Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Bože uplne som šťasná, že sa detičky vrátili konečne k svojej mamičke. Strašne ma to dojalo keď som to pozerala v televíznych novinách
😵 😵 😵
toto video tu už asi niekto pridal, ale je to tak krásne, že pridávam znovu... http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
Dneska búcham šampáňo 🙂
POZERAJTE NOVINY SPECIAL - CI SLOVENSKO NA ZIVO -tusim dnes o 22.00 joj
tu som to niekde nasla
Martinko a Samko, sú konečne doma. Deti na 920 dní odobral rodičom britský SS. Vidíme sa mimoriadne, dnes od 22:00 na JOJ
budem pozerat 🙂 😵
..dalsi happyend 😵 😵 😵
..tesim sa s nimi xxx
Mam slzy v ociach,viera a laska znovu zvitazili,som stastna 🙂
@kvietocek7 ide to teda niekde? ja to na jojke neviem najst, ziadne noviny special nejdu 😒
@aliza daj i live na jojke zmena programu bola daj si normalne uvodnu sranku jojky a spustit live ;)
@aliza ako nejdu ,vsak už som zasa cela urevaná 😉
strasne dojemne ako prileteli....placem...od radosti 😵 😵 😵 😵
skoda, ze som nevedela, ze dnes doletia, isla by som s malym tam 😝
ale nevadi, hlavne ze uz su tu 😵 😵 😵
@titkovamiriam
@itwasajoke hej hej, videla som. Nevedela som o zmene programu. Ja mozem pozerat iba cez net, tak preto asi. A samoska, revem ako male dieta....
A ivana ostava v anglicku???na dlho ci?
@aliza islo to, pozerala som, kratsia relacia - mozno to daju do archivu
@kvietocek7 ano, pozerala som to. V programe nebola uvedena zmena, aspon som si ju nevsimla a kedze mozem pozerat iba cez net, tak sa mi to proste nespustalo, ta laifka. Ale nakoniec to islo.
@enya00 tu je nejaky web z toho
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
Ona este ukonci formality a ako povedali v relacii ked to bude mozne vycestuje domov.
Tak konečne, víťazstvo! 😵
Teším sa ale neprestávam sa modliť, lebo teraz príde aj nová výzva - náprava škôd napáchaných na detských dušiach.
Heh, len ma tak napadlo - že kde sú teraz naše provokatérky, ktoré netreba menovať? Čo tvrdili, že sa budeme diviť, keď sa dozvieme pravdu? Že naše aktivity nemajú zmysel? Že SS mal dôvod, odobratie bolo oprávnené... Ospravedlnenia sa jasné že nedočkáme, ale škodoradostne sa teším 😅 Alebo budú tvrdiť, že SS chybu neurobil, až kým ho slovenské hysterky nedotlačili do rozhodnutia, ktoré deťom ublíži? 😝
Dúfam, že im Briti aspoň nejaké odškodné zaplatia. Aj keď tých 920 dní nedokážu už nahradiť žiadne peniaze. No vďaka Bohu, že to aspoň dobre skončilo.
dnes sa nam bude super zaspavat 😵 😵 😵
som velmi stastna, ze som sa mylila, ked sa mi nezdali tie posledne kroky SS 🙂
http://www.sme.sk/c/6652809/deti-ivany-boorovej... prečítajte si a pozrite aj video. O tom, prečo Ivana neprišla a čo bude asi ďalej..
Je to velké prevelké svinstvo, že si môže UK dovoliť Slovenku držať na ich území, cez to všetko, že nie je zločinec... ☹
@ria_zuzolova ja som si istá tým, že aj keď to dopadlo tak, ako dopadlo, tak sa stále nájdu neprajníci a zadubenci, ktorí budú tvrdiť, že je Ivana vinná, ale dúfam, že takýto primitívi sa budú tejto rodine vyhýbať minimálne kilometrovým oblúkom a nebudú musieť znášať takéto komentáre atď..
@zuzana581 presne to tak vzdy bolo a nanestastie aj bude ☹ zavistlivci a neprajnici a v tom horsom pripade bulvar a pod budu na nestasti druheho este aj zarabat! a o co horsie nepravdivymi recami-kacicami, hamba takym!!! Nikde nie je napisane, ze sa take nemoze stat prave takym ludom, co siria klamstva, takze nech si radsej davaju pozor na to kde co popisu. Ved aj o tom pripade slavika dali 2-3 clanky a uz je ticho - a to aj vdaka tomu,asi ze ony sami su radsej ticho.
ja som na jednej strane strašne rada, že sú detičky s babkou tu, ale na druhej strane ma stále trápi, že tam musela ostať Ivana :( , nikde som sa presne nedozvedela kvôli čomu tam má ostať ? Kvôli sociálkam ? Dúfam, že jej tam nebudú robiť problémy a čoskoro sa vráti domov.
Niektorí neprajníci sa práve toho teraz chytajú, že ona tam ostala ako nejaká krkavčia matka. Mám taký pocit, že by sa to malo viac verejnosti vysvetliť........
Dnes sa mi dostal do ruk dokument suvisiaci s tymto pripadom...je hrozostrasny, ale asi vsetky mami by ho mali vidiet..samozrejme vsetko treba brat s rezervou, ale predsa...na youtube....juvenilni justice lov na deti..mrknite bolo mi tazko...
trafena hus zagagala....aj Andrea Cisarova povedala, ze nevidi dovod, preco by sa biologicky rodicia nemohli na Slovensku o svoje deti Martinka a Samka starat...slovenska strana da vsetko na poriadok a Ivana bude konecne s detmi
😀 ach jaj,prave taketo naivne myslenie sposobuje nepochopenie celej siituacie.iba sud v uk moze rozhodnut o tom ci boorovci smu vycestovat ci nie.nie ziadna cisarova ani nikto z sk nemoze a ani nezasahuje do rozhodnutia sudnej a vykonnej moci .sk strana nemoze zasahovat do rozhodovacej pravomoci sk sudov,nie este tych v uk.a deti neboli odbrate len matke,ale maju aj otca a aj tomu boli obmedzene rovnako ako matke rodicovske pravanechapem,preco sa vzdy pise len o matke.ide prvnako aj o otca deti .rdetio boli odnate obom rodicom.
treba mat fakt trosku pravneho povedomia,potom nebude mozne si zamienat rozne pojmy a udalosti.
@alice107 moja pekna ''AKO KTO SA DOMNIEVAL'' domnievaci su ti, co sa o pripad ''iba obtreli'' a suvislosti im absolutne unikaju a tak su strateny v obzore preco islo o nahradu pre babku a nie rodicov. Prepac,alke docitaju sa dezinfo napr aj od teba a to uz su definitivne zmagoreny 😝 😝
No a my zijeme v demokracii a nie feudalizme prosim pekne, ale to asi vies ze sme clenstvo EU takze o to viac demokracie - teda nikto nikoho nemoze len tak zastavit 😝
Takze ked nebudu lenivy a precitaju podrobne stranky ''spatne'' urcite budu v obraze a uz nebudu sirit bludy ako poniektore osoby,ktore netreba ani menovat.

tak to je výborná správa, že sa deti konečne vrátili domov na Slovensko, teda vôbec som neverila, že to takto dopadne, ale predsa má tento prípeh happy end 🙂