icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

kveta
17. dec 2012

@carrie84 Boze... Ani sa mi to nechce verit...

ela19
17. dec 2012

Ano ! 😵 😵 😵 Úrady rozposlali všetkým stranám sporu správu, podľa ktorej sa vzdávajú odvolania na vyššie súdne inštancie. Deti idú domov !

eaka
17. dec 2012

@carrie84 už len dúfať, že je to fakt pravda..

ladydianuska
17. dec 2012

@carrie84 Dufam, ze uz do toho nezasiahne ziadna prekazka.

demelza
17. dec 2012

@carrie84
neuveritelne. po tom vsetkom, co tu uz bolo, sa az bojim tesit. ale oni budu 4.1. naozaj doma!!! to je uzasne dobra sprava! 🙂

zuzana581
autor
17. dec 2012

*****************************************************************************************************************************************
Martin Krpač TV JOJ

Přátelé, kamarádi, kolegové, všichni co Ivaně a Norice držíte palce!
Místní úřady pravděpodobně nepodají odvolání proti rozsudku Královského soudu k Supreme courtu. Nebude tedy v tom případě ani High Court a tím by padla snad i poslední překážka v návratu rodinky na Slovensko na začátku příštího roku!! Více v Novinách v 17h a 19.30 ! Stříhám!!!!
*****************************************************************************************************************************************
Anooooooo, nakoniec predsa len pôjdu domov... 🙂🙂🙂

achesa
17. dec 2012

Ježišmária, prosííííííííííím, nech je to naozaj pravda!!!!!

kadri
17. dec 2012

babka je neskutocna 😵 ona si cez vikend urcite ziskala sympatie uk rodiny, tak ako pred par mesiacmi celeho slovenska 😎

zuzana581
autor
17. dec 2012

@kadri pani Norika vraj vychádzala s pestúnskou rodinou vždy dobre..

Bože, ja ani nedýcham.. chcem ešte počuť, čo povedia v správach, ale tak sa teším, že dnes asi otvorím šampus.. aj keď nepijem, nevadí, dnes budem.. 🙂

baby2
17. dec 2012

babka je nas..... HERO ....

evita68
17. dec 2012

ešte strihajú, čakajme 🙂 strašne sa tešííím, len dúfajme, že nič zase nevymyslia..

zuzana581
autor
17. dec 2012

ano, ano, ano, ano.. ale čakám ešte na tie správy o pol osmej.. som zvedavá... jak sa tešíííííííííííííííííííímm

bettynka222
17. dec 2012

Konečne 😵 😵 😵

qwerty01
17. dec 2012

ked to anozaj takto bude ako to teraz hovorili tak to su neskutocne uzasne spravy 😵

mamutka
17. dec 2012

uz som davno nerevala, ale dnes sa za to nehanbim 😅

ianitka
17. dec 2012

uzasne, ale aj tak uverim, az ked budu na slovensku....

monnaa
17. dec 2012

bože ja som taká šťastnááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá, konečne , aj som si tu poplakala od radosti

mamutka
17. dec 2012

@ianitka ved to, po tom vsetkom clovek stale este caka nejaku podpasovku, ale teraz uz naozaj verim, ze o chvilku su vsetci doma.
aj ked po uteku Slavky som sa bala, ze sa UK tak naserie, ze Ivane urobi napriek ☹ nuz ale, Slavke som fandila od zaciatku ako zalozila diskusiu a urobila najlepsie co mohla, tak len nech sa tie bestie teraz nemstia na niekom inom....

ianitka
17. dec 2012

@mamutka asi tak, to ze Slavka dokazala ujst - asi pootvorilo dvere, ktorymi sa zacne valit spina von.... 😝
Inak, stale nechapem tomu,ze aj ked sa chlapci vratia - ze Ivana musi zostat v UK este isty cas... co je "isty cas" v tomto pripade?

ianitka
17. dec 2012

@mamutka a este vies, co... nemozem si pomoct, ale v tomto nejako najviac lutujem p. Boora ... musel sa sam stiahnut, aby neohrozil to, co sa aj tak zdalo stratene...

zuzana581
autor
17. dec 2012

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

https://www.youtube.com/watch?v=YsdqqqMKkT4

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

zuzka1.
17. dec 2012

nádhera, osobne si myslim, ze ti nakazeni bastardi sa po uteku Slavky zosrali z podoby a skurvene posrato sa trasu niekde v kúte, pretoze teraz to vypukne😀DDDDDD zedli nás všetkých prašiny jedny špinavé.
sorry, inak sa neviem momentalne vyjadrit😀DDD
babka by mohla byt ďaľší kandidat na prezidenta, lebo jedina jedina jedina za poslednych neviem kolko rokov na medzinárodnej pode v pomocou tých spravnych vyvolencov nieco vo svete dokazala.

https://www.youtube.com/watch?v=kJucQNdBJo4
bodka70
17. dec 2012

kopírujem z FB 😉
preklad: vazeni kolegovia, pisem vam v mene miestneho uradu, aby som vas informoval ako neodkladnu vec, ze miestny urad sa rozhodol, ze sa nebude snazit o podanie odvolania na najvyssi sud.
miestny urad by rad zdoraznil, ze toto rozhodnutie nebolo prijate lahkovazne, a urcite nebolo lahke ho prijat. miestny urad (napriek neopravnenej kritike zameranej voci uradu pred sudom v piatok) vzdy dbal na zaujmy deti ako na najdolezitejsie.
kym miestny urad zostava pozitivny ohladne vyhliadok na uspech v suvislosti s povolenim (na podanie odvolania), ma na mysli, ze uspesne odvolanie by viedlo k dalsiemu pojednavaniu na Vyssom sude.
to by sposobilo dalsiu neistotu pre buducnost chlapcov. ak by nakoniec rozhodnutie bolo ze chlapci by po tomto dalsom case sa presunuli do starostlivosti starej mamy, dalsie prietahy by boli skodlive.
před několika sekundami · Upraveno · Už se mi to nelíbí · 3

slniecko77
17. dec 2012

😵
..srdecne gratulujem Samkovi, Martinkovi, Ivanke a Norike, uprimne sa s nimi tesim 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

..viac niet co dodat 😵

achesa
17. dec 2012

Podľa mňa esesákom nejaký kamárat z najvyšších súdov dobrovoľne a dobre poradil, aby sa v tom viac nerýpali že aj tak nepochodia. V podstate sa ešte v týchto prípadoch nedostali asi ani pred kráľovský súd, vždy si to poriešili kúpenými právnikmi na prvom súde ktorý prebehol a bolo po veci. Ale Boórovci sa nezľakli, hnali ich vyššie a vyššie a SS vedia, že by to tak nenechali ani teraz. Už majú jeden čerstvý prúser za sebou, keď sa podarilo jednej slovenskej rodinke ujsť, takže im asi poradili, aby sa v tom viac nerýpali a pokúsili sa udržať si akú takú vážnosť aspoň pred Britmi. Keď utekajú pred SS britské rodiny, to si Briti dokážu zakryť pred svojimi občanmi, ale keď ujde niekto z druhého konca Európy zo Slovenska, pričom sa medializovali doteraz práve prípady zo Slovenska... no neviem, ale tak nejako mi to pripadá, že sa SS snažia ako tak si zachovať svoj doterajší status, ktorý sa im pomaly začal rúcať práve zásluhou medializácie slovenských prípadov. V každom prípade teším sa moc moc a pevne verím, že toto už bude naozaj bodka za Boórových prípadom 🙂

mamutka
17. dec 2012

@ianitka ja tiez cakam na vyjadrenie otca chlapcov. pred casom som citala rozhovor s nim, ze najvacsie tromfy si nechava na koniec a pod. A zaroven tam povedal nieco take, ze po tomto vsetkom je jeho vztah k Ivane chladny, ci neutralny - nepamatam... je to strasne co tie spiny dorobia s rodinami, ako znicia ludi, ktori sa snazia bojovat za deti a su nuteni kydat jeden na druheho pod prislubom vratenia malickych deti 😠 strasny grc, ta spolocnost....

ewellina
17. dec 2012

Babku treba navrhnúť za ženu roka. 😀 Ale to sa už asi nestíha. 😝

kvietocek7
17. dec 2012

@ewellina preeeesne nad tym rozmyslam, len neviem ci to robi Slovenka -myslim casopis- ci kde to pozriet, vies nieco konkretne kde by sa to dalo?