icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

winipega
16. nov 2012

@zoyuska pozri si dokument a potom kotkodákaj...

teleranka
16. nov 2012

Ahojte, otvorila som si tuto temu, aby som sa opytala, co je nove. Drzim palce, aby tato nechutna fraska skoncila. Precitala som si posledne prispevky a teda musim povedat, ze znamy, ktory pred dvoma rokmi prekladal materialy k pripadu, ked bollen na pociatku, tvrdi, ze nie je vsetko tak ako sa to prezentuje. Cim absolutne nechcem vyryvat ani nic podobne.. za vsetko hovori to, ze o deticky bojuje babicka nie ich mamka. However drzim pani eleonore palce. Deti si zasluzia byt s nou.

mm2008
16. nov 2012

vraj pred súdom už nie je ani noha... niečo sa deje... a ani tá kamera nefunguje, iba modrá obrazovka... vypli to asi.

jolinka
16. nov 2012

pre tych pomalsich a jednoduchsich 😉 😉 😉 😉 SS ani rodinnych sud NIKDY neprejednaval vinu Ivany BOorovej, deti boli odobrate pre podozrenie zo sex. nasilia otcom...Otca sud oslobodil, a zbavil ho viny...

Predmetom terajsich pojednavanie nie je vina ci nevina rodicov...ale rozhodnut kde budu deti vychovavane potom co ich SS nevratila po sprosteni viny rodina a dalej konala pre proces adopcie deti...

zuzana92101
16. nov 2012

@teleranka Ked uz si zacala, tak povedz, co ten tvoj znamy tvrdi...myslim, zeby to zaujimalo viacere z nas.

jolinka
16. nov 2012

@teleranka O deti bojuje babicka lebo Ivana nie je este rozvedena s muzom {sudy v UK im 3x zamietli rozvod} ...a to sa povazuje za "riziko" ze by takto mohli byt deti s otcom.

jaja018
16. nov 2012

To je hrozné nikde ziadne info o tom co a deje 😠 o

teleranka
16. nov 2012

@zuzana92101 nechcem tu mutit vodu a urcite nechcem, aby to vyznelo tak, ze vyryvam. Myslim, ze kazdy mame svoje issues o ktorych by ini ludia nemuseli vediet. Presne to sa aplikuje na mamku deti. Ale aspon s t ym rozvodom mozem, mohli ich pokojne rozviest doma.
Este raz, drzim palce a je mi na nic z predosleho pristupu a sucasneho alibizmu slovenskych insitucii.

jolinka
16. nov 2012

@teleranka ako si myslis ze su fakt taki blbi ze ich nanapadlo rozviest sa doma?? zalezi od toho kde boli zobrati,

zoyuska
Odpoveď bola odstránená
jolinka
16. nov 2012

@teleranka dalsia vec ci by sa odchod na SR nepovazoval za "opustenie deti, nezaujem 😒
"

sarrahmichelle
16. nov 2012

baby viete niekto nieco nove?

winipega
16. nov 2012

@zoyuska ty si sedis na kabli?uz ti prispevky pomazali tak ides vyryvat zas? pozri si dokument tam mas vsetko vysvetlene...

teleranka
16. nov 2012

@jolinka viem, ako to myslis. Kazdopadne teraz uz nie je dolezite, co bolo, ale co bude. Toto moze byt velke vitazstvo a prcedens pre tisice podobnych pripadov. Verim v to!

jolinka
16. nov 2012

@winipega uz ju nechaj....niekto nechce pochopit,niekto nedokaze, niekto oboje 😝

zuzana76
16. nov 2012

baby, co nove, aj ja chcem vediet, neviete , kedy budu vysledky? myslim na Ivanu a chlapcov

zeleny_cajik
16. nov 2012

@teleranka ano, je pravda, ze Ivana asi dost pokaslala v celom spore, nemyslim v tom, ze by nejako deti tyrala ci zneuzivala, to som si ista, ale svojou naivitou asi velmi nepomohla, ktovie, co vsetko v dobrej viere podpisala... Ved preto sa v tom zacala angazovat jej mama....

fotoarch
16. nov 2012

nesuhlasim ze ivana je naivna, je len milujuca mama,...mne keby zobrali deti a vedela by som ze je to vykonstruovane a ze je stovky podobnych pripadaov so zlym realnym koncom....a je to nezmysel a nikto by ma nepocuval, nepochopil, nepomohol a pani z SS by mi dala popodpisovat dokumenty, podpisala by som ich aj krvou pri slube ze po obvineni a naslednom rozvode ich dostanem spat..... v tomto spore nikd neslo SS o pravdu,, mohlo a moze to dopadnut akokolvek, bohuzial....hlava 22 je proti tomu lahky roman ☹

jolinka
16. nov 2012

@teleranka toto sa tu preberalo davno na x stranach...nie je ziadne tajomstvo, ze Ivana v naivnej snahe spolupracovat s SS {za to jej slubovali kontakt s detmi} ppodpisala a neskor odvolala prehlasenie o vine manzela. z toho dovodu je doveryhodnejsia stara matka pre snahu o ziskanie deti djo starostlivosti.

Ja nie som naivna, muyslim ale ze vsetci ti ludia, pravnici, poslanec UK, reporteri by nestali za Boorovymi, keby zatajili nejake "temne skutocnosti"...tyranie deti alebo co... ☹ ako sa nam tu niekto snazi nahovori

babajaga
16. nov 2012

stale dievcata nic?nijake rozhodnutie este?

nicky182
16. nov 2012

@babajaga ani ja neviem nic najst, ziadne nove spravy, ....to je na nervy !

babajaga
16. nov 2012

@nicky182 som bola s malym vonku,ze ked dojdeme,uz budeme vediet..a zase nic... 😠

nicky182
16. nov 2012

@babajaga sledujem aj fecebook, tam jeden pan pisal, ze ma manzelku priamo na sude, nic nove, maju vela prestavok ...vraj to obvykle trva 4-7 hodin .....verim, ze to uz konecne dnes skonci ...

zeleny_cajik
16. nov 2012

@fotoarch nemyslim to v zlom, ze je naivna 😉 ale ako z toho dokumentu vyplynulo, dost dlho doverovala SS a podpisovala aj dokumenty, ktore neskor pouzili proti nej bez toho, aby sa poradila s nejakym pravnikom ci nasla viac informacii o SS. Ale priemerny clovek veri, ze SS ide v prvom rade o dobro deti a nie o biznis, takze sa jej realne neda vycitat nejaka hlupost.... ale doplatila asi na to, ze nebola od zaciatku ostrazita a opatrna. Aspon ja som to tak pochopila z toho, co zaznelo v samotnom dokumente, od p. Studencovej v diskusiach ci priamo na proteste.

fotoarch
16. nov 2012

na FB uz pisu ze sud skoncil

veronika254
16. nov 2012

no zevraj deti sa na vianoce vratia domov ...... 🙂

elkazu
16. nov 2012

neoficialna SMS od ucastnicky sudu: - Rozhodli deti idu k straej mame, ale este nemaju datum, svk musi predlozit celu strukturu ochrany a starostlivosti do buducna Nikto nevie ani dna ni hodiny pred Vianocami...

zeleny_cajik
16. nov 2012

SÚD SA SKONČIL. Sudca povedal, že do Vianoc budú deti doma. Ostatné podrobnosti od reportérov budeme zverejňovať... rovnako ako aj od Ivany a babky. Teraz viac zatiaľ nevieme... SS si kladie podmienky, aby presne boli dodané info, aka skola, anglictina, lekar a SR to musí predložiť... Avšak nepadli, žiadne konkrétne termíny. Keď budeme vedieť viac, napíšeme.

kveta
16. nov 2012

Prave som dopozerala dokument Bez deti neodidem... Slzy mi niekolkokrat tiekli dole tvarou a vopred sa ospravedlnujem za svoj nasledujuci komentar, ale neda mi to: Čo sme to za sku....ny stat, ze respektujeme akysi zakaz informovat? Kde je dor..i sloboda tlace, na ktoru sme tu roky hrdi?? Ako to, ze si nechavame diktovat od nejakych zahranicnych sudcov o com smieme hovorit a o com nie??? Kde je nasa hrdost a sloboda???

A na margo slovenskych "organov": UZ SA SPAMATAJTE. Nase deti v zahranici su ohrozene... Ak nie oni, tak potom kto si zasluzi nasu /vasu/ pomoc???

Ospravedlnujem sa za slovnik, ale toto sa uz nedalo.

evkasus
16. nov 2012

Som taka rada... 😵 😵 😵

jolinka
16. nov 2012

hurrrrraaaaaa 😀 😀