Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Martin Krpač TV JOJ zdieľa odkaz.
Pred 5 minútami
Tak a je to venku!
Ivana je už doma so svojimi deťmi 🙂 🙂 🙂
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
Ivanka je doma.. Huráááááááááá
huraaaaa, tesime sa 😀 😀 😀 😀
este by tu mohli dojst nejake "vedome" a "uvedomele" do bezvedomia...predniest nieco o zakaze vycestovania matky z Britanie 😝 😝 😝 😝
jaaaaj...tema uz nie je pravnicky zaujimava 😉 😉 😉 😉
Ivane uz nemozu poradit dobreho pravnika 😀 😀 😀 😀 😀
Baby a co je vlastne s tym jej manzelom?uz ho tam vyse nespominali
*****************************************************************************************************************************************
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
Stretnutie s Ivankou, babičkou, Martinkom a Samkom bude v sobotu popoludní. Čas a podrobnosti upresníme ešte teraz večer, alebo zajtra ráno 🙂 Aby ste sa ale vedeli zariadiť už teraz, tak rátajte so sobotou v Bratislave. Pozývame každého, kto chce prísť osobne rodinku privítať.
****************************************************************************************************************************************************
@kvietocek7 ten si už môže tajne akurát tak............... Ivanka je doma.. Myslím, že už si s tým poradí. A ja plusku už nečítam.. Sú to darmožráči a vyrývači..
@jolinka veru tak, veru tak ani pravnicke paragrafy sa na to nezmozu, ale ti co sa tu nimi obhanali radsej nech su tam kde su a nekazia tolku radost 🙂 🙂 🙂 🙂
@itwasajoke birmingham by nebol vobec zly, casto tam chodime... keby si sa k tym info nahodou dostala, mysli na mna 🙂 inac o tom dimensions som vobec nevedela - hanbaaaa :D a od akeho veku dietata by sa tam oplatilo ist? nas mikino ma 19mes
@katkanova ja si myslim z etam kludne mozete ist kedykolvek ;) je tam aj tobogan vyrrivky a je to take na psosob aquap[arku akurat ze je to malinke nieje to velke nieco ako v senci ten maly 😉 a cenovo je to super dospely tusim okolo 5 libier a deti 4 ...len babto musi mat rukaviky daju sa zakupit a ale su drahe tam u nich 😉 kukni si to na nete urcite najdes 😉 podla ma je to lepsie kao waterworld pretoe ten je az pre velke deti ale toto je take ze tam robia myslim aj kurzy rpe detickya pod.. 😉 je tam aj soft play area kaviaren...no pokukaj neolutujes 😉
skusim ti zistit to info 😉
@kvietocek7 aj mi ho je luto...som stastna ako vsetko napokon dopadlo,hlavne koli detickam,su pri mame a doma a tak to ma byt,ale ktovie ako to bolo naozaj,ta ich babka mi pride taka mrcha ako opisuje Boor.... 😒
@zuzana581 to mas svatu pravdu - pijavice co zarabaju na nestati inych... ja to tiez necitam,len som to kdesi zazrela a dala som to sem pre clariss ako info kde sa on nachadza...
@clarissa vies, s tym vyjadrenim by som bola az velmi opatrna, je to zenska zo zeleznymi nervami a cim vsetkym presla, za to si take vyjadrenie nezasluzi, to vobec nie! Doniesla deti domov na SK!!! A ako sa o nej vyjadruje niekto + bulvar to to si netreba ani vsimat. Vies, su dve strany mince a to, ze ich budu aj hanobit to sa da cakat - dolezite je co dokazala pre deti.
A ak sa bude otec snazit dostat deti pre seba tak pekne slova, ci dokonca podakovanie asi tazko cakat - no a tu si uz mozes utvorit obraz. Ja som doposial nedocitala,ze otec deti sa podakoval babke za to, ze su na doma v bezpeci na SK.A to je velmi smutne a dava to obraz o tej druhej strane, preto nie je co takeho cloveka lutovat.
Si predstav,ze tvoja mamina pre teba vybojuje tvoje deti, a tvoj manzel sa ani len nepodakuje, ani len kvetom nezavanie, hmmm... co ty na to? je mrcha tvoja mamina? asi nie....
@aliza
@kvietocek7 niekde som dokonca citala, ze v UK podpisal suhlas s adopciou synov...ale neviem co je na tom pravdy. takze je to len neoverena info...treba pockat vsetko sa ukaze.
@jolinka presne ako pises, bulvar popise vselico pre tych co su nie zdravo zvedavi. My si pockajme na overene fakty. Preto aj zbytocne tu o tom polemizovat, nehovoriac o posudzovani....
Huráááá, najkrajšia správa dnešného, teda už včerajšieho dňa 🙂 🙂 🙂 🙂 Ivanka, vítame Ťa doma a prajem e veľa krásnych dní s detičkami 🙂 🙂 🙂 slzy šťastia 😉. Tiež by som veľmi rada prišla na osobné stretnutie aj s mojim Samkom,ale víkend budeme mimo Bratislavy. Zrušiť to žiaľ už nemôžem. ale budeme na vás veľmi myslieť 🙂
@fidka79 on bojoval aj nebojoval. zevraj na sudy chodil ako divak, ale sedel na strane socialky aby nemusel sediet pri babke. a neozyval sa, lebo by to mohlo narusit vratenie deti. aspon to som citala, tazko povedat, ako to je. a nechcem byt zla, ale babka naozaj posobi tak tvrdo alebo autoritativne, aj v spravani k vnucikom a dcere niekedy posobila dost prisne. nehovorim, ze to je zle, len ak im zasahovala pocas manzelstva do sukromia, tak verim, ze mu to vadilo. kazdopadne bez nej by uz deti boli adoptovane. a on si to neuvedomuje, ale aj zo zaberov, co som videla, tak tie deti su take poblaznene, az hyperaktivne, tazko povedat, ci by ich ten muz zvladol a vedel vychovat. kazdopadne teraz o detoch budu rozhodovat slovenske sudy a on je myslim dlhsie bez prace, s detmi nebol dlho nebol. asi mu sud dovoli stretavat sa s detmi, bude platit vyzivne, ale predpokladam, ze deti pojdu ivane. kazdopadne som zvedava aku toto cele bude mat pravnu dohru, teraz nemysli vo vztahu k otcovi ale k britanii a ss, pripadne k slovenskym uradom, ktore mali konat a nekonali
fiha, pozeram tu plusku na ktoru ste tu davali link a napríklad pri tomto članku uplne stracam reč 😝
http://www.pluska.sk/spravy/z-domova/kauza-boor...
ked bolo treba niečo robiť čušali ako voš pod chrastou a teraz začnu rypať pomaly každy den niekolkokrat ... a tie hlupe medzititulky- že "bezmocné úrady" ... ohladom toho že 3 a 4 ročne deti nie su ihned v školke a píšu to pomaly akokeby to bol trestny čin, neposlať deti hned do školky .... škoda, že novinari nemaju nejaky eticky kodex podobne ako lekari s hippokratovou prísahou 😠
každopadne, moja chyba, nemala som na plusku vobec klikať 😔
@fra ja v zasade ani neotvaram linky na plusku, nechcem sa po ranu zbluvat 😝 😝 😝
na mieste babky a Ivany by som urobila to iste...i keby mali deti hned miesto v skolke necham si ich par tyzdnov doma a budem si ich mojkat a vychutnavat...ved preboha videli ich predtym len raz za mesiac.
@luciaaak mne sa babka velmi paci. Ano je razna, vie co chce a ide za tym...ale prave vdaka tymto jej vlastnostiam su deti doma {samozrejme neuberam tym podiel ostatnym co sa pricinili}
Vnucikov ma rada i Ivanu...to je vidiet. z ich dvojice musi byt ona ta silnejsia, Ivka by sa uz bez mamy zosypala.

@katkanova nooo co sa tyka gp to je kapitola sama o sebe 😒 ale bohuzial su co s atyka Social services bezpecnejsi ako ine inbstitucie 😒
neviem kde je ten dr.ale pametam si ked som robila s polkami ze tie chodili do stoku k dr. aj k zubarovy aj k praktickemu ...je pravda sice ze to uz je nejaky ten rok 😒 ale som si ista ze tam chodili...mozem sa okusit zistit od inych polakov ved oni vedia velmi dobre kde je a co a aako 😉 potom viem este o nejakom v birminghame ale to je vam uz ais daleko i ked...nooo poznam slovakov co precestuju aj pol UK aby mali lepsieho dr. takze mozem zistit aj tych 😉
my k GO nechodime hlavne odkedy sme sa prestahovali ...to idem az ked si uz naozaj neviem dat rady 😠 ☹ inak sme samoliecitelia 😅 ine nam neostava...
inak chodime do stoku sa kupat obcas do dimensions 😉 super plavaren a lacnejsia ako waterworld 😀 ale to je asi vsetko co viem o stoku lebo mne je to trosku dalej 😝