Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Ahojte, otvorila som si tuto temu, aby som sa opytala, co je nove. Drzim palce, aby tato nechutna fraska skoncila. Precitala som si posledne prispevky a teda musim povedat, ze znamy, ktory pred dvoma rokmi prekladal materialy k pripadu, ked bollen na pociatku, tvrdi, ze nie je vsetko tak ako sa to prezentuje. Cim absolutne nechcem vyryvat ani nic podobne.. za vsetko hovori to, ze o deticky bojuje babicka nie ich mamka. However drzim pani eleonore palce. Deti si zasluzia byt s nou.
vraj pred súdom už nie je ani noha... niečo sa deje... a ani tá kamera nefunguje, iba modrá obrazovka... vypli to asi.
pre tych pomalsich a jednoduchsich 😉 😉 😉 😉 SS ani rodinnych sud NIKDY neprejednaval vinu Ivany BOorovej, deti boli odobrate pre podozrenie zo sex. nasilia otcom...Otca sud oslobodil, a zbavil ho viny...
Predmetom terajsich pojednavanie nie je vina ci nevina rodicov...ale rozhodnut kde budu deti vychovavane potom co ich SS nevratila po sprosteni viny rodina a dalej konala pre proces adopcie deti...
@teleranka Ked uz si zacala, tak povedz, co ten tvoj znamy tvrdi...myslim, zeby to zaujimalo viacere z nas.
To je hrozné nikde ziadne info o tom co a deje 😠 o
@zuzana92101 nechcem tu mutit vodu a urcite nechcem, aby to vyznelo tak, ze vyryvam. Myslim, ze kazdy mame svoje issues o ktorych by ini ludia nemuseli vediet. Presne to sa aplikuje na mamku deti. Ale aspon s t ym rozvodom mozem, mohli ich pokojne rozviest doma.
Este raz, drzim palce a je mi na nic z predosleho pristupu a sucasneho alibizmu slovenskych insitucii.
baby viete niekto nieco nove?
baby, co nove, aj ja chcem vediet, neviete , kedy budu vysledky? myslim na Ivanu a chlapcov
@teleranka ano, je pravda, ze Ivana asi dost pokaslala v celom spore, nemyslim v tom, ze by nejako deti tyrala ci zneuzivala, to som si ista, ale svojou naivitou asi velmi nepomohla, ktovie, co vsetko v dobrej viere podpisala... Ved preto sa v tom zacala angazovat jej mama....
nesuhlasim ze ivana je naivna, je len milujuca mama,...mne keby zobrali deti a vedela by som ze je to vykonstruovane a ze je stovky podobnych pripadaov so zlym realnym koncom....a je to nezmysel a nikto by ma nepocuval, nepochopil, nepomohol a pani z SS by mi dala popodpisovat dokumenty, podpisala by som ich aj krvou pri slube ze po obvineni a naslednom rozvode ich dostanem spat..... v tomto spore nikd neslo SS o pravdu,, mohlo a moze to dopadnut akokolvek, bohuzial....hlava 22 je proti tomu lahky roman ☹
@teleranka toto sa tu preberalo davno na x stranach...nie je ziadne tajomstvo, ze Ivana v naivnej snahe spolupracovat s SS {za to jej slubovali kontakt s detmi} ppodpisala a neskor odvolala prehlasenie o vine manzela. z toho dovodu je doveryhodnejsia stara matka pre snahu o ziskanie deti djo starostlivosti.
Ja nie som naivna, muyslim ale ze vsetci ti ludia, pravnici, poslanec UK, reporteri by nestali za Boorovymi, keby zatajili nejake "temne skutocnosti"...tyranie deti alebo co... ☹ ako sa nam tu niekto snazi nahovori
stale dievcata nic?nijake rozhodnutie este?
@fotoarch nemyslim to v zlom, ze je naivna 😉 ale ako z toho dokumentu vyplynulo, dost dlho doverovala SS a podpisovala aj dokumenty, ktore neskor pouzili proti nej bez toho, aby sa poradila s nejakym pravnikom ci nasla viac informacii o SS. Ale priemerny clovek veri, ze SS ide v prvom rade o dobro deti a nie o biznis, takze sa jej realne neda vycitat nejaka hlupost.... ale doplatila asi na to, ze nebola od zaciatku ostrazita a opatrna. Aspon ja som to tak pochopila z toho, co zaznelo v samotnom dokumente, od p. Studencovej v diskusiach ci priamo na proteste.
na FB uz pisu ze sud skoncil
no zevraj deti sa na vianoce vratia domov ...... 🙂
neoficialna SMS od ucastnicky sudu: - Rozhodli deti idu k straej mame, ale este nemaju datum, svk musi predlozit celu strukturu ochrany a starostlivosti do buducna Nikto nevie ani dna ni hodiny pred Vianocami...
SÚD SA SKONČIL. Sudca povedal, že do Vianoc budú deti doma. Ostatné podrobnosti od reportérov budeme zverejňovať... rovnako ako aj od Ivany a babky. Teraz viac zatiaľ nevieme... SS si kladie podmienky, aby presne boli dodané info, aka skola, anglictina, lekar a SR to musí predložiť... Avšak nepadli, žiadne konkrétne termíny. Keď budeme vedieť viac, napíšeme.
Prave som dopozerala dokument Bez deti neodidem... Slzy mi niekolkokrat tiekli dole tvarou a vopred sa ospravedlnujem za svoj nasledujuci komentar, ale neda mi to: Čo sme to za sku....ny stat, ze respektujeme akysi zakaz informovat? Kde je dor..i sloboda tlace, na ktoru sme tu roky hrdi?? Ako to, ze si nechavame diktovat od nejakych zahranicnych sudcov o com smieme hovorit a o com nie??? Kde je nasa hrdost a sloboda???
A na margo slovenskych "organov": UZ SA SPAMATAJTE. Nase deti v zahranici su ohrozene... Ak nie oni, tak potom kto si zasluzi nasu /vasu/ pomoc???
Ospravedlnujem sa za slovnik, ale toto sa uz nedalo.
Som taka rada... 😵 😵 😵
hurrrrraaaaaa 😀 😀

@zoyuska pozri si dokument a potom kotkodákaj...