Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
co su ti nasi,podplateni od ss????????????ze nepomahaju a este robia zle.....nedodavaju dokumenty atak......ved to hadam je nemozne takto robit.......
dobre...ale moze to byt odrocene..aby sudca vseto pozakladal a tak....a vynesie konecny rozsudok do tych slubenych vianoc...ze idete domov na sk.....chapete.....ze podoladuju,babka bude kazdy den s detmi....a tak.....len teraz ma napadlo..babka pisala pred sudom...ze sa obava prave tohto,ze bude musiet byt v uk a chodit na kontakty...tie ze su vzdialene..sakra praca
@svetllana presne baby moje obavy s a naplnili ☹ ja neverim ze tam niekto nieco robi ☹ chuda ivana a deti ☹ hrozne velmi zle...myslim ze nieco by sa s tym malo robit!!!aj na toto treba poukazat a skusit z tymi co tak velmi robili "prevrat" spojit sily!!!toto je strasne ..ked rozmyslam nad tym ze do tejto krajiny sa chceme vratit aj zacinam pochybovat 😒 no zase na druhu stranu doma nas hadam nebude ohrozovat nijaky ssaaak ☹ ani neviem uz co je horsie ..ktore zlo... 😔
Sorry,ale ja už prestávam veriť že tie deti niekedy vstúpia na slovensko 😠
ale na zaklade coho....akeho obvinenia by tam mali byt....vsak nic nedokazali....a nechcu ich pustit..... 😠 a aj keby tam bola pricina odobratia...babka je cista....cize ma prva narok na deti...a nejde to...conkove pustili raz dva z pazurov....kto si objednal tieto dve....... 😠 ☹
Takže Mariana Hanuštiaková má súd 29.11.a Katka Koštúrová 3.12. úplne presne viem ako to dopadne 😠
Fuha, tak toto je skutocne svinstvo, jedine, zeby vedeli o nejakom podraze SS a potrebuju nejake skutocne dobre podklady, ktore nemozu uz nijako napadnut alebo spohcybnit. Ale som za protesty, za oficialne listy, treba zase zatlait na sk stranu 😠
@alibabaa
@winipega no,clovek nevie co je lepsie....a pri tom aby neuskodil...ja na info chodim aj na facebook,tam je zatial ticho,ludia cakaju na nove spravy a su v tom,ze zajtra...pozajtra su doma....ak sa toto prevali,budu v soku ako my tu....a uz aby bol ten cas...ked sa porobia cistky po ministerstvach..aj ked ruka ruku myje...ale toto by sme tak nemali nechat....
a momentalne vsade riesia ci bude vojna ☹ 😠
To ja stále verím, že deti sa vrátia k Ivane. Iné si proste nepripúšťam. Nemôže to inak dopadnúť - inak vyhlásim 1. križiacku výpravu smerovanú z východu na západ 😝 Vypátrame deti a potom bude pestúnska rodina čumieť, ako je to, keď niekto striehne na najmenší prešľap vo výchove!
Aale teda riadne ma rozčuľuje, ako sa to ku nám správajú. Skoro ako keby Slovensko bolo obvinené, že sa tu nedostáva deťom dostatočná starostlivosť. Odobrali ich snáď pre nevyhovujúce podmienky pre život na Slovensku? Aby sme museli dokazovať, že sa tu vieme štandardne starať o deti... 😠 neviem, čo a prečo slovenská strana nedodala, ale presne ako písali viacerí - keď šli domou iné deti, tak jednoducho prípad presunuli našej sociálke. Tak čo majú tieto obštrukcie znamenať?? Sú to ich občania, že si diktujú podmienky??
A keď už sa im niečo na našom systéme nezdá, nech to neriešia na prípade Ivankiných detí, nech si to vydiskutujú politici, nie britskí sudcovia. My "nemáme právo posudzovať sociálny a právny systém ich krajiny" a oni budú posudzovať, či máme školstvo, zdravotníctvo a bytové zázemie na dostatočnej úrovni, aby slovenskej babke dovolili odísť s vnúčatami na Slovensko? 🙄
@macocha tak oni to musia riesit lebo im to uklada ich system...
ach baby... strasne je a neviem ci to beriete do uvahy - ze tym detom bolo ublizene vo veku 2och rokov a 10 mesiacov.. ten malinky to este mozno nevnimal, ten vaecsi uZ urcite... ale oni tam teraz 2 roky ziju v nejakej rodine ktoru uz pravdepodobne vnimaju ako vlastnu... na mamu ak sa s nou nestretavaju tak uz asi zabudli a babka ktoru prsvdepodobne ani poriadne nevideli kedze zili v uk je pre nich cudzi clovek...
keby sa mam pozerat len nato co je dobre pre deti teraz a dnes / fuuuu☹ myslite ze bude mat babka peniaze aby ich poslala do anglickeh skolky? ci budu vyrastat u cloveja ktoreho nepoznaju a ktoremu nerozumeju?
neberte to ako utok na ivanu - je strasne co sa stalo, je strasne ze sa to stalo v takkm pre detsky vyvoj dolezitom veku... ja sa len zamyslam nad tym co budu citit deti ked budu u babky na slovensku...a je mi z toho dost blbo
@alibabaa
@winipega
@macocha ak ste pozerali,ako prisli domov conkove deti..tak socialka uk im nedovolila ist k matke..rovno ich dali socialke sk...povysenecke oonnnneeeee...nejdem skaredo nadavat....a tu uz na nasom uzemi to bolo jedno...uz boli s rodicmi a dotahovali to uz u nas potom....neviem,mam pocit..sudca vie,ze patria babke...nic na nu nema...ale asi sa boji ist proti ss,aby nemal on opletacky a nenarobil si sam sebe zle...lebo by ako sudca tam skoncil....

@babajaga toto info nikde nenajdes...kedze je embargo nik o termine ppojednavania informovat nebude...alibaba to vie preto, ze jej mama je p.Studencovej kolegyna