Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
nech sud deticky prideli babke na Slovensko 🙂
jeeej teta upratovacka zo sudu v UK tu uz zase roby dusny vzduch, 😀
Ked citam jej komentare, tak stale dookola to iste 😅 😝
Chcem sa vyjadrit k sudnictvu v UK, bolo pisane ake nezavisle je...ale po piatku uz tomu vobec neverim, lebo sudca nerozhodol, nechal si este par dni a preco? lebo sa potrebuje poradit aj s inymi a toto je ta anglicka nezavislost??? hm
Ked je niekto vinny zo sexualneho zneuzivania, preco nie je aj trestne stihany??? Akoze im zakazali vycestovat z UK??? ved nikdy nebola potvrdena vina otca a o matke sa nic nespominalo, zeby bola aj ona vinna...praveze ona sa nevratila na SK, lebo by potom uz nebola vobec s detmi!
na nasu realitu sa to skor da preniest ako na pestunku ktora si vzala deti s tym ze je tam potencial na neskorsie osvojenie, u nas je tiez pestunstvo statom podporovana forma NS, aj ked teda je to o inom ako v UK,
rozhodne veci nenahrava to ze su u nej uz tak dlho neviem ci som to spravne pochopila ze su stale u tej istej pestunky uz dva roky... cize tam uz to vazne mozu hrat na vazby dietata... kedze su s nou dlhsie ako s Ivanou...
Je to hrozna tragedia ze sa to takto natahuje... ale zasa na druhej strane pokial mala matka teda Ivana zaujem o deti tak mali prioritne robit na tom aby sa situacia upravila tak aby sa deti vratili spat...
no neviem osobne mam z toho obavy ako to dopadne... kedze tie deti stravili cely svoj zivot v UK a vztahuje sa na ne ich legislativa... to mate ako s tymi co nieco spachaju v inej krajine tak su sudeni tam podla ich sudov a prava ...
neviem som skepticka.... osobne si myslim ze je iluzorne domievat sa ze deti pustia na svk resp. hned ... skor asi na pobyt tam a pod kontrolou na nejaky cas kedy budu sledovany SS.
ako nie ze by ma to tesilo ... nakopala by som vsetkych tam co boli vtedy ked sa to dialo na Min. prace a social. veci lebo vtedy centrum bolo v ich kompetencii a vtedy sa to dalo hladko vyriesit... a presunut ich sem...
kto bol vlastne vtedy minister a statny tajomnik ked sa to udialo? myslim tie zaciatky kedy sa dalo tie deti este repatriarizovat?
Alica uz radsej nepiiiiis, ved ty si schopna tam ist osobne a vysvtelit aj tomu sudcovi kralovskeho sudu, preco tie deti musia ostat v UK
chúdence deti Ivany..............toto si budú pamätať............takéto úžasné detstvo môzu mať len vo vyspelej krajine ako je UK...........navšteva aj od 21 hod. alebo ráno o 5hod.....veď to je bežná vec.............stará sa o nich stará žena čo o 5 rokov môže mať také zdravotné problémy.....že potrebuje cudzie deti aby ju opatrovali..................vie niekto zistiť prečo táto žena nemá vlastnú rodinu, alebo ju má? má muža.....pracuje?.............koľko zarába.............protivná je riadna...........babka versus pravá babka............a sudca?????no uvidíme utorok............... 😠
@alice107 O com to tu rozpravas?!?? Sice nevieme pouzit presne terminy, tak ako TY!! ale nie su to ziadne neoverene blaboly!! Predsa su dokazy o tom, co tu baby pisu!! Nedisponujeme nimi my, ale kompetentni a boli zverejnene!!! Ide o hnusne obchodovanie s detmi!! Tato tema sa otvorila, aby sme podporili Ivanku a jej deti, takze prepac, ale na tvoje komenty tu nie je nikto zvedavy!!!
@zoyuska to si si teraz precitala a hned hodnotis???? Treba si to nastudovat od zaciatku!! Nerozumiem, ako niekto moze takto reagovat na nieco, o com nema ani sajnu!!! A ze len tak deti neberu?!? Hahahaha, prepac ale musim sa zasmiat!!!!!!! Ved uz sami anglicania, ktori sa neboja zastrasovania zo strany sudov si otvaraju usta!! Treba si to prestudovat a potom komentovat !
@zoyuska
pokial sa chceš hádat alebo pripadne provokovat ziadam ta a zároven prosim, najdi si inu temu. Momentalne je situácia tu aj v UK napata, my co sledujeme kauzu od zaciatku sme uz urobili velmi vela roboty a skutocne nieje vhodne aby sme boli konfrontovaní s takými názormi, ake pises do diskusie. Zbytocne sa tu strhne hádka, baby ti budu chciet vsetko vysvetlit, a stále dokola. Lenze to je mrhanie energie, tak ta prosim zdrz sa !
Baby, nereagujte na ňu !!!
@tinki DNES o 16:30 v Bratislave pred Britskou ambasádou.
Okrem toho v Košiciach, Michalovciach, Rožňave, Humennom, Žiline, Nitre a v Topolčanoch.
Konkretne:
@danka86 Danka nerozculuj sa a nereaguj na Alicu...to je chora osoba, znama firma tu na mk...nema to chuderka v hlave vsetko v poriadku, zrejme nejaka prezita trauma...ona sama zrejme robi pre Jugendamt (obdoba SS v Nemecku)
@zoyuska a ty mila Zojka si uplne mimo....Ivana sa urcite nechcela zviditelnit...bojuje o svoje deti...to ze pripad nemedializovala uz skor je jednak preto, ze ked je niekto nevinny veri, ze sa nema coho bat a zaziva zly sen, ktory sa urcite vysvetli a na druhej strane mala zakaz medializacie, za ktoru jej hrozila basa a z nej by svojim detom asi tazko pomohla...to ze pripad je medializovany po dvoch rokoch znamena ze uz nema co stratit, a pripad je v poslednom stadiu...
@zoyuska prosím nepíš velkými písmenami.. vo fore to znamená že kričíš. Na nás nemusíš kričať. Vieme kde je pravda a zbytočne sa rozčuluješ.. ak chceš kludne debatovať o tomto prípade, tak určite si s tebou každá v pohode popíšeme, ak sa chceš hádať, tak to tu zbytočne zahltíš a načo?? Samozrejme na svoj názor máš právo. Nikto ti ho neberie.. Ak už máš názor napevno, tak ťa aj tak nepresvedčíme a ako tu už bolo písané, niektoré sa tomu venujeme už cez 2 mesiace a je tam toho vela aby sme to zasa rozoberali dopodrobna..
@natas4 uz som bola poucena, ze je to len nejaka zakomplexovana osoba bez stipky empatie, citu, lasky a zdraveho rozumu 🙂 Dnes ides, ze? Ja som myslela, ze nakoniec nepojdeme, lebo muz musel ist necakane do prace, ale zariadil si to 🙂 A robite lietadielka aj tam, alebo uz berete so sebou?

@alice107 😲 😠