icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

monnaa
20. nov 2012

baby ja teda neviem, či som už paranoidná alebo čo, ale mne sa to video, ktoré si priala zverejniť babka s Ivankou v pondelok, zdalo v tomto období zákazu medializácie ako " odkaz ", že to dopadlo dobre a odletia domov, do SR . Lebo sa to začína tak smutne, Ivana tam plače, no a na konci je ukážka lietadla a vysmiata Ivana aj deti ako k nej bežia do náruče. Či iba ja som to tak pochopila ?

danculik
20. nov 2012

@monnaa ...prosim ta a to si kde videla?🙂 pozrela by som si to tiez🙂

babajaga
20. nov 2012

Alpine PrimeDárius Haraksin TV JOJ

Ak ani Vy nedokazete necinne cakat a prizerat sa, ako v UK miznu deti pod ruskom tajnych sudnych procesov za asistencie brutalistov z SS... poslite svojim znamym v Britanii a po celom svete mail!
Nech podpisu peticiu a nech trvaju na REFORME RODINNEHO ZAKONA, ktoru chcu niektori poslanci v UK presadit. Vedia o tom Briti vobec?

Popri vareni som zosmolila toto. Vy si to mozte prisposobit podla seb
a.. ale, prosim, pridajte ruku k dielu a pomozte Ivanke... Ma zviazane ruky a zalepene usta - spolu s reportermi TV JOJ pod hrozbou porusenia zakonca... kraaaasne.... teraz potrebuje nas!!!
My sme jej usta, tak kricme do celeho sveta, prosim Vas!
----------------

zuzana581
autor
20. nov 2012

@monnaa mne to tiež tak pripadá.. Načo by inak chceli, aby sa to zdielalo?...

lea641981
20. nov 2012

😲

natas4
20. nov 2012

@zuzana581
@monnaa a ja si to vysvetlujem inak...video bolo uverejnene este pred pondelkom, ked este nic nebolo iste, nepadlo rozhodnutie..myslim, ze nam tym videom chceli povedat, ze aj ked nam tu podavali informacie, ze deti budu do Vianoc urcite doma, tak to tak nemusi byt..kedze nesmu podavat kvoli embargu ziadne info o procese, tak aspon takouto formou sa vyjadrili...aby sme na nich mysleli a neprestali sme "bojovat" a upozornovat na praktiky SS v UK

ladydianuska
20. nov 2012

Zaujimave, lebo su tam aj obrazky deti s pani Eleonorou, kiez by to znamenalo, ze odlet je uz len na dosah. Chcelo by to uz len porovnat s dokumentom joj-ky, ze ktore obrazky su tam naviac a podla toho urobit daky zaver...Dufam, ze sa coskoro objavi nove video, kde budu obrazky z bratislavskeho letiska 🙂

monnaa
20. nov 2012

@natas4 - no ja som zachytila, že to video zvrejejnili v pondelok, niekedy doobedu, tak teda neviem teraz......
Ak ho zvrejenili v nedelu, tak je to jasné, ako ty píšeš.

zuzana581
autor
20. nov 2012

niečo pozitívne, aj keď nie o Ivane..
*****************************************************************************************************************************************
Bibi Prielozna
Pan Kiska ako to vyzera s Benjaminkom,su nejake informacie???
Páči sa mi to · · 15 novembra o 19:50
3 ľuďom sa to páči..

Andrej Kiska Sme neustále v kontakte, riešili sme právnikov, financie, lekárske posudky... Som optimistom, verím, že do konca mesiaca bude Benjamínko doma.
16 novembra o 8:47 · Páči sa mi to · 7
*****************************************************************************************************************************************

natas4
20. nov 2012

@monnaa ano v pondelok doobeda sa objavilo na stranke FB Ivana Boorova - jednak take video nevznikne len tak, texty, hudba, strih a v pondelok doobeda este urcite nepadol rozsudok

zuzana581
autor
20. nov 2012

@natas4 také video, keď mám fotky v počítači ti urobím za 5 minut.. 🙂 A ten starosta čo si púšťal usta na špacír 🙂 povedal, že cez víkend na tom pracoval a dal to cipcu, tak to tam v pondelok ráno mohli mať.. Oni tiež vedia, že im teraz horí pri riti, tak to robili šup šup a poslať to mailom je hneď.. podla mňa to bolo znamenie.. Určite.. 🙂 😉

dijuri
20. nov 2012

pekne sa cita prvy prispevok na tejto strane,naozaj pekne,bodaj by to tak bolo,moze to tak byt,ked si to chce niekto nahovarat,no co pise natas4 tak to dava velku logiku,moj nazor je ten.ze ivana s norikou len chceli ukazat uz aj piesen k tomuto pribehu,pekn piesen,ale video sa hodilo v pondelok,je dost mozne ze v pribehu nedele vydal sudca nariadenie aby deti odisli z anglicka a v priebehu nedele a noci sa nahravalo,robil text,ale to je uz dost pritiahnute za vlasy,no vsetci vieme,ze od vcera sa nieco uz muselo stat a najnovsie to vnimam tak,ze keby bolo vsetko zmarene,keby opat nasi nieco pokasalali,norika s ivankou by sa vykaslali na cele embargo a uz to podali na ten najvyssi sud,takze ak je takto velmi ticho ,vesti to len dobre!!!!!!!!!!!!!!nemyslite?

dijuri
20. nov 2012

a este raz pisem,pre ochranu detí!!!!!!!!!! pre ich psychiku,naco bude sudca urcite apelovat,deti budu prevezene na slovensko v najvacsej tichosti!!!!!!!!!!!!!!!na to dam krk

zuzana581
autor
20. nov 2012

@dijuri no keby si tak mala pravdu.. 🙂

dijuri
20. nov 2012

zuzka,bude to tak a kazdu chvilu sa urcite objavi niekto,kto to nevydrzi a da vediet,myslim ale osoba mozno blizka rodine a mozno to bude nejaky sialeny novinar,ktory ciha na vsetko,na co sa len da.

natas4
20. nov 2012

@zuzana581 video nastrihas za chvilu..ale vymysliet text a nahrat piesen na to potrebujes trosku dlhsi cas 😉 silne pochybujem ze sa zisli cez vikend traja sudcovia, aby vydali rozhodnutie, a este silnejsie pochybujem, ze nasa strana pracovala pilne cely vikend, ved plateny za vikend nie su (bohuzial tak to na Slovensku chodi)....nezabudajme, ze v Londone je cas o hodinu pozadu, takze kym sa traja sudcovia stretli, vypili si rannu kavicku a dostali sa k mailom...jednoducho toto nepusti 😉

ladydianuska
20. nov 2012

Mozno ani nema skryty message o tom, co sa aktualne deje s Ivaninymi detmi, len chcu aj touto cestou upozornit na problem. Predsa len to video je kratsie ako hodinovy dokument.

dijuri
20. nov 2012

presne tak,budme realny,nie optimisti,ale realisti.no dnes je v utorok,minimalne od zajtra sa na tom musi robit a dnes tiez,myslim ze nasi tlacia.inak ivana alebo babka su na fb neni?ziadny kontakt na nich nikto nema?

natas4
20. nov 2012

@ladydianuska tak tak ..to video moze byt o hocicom, len urcite nie je o tom, ze bol vydany rozsudok...aj ked si to z celeho srdca prajem

zuzana581
autor
20. nov 2012

@natas4 no nehádam sa, viem že v tvojich slovách je logika.. ale .. ja som optimista.. Inak tá pesnička už existovala, nie? To nie je vymyslená len na tento účel, alebo?? Idem to pohladať..

dana_l
20. nov 2012

dobre tomu rozumiem ze az do maja sa vlastne nic nedozvieme? ani keby babka priletela na svk s vnucikmi ani to by sa nemohlo napisat?

zuzana581
autor
20. nov 2012

@dijuri ale tak s tým nemôžem súhlasíť.. Môžeme vidieť veci realne a pritom stále myslieť pozitívne! No nie???

natas4
20. nov 2012

@zuzana581 je krasne byt optimistom 😉 toto ti Zuzka v dobrom zavidim 🙂 😵

natas4
20. nov 2012

@dana_l aale dozvieme ...ked budu na slovenskej pode, tak si cele informacne embargo mozu strcit do prd...e 😉 aj Darius Haraksin napisal na svojom profile odpoved na otazku ci sa do maja nic nedozvieme, ze Slovensko si odpovede zasluzi urcite skor 😉

alibabaa
20. nov 2012

babule posledne info o ivanke viete? je dnesne...

natas4
20. nov 2012

@alibabaa mas nejake info? my nevieme nic 😒

dijuri
20. nov 2012

@alibabaa no daj,dala si nam chrobaka teraz 🙂

alibabaa
20. nov 2012

@dijuri @natas4 no tak ze VIVAT SLOVAKIA. do dnesneho obeda mali dodat cisarova a spol konkretne udaje. ale to uz vieme.. ze musia mat skolku s anglinou, s osobnou asistentkou, doktormi a tak..
no a slovenska vlada ZASA NIC KONKRETNE nedodala .. jasneee. ved naco aj..
dalsie pojednavanie buduci mesiac.