Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@martina005 neviem fakt.. Som zvedavá.
Len pre zaujimavost - komentare pod clankom a osoba Soňa Tursíková... Hmm? Koho mi pripomina?
https://www.facebook.com/IvanaBoorovaChceSvojeD...
@mirage ja som si pri nej spomenula na nasu alicu 😀
@mirage @maartinkaa no ona bude fakt stratena zufala dusa ked to az takto taha, no ktovie, bud s tym ma nieco spolocne -teda niekomu ublizila a teraz sa snazi z toho vselijakym sposobom vymanit a dokazat si ospravedlnenie a si chce cistit svedomie, alebo uz tazko si o tej osobe mozno mysliet nieco dobre 😝
http://topstar.noviny.sk/article/princ-william-... myslím, že by bolo treba bombardovať jej královskú výsosť všetkými faktami o nútených adopciách.. Možno zatial nemala nejaké vážne slovo, ale ak porodí princovi dieťa, tak si podla mňa bude môcť dupnúť a hlavne budú mať dieťa, tak sa na tie veci možno budú pozerať inak.. Hm?
ahojte prípad malého Benjamínka.............ako niekoľko týždňového kojeného dieťaťa ho odobrali od násilného života z nebezpečného prostredia.....................násilným spôsobom .........viete si určite každá z vás predstaviť tak malinké dieťatko musí mať výbavičku......oblečko..........kto to stihol nakúpiť?????mňa i toto zaujíma.............násilným spôsobom ho začali kŕmiť umelým mliekom......prečo nebolo matke dovolené v záujme dieťaťa kojiť!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....................matka nedrogovala.....nebola alkoholičkou..............prečo.......prečo toto kompetentných nezaujíma...........odtrhli dieťa matke...veď to je na zbláznenie............mala mlieko.............čo sa tam odročuje..............dnes už Benjamínko "gugá" smeje sa akože na matku............cudziu matku............no pre neho už matku...........a toto chcú............jemu žiaľ už možno biologická matka ani nechýba................UFF
@mirage Nie, mýliš sa, tá Soňa má o level lepšiu interpunkciu a pravopis 😀 a neporovnateľne kultovovanejší prejav 😝
@zeleny_cajik
Hej, mas pravdu, ked citam Alicu dviha ma zo stolicky, ze pravnicka... Ten pravopis, hrubky, vynechane pismenka.. Inak ju uz ani necitam.
@sendy182 je to akoby z inej planety, pridu arogantne zoberu a viac sa nestaraju 🙄 🙄 🙄 absolutne krute....slovami neopisatelne a do hlavy sa to nezmesti pochodpit 🙄 🙄 🙄
@kvietocek7 krutosť vládne svetu......... ☹
@mirage ty myslíš tie listy ježiškovi? No ja som to nevymyslela, takže neviem, či to bolo správne adresované mne.. Tiež tomu moc velkú váhu nepridávam, čo sa prípadu týka, ale čo sa týka podpory Ivany a babky Noriky, tak si myslím, že ich velmi poteší, že tolko ludí pre nich, pre Maťka a Samka urobilo niečo milé.. Myslím si, že je tá myšlienka velmi pekná. Teraz je len otázne, či sa to pošle sudcovi, alebo nie, ale po dnešku si skôr myslím, že nie. Mohli by ale dať nejakú adresu, kam by sme to poslali.. napríklad niekomu od nás. Som zvedavá, čo vymyslia..
ja mám takú veľkú radosť, že tá naša pohľadnica je tiež v albume, staršia dcéra sa ma pri výrobe vkuse pýtala tými svojimi detskými otázkami, že ako je to možné, že Martinko so Samkom nie sú so svojou mamou ☹ , až mi šli slzy do očí
...
No a k tým dvom osobám tu - nechápem, ako môže byť niekto bez kúska citu, podľa mňa určite nemajú deti
@monnaa toto mi pripomenulo, ako som v sobotu vysvetľovala svojej trojročnej dcérke, že ideme písať list Ježiškovi, aby vrátil chlapčekov k rodičom. Tiežo som pritom plakala keď sa ma nevinne a nechápavo pýtala, že prečo ich tí zlí ujovia vzali, keď boli chlapci poslušní a všetci sa ľúbili?
Malé info/skutočnosti o prípade Katky Kostúrovej.
Kopirujem:
Matkova Janka
Prosim Vas a uz nepiste,ze pan Kiska nic neurobil....urobil vsetko co bolo v jeho silach...len Katkyna pravnicka nechcela za ziadnu cenu spolupracovat s jeho pravnikom...Katke som odovzdala do vlastnych ruk splnomocnenie od pana Kisku pre Katkynu pravnicku....ona vsak odmietala cely cas spolupracovat.Pan Kiska je zlaty clovek s velkym srdcom..
Ja sa pýtam, ako je možné, že si nemôže Katka vybrať právnika akého ona uzná za vhodné? Toto je už naozaj hnus čo sa tam deje.. ☹
@zuzana581 skor by sme mali listami bombardovat CIPC a nase urady. Vcera som zahliadla v spravach toho arogantneho Buriana z MPSVaR a fakt by som rada vedela, ako pokracuju tie Nicholsonovej trestne oznamenia, ci boli nejako disciplinarne postihnuti ti pracovnici, ktori to tak ukazkovo zvrzali... a ako pracuje CIPC, ako si vybera pripady, v ktorych sa angazuje.... sudcu asi neovplyvnime (napriek tomu to gesto s pohladnicami povazujem za velmi mile a nie zbytocne), ale nasi danovnikmi plateni uradnici by mali podstatne viac makat a zodpovedat sa... pekne to nechali vyhnit a dufaju, ze sa na to zabudne tak ako na vsetko ostatne.
@eaka tiež to nechápem. Tá právnička je vraj mladá a pridelená od SS a bojí sa, že príde o miesto keď vidí, že sa Slovensko búri. Je to presne o tom, čo sme už nie raz písali, že ak právnik neurobí to, čo od neho SS chce, tak viackrát ho nezavolajú.. Je to hnus.. Ale mne ako slobodnému občanovi niekto môže zakázať odmietnuť právnika a zobrať si iného? Toto je naozaj neuveritelné..
@zeleny_cajik isteže treba bombardovať aj cipc, úplne súhlasím.. Tam sa nič neudialo.. nikto neprišiel o miesto.. nikto nenesie zodpovednosť.. ☹
...ahojte, necitam celu diskusiu, niet tolko casu🙂 len sa chcem opytat, nejak mi unikli informacie od posledneho sudu p.Ivanky. Rozhodnutie malo byt poslane emailom, doteraz nebolo, preco? a preco je zrazu sud? ..a taktiež babka Eleonora je uz akoze na prechodnom pobyte v UK?...a je s chlapcami? ci chlapci su u adoptivnej rodiny...neviem ako vám ale mne sa to tak cele zamotava ze az prestavam pomaly ale isto verit tomu, ze sa chlapci Martinko a Samko vratia na Vianoce domov....velmi im to z celeho srdca zelam, prajem im aby uz konecne boli spolu..ale toto co sa deje, mi odobera aj tu poslednu nadej....viete mi niektora dat trosku viacej info od posledneho sudu? Dakujem pekne
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
Pred 10 minútami
Zverejňujeme prvé dve adresy. Myslím, že nakoniec ich bude viac... Ďalšie pridáme zajtra.
Najdôležitejšie pre zatiaľ sú tieto:
ADRESA NA KRÁĽOVSKÝ SÚD, KTORÝ ROZHODUJE O IVANKINOM PRÍPADE:
The Royal Courts of Justice
Civil Appeals Court/case B4-2012/2248, children B
London
WC2A 2LL
U.K.
ADRESA NA MINISTRA ZAHRANIČNÝCH VECÍ:
Pls. only into hands
Mr. Wiliam Hague,
Foreing & Commonwealth Office
King Charles Street
London
SW1A 2AH
U.K.
Obe adresy sú verejne dostupné, takže problém by s tým byť nemal 🙂 V prvej adrese je zahrnuté číslo prípadu Ivanky, takže im bude jasné, o koho ide. Ak ešte budete vpisovať svoje "úvahy", je vhodné citovať slová sudcu, keď vyriekol, že deti patria do rodiny, starej mame a na Slovensko. Ako aj to, že by mali byť na Slovensku do Vianoc. Naopak, prosím, NEODVOLÁVAJTE sa na FB a na túto stránku... aby nás nijak nestopli 🙂 Odvolávať sa môžete na demonštrácie... tie boli ešte pred zákazom medializácie. Takže pokojne môžete priložiť aj fotku odtiaľ 🙂
To isté platí aj pri listoch pre ministra... keď je tam napísané "only into hands" (iba do vlastných rúk), tak sa to k nemu dostane. Angličania vraj toto dodržiavajú. A keďže ho oslovil vrámci diplomatických vzťahov aj náš minister, aby sa o prípad zaujímal, mali by sme mu dať najavo, že my sme nezabudli, ak nááááhodou ON ÁNO..
VĎAKA ZA POMOC KAŽDÉHO JEDNÉHO Z VÁS. Budem rada, ak do komentárov budete po odoslaní vpisovať, koľko listov ste na ktorú adresu poslali 🙂 nech máme prehľad.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
dievcata mimo temy.... ale nasa pravnicka alicka riadi zasa v inej teme... 😀 😀 😀
https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/som-tehotna-a-som-obvinena-z-prechovavania-drog/
@maznacik007
Citala som to, a prispela tam potom jedna pravnicka. Je citelny rozdiel medzi jej prispevkami a Alicinymi.
Kto zjedol ráno niečo zlé a je mu ťažko od žalúdka,odporúčam prečítať..... je to na blvanie 😝 😝 😝
http://www.sme.sk/c/6626176/kritizovana-exsefka...
Dárius Haraksin TV JOJ
Približne pred hodinou
To, že Andrea Cisárová cestuje pravidelne do UK, aby zastupovala záujmy Slovenských detí, považuje bývalá riaditeľka CIPC p. Matejová za "PROTIZÁKONNÉ MÍŇANIE PEŇAZÍ DAŇOVÝCH POPLATNÍKOV". Z dnešného rozhovoru s ňou v SME sa mi chce zvracať
@martina005 a treba si pustiť aj to video aby bolo vidieť tú aroganciu, ktorá z nej srší.. Špina ...
@zuzana581 áno áno,na umocnenie blvacieho pocitu,si treba pustiť video 😝 😝 😝
Ja nemám slov.... 😠 🤐 to je mašina úradnícka 😝 😅 bez kúska čohokoľvek,čo sa ľudskosti týka

co znamená "vhodnosť toho, čo sa môže zverejniť"??? veď sa idú posielať tie listy sudcovi, nie do médií a nikto z nás tam nehodlá písať nič o súdnych procesoch, a nič sa nebude ani inak zverejňovať, či to už akože okrem zákazu FB niektorým mamičkám majú britskí kompetentní problém aj s listami Ježiškovi? och môj boh, toto už je inak zvrátené... alebo to možno len zle chápem a túrujem sa zbytočne. 😅