze to bol taky dobrak, az prilis a preto vhodnou obetou 😔
@slavka1212 Velmi na vas myslim a verim, ze to u vas bude coskoro len neprijemna skusenost, ktora bude patrit minulosti...
!!!AHOJTE!!! Čitajte !!
Tento príspevok je o téme.. Dostala som radu, ak chceme, aby sa založila súkromná téma, kde si budeme písať o všetkom, čo sa nám chce písať a do tejto témy budeme vkladať len nejaké dôležité veci.. Vraj nebudú nič mazať, nakolko táto téma bude vždy tak trochu háklivá na hádky.. Ale keďže nemajú v úmysle ju ani zamykať, čo som rada, tak je asi aj z ich pohladu trošku dôležitá..
Ja si myslím toto: ak sa už nebudú hádky opakovať, tak by sme mohli zostať iba tu.. Asi nepoviem len za seba, ak poviem (napíšem) že budem rada, ak tu bude aj pozitívny názor na vec, respektíve pozitívne skúsenosti.. napríklad ak sa rozoberie téma desiata v škole, tak niekto napíše ja žijem ... a tam sa môže toto a toto.. Alebo ja mám skúsenosť s SS takúto.. Určite sa za takýto príspevok nebude nikto hnevať.. Len sem nechoďme nikto s tým, že budeme zasa na niekolkých stranách vyvracať niekomu jeho názor, alebo pravdu.. Každý má právo na svoj názor.. dokonca má každý právo aj panikáriť, ak chce.. Verím, že už to ďalej pôjde..
Ak by náhodou aj tak niekto chcel tú súkromku radšej ako toto, lebo viem, že vela vás sem už neprispieva a to je velká škoda, tak mi prosím napíšte IP..

ach jaj, idem ja spat, @slavka1212 myslim na teba a na tvoju rodinu, drzte sa a bojujte!