Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Pridávam znovu avízované stretko s Ivanou, babkou Norikou a chlapcami, keďže sa to na predošlej strane stratilo.
Stretnutie s Ivankou a jej rodinou
*****************************************************************************************************************************************
http://www.facebook.com/#!/events/137038719788217/
Oslava príchodu rodiny Boórovej / verejné stretnutie s rodinkou
Verejné · Od: Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť.
sobota.
16:00.
.
Dom kultúry LÚKY, Vigľašska 1, Bratislava
Spoločné stretnutie s Babkou, Ivankou, Martinkou a Samkom.
Verejnosť, ktorá sa modlila, bojovala, túžila a držala palce, aby všetko dobre dopadlo pripravili pre rodinku oslavu ich spoločného príchodu, nakoľko už sú konečne kompletne doma na Slovensku.
Stretnutie je zároveň poďakovaním rodiny Boorovej pre vás všetkých, ktorí ste ich po celý čas podporovali a stáli pri nich. Radi by sa s vami stretli a porozprávali "naživo".
Pokiaľ ide o program, tak určite si niečo aj povieme, máme pre nich pripravené darčeky a odovzdáme im samozrejme aj "ceny pre skutočných hrdinov", ktoré sme zatiaľ odovzdávali na proteste iba fiktívne. To znamená, že dostanú anjelov, diplomy, omedailujeme ich, otortujeme...obdarujeme deti, poďakujeme sa atď.
Priestor na "par slov" budú mať aj Ivanka a Norika. Neskôr si môžete s nimi pokecať aj súkromne.
A samozrejme zoberte aj svoje ratolesti, aby sa pohrali s Martinkom a Samkom.
Program bude pre nich pripravený. Bude tam šaško, ktorý ich zabaví. Taktiež animátori, ktorí sa s nimi pohrajú. Pripravené je maľovanie na tvár... a je tam aj herňa pre deti. K dispozícii sú aj prebaľovacie pultíky. Takže starosti si v tomto smere nemusíte robiť žiadne
Prineste si iba dobrú náladu
PS: Prosím, účasť potvrďte iba ak prídete URČITE. Ďakujeme.
*************************************************************************************************************************************************
@petronellynka Mať svoj názor je síce pekné, ale ešte krajšie je, keď sa ten názor zhoduje s objektívnou skutočnosťou. 😉 Ako pedagogička iste dobre vieš, že dva plus dva môže byť len štyri, nemôže to nikdy byť tri, ani päť. 😉 Hoci by mal na to nejaký žiak iný názor.
@zuzana581 neurazila som sa..urcite o tom nenam precitane vsetky dostupne informacie...ale ja sa radsej zaoberam svojim zivot a pomaham ludom okolo seba ako citanim "doveryhodnych clankov"
Este raz ja somnikoho nesudila ani nic podobne..len som vyjadrila nazor...ale vidim ze to nemam v tejto diskusii vyznam..takze majte sa tu pekne 🙂
@ewellina objektivny nazor moze mat len ten kto tam s nimi bol..kto s nimi v domacnosti zil...a ked uz by sme velmi chceli polemizovat: kazdy nazor cloveka je v podstate trochu subjektivny kedze je oplyvneny ludkou bytostou a jej prezivanim cize nic nie je stopercentne objektivne pokial na to vplyva ludsky faktor 🙂
Ja som fandila LEN tym dvom detom,jedine na com mi na tejto kauze zalezalo,boli ti dvaja maly chlapci,lebo oni trpeli nevinne..ci uz v niecom zlyhala matka,babka alebo otec,to vedia len oni traja a na verejnost to nikdy nevytiahnu!!!Chlapci su chvalabohu doma,cize treba si zit dalej svoj zivot a podla mna nechat uz Boorovcov Boorovcami 😉
@petronellynka No áno, objektívny názor má len Pán Boh. 😉 Ale my sa k pravde môžeme viac alebo menej priblížiť.
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti... Pozrite si reakciu pani Noriky. Požiadala o úpravu styku s rodičmi, aby mohol deti vídať aj otec. Keby náhodou chcel niekto ešte tvrdiť, že otca chcú vynechať..
pekný deň,
super správa,mamička má svoje deti späť.
Na Ivanke je vidieť,aká je šťastná.
Žienky,nesúďte babičku, urobila pre vnúčatá maximum.Neprislúcha nám súdiť nikoho... Mne stačí prečítať si fakty z odoberania detí v UK a domyslím si,že sa dejú aj veci vymykajúce sa zdravému rozumu.
Teším sa zo stretnutia Ivanky s mamičkami, je to od nich nádherný akt vďaky. Ak tam niekto pôjde, budem vďačná za info.
@zuzana581 presne tak, suhlasim aj ja. informacie hlavne z plusky treba brast s velikanskou rezervou...este pre tych, co nesleduju vsetko na FBpridavamreakciu Milana Horelicana v jednej diskusii:
Milan Horelican Ked som prvy krat videl Vladimira Boora na Kralovskom najvyssom sude 13.11., mysle som si, ze parti k timu SS a adoptivnej rodiny, pretoze sa bavil s ich pravnikmi a sedel na ich strane. Bol som prekvapeny, ked som ho na dalsom pojednavani pocul rozpravat po slovensky, tak som sa spytal, kto to je. Najviac ma zarazili jeho reci, ked sa uz na 99 % vedelo, ze deti budu zverene do poatere Eleonore, ze on to tak nenecha a bude bojovat, aby boli deti zverene jemu. Za cely cas, co boli pojednavania na Kralovskom najvyssom sude sa ani raz nepristavil pri Ivane alebo Eleonore. Teraz, ked je bitka ,,skoro vyhrana'' (adoptivni rodicia podali odvolanie) sa chce o deti starat- napriek tomu, ze Kralovsky najvyssi sud deti zveril do opatere Eleonore. V pripade, ze slovensky sud nepotvrdi rozhodnutie Kralovskeho najvyssieho sudu, budu musiet byt deti vratene spet do Velkej Britanie - a hlavne o toto ide Vladovi Boorovi, splnit to, co podpisal svojim suhlasom s adopciou Matrinka a Samka
Valeria Brliťova Nechápem,ešte stále je možné, že deti sa vrátia do UK?
Približne pred hodinou · Páči sa mi to
Milan Horelican ano ! Pokial Slovenska republika nebude plnit podmienky, za ktorych Kralovsky najvyssi sud rozhodol o prideleni do starostlivosti babke - Eleonore a dalsie podmienky. Zatial to skor vypada, ze deti mozu ist spet
@petronellynka ja ta nechcem presviedcat, mas svoj nazor, OK, ale ten si si tiez urobila na zaklade niecoho. Clanku? Dufam, ze nie v Pluske. Pripad zacal, ked so starsim synom isli k lekarovi s infekciou na genitaliach. Ten sa vyjadril, ze to môze byt infekcia, ale mohlo by to byt aj zneuzivanie. Volala sa socialka a uz to islo. Deti umiestnili docasne u ich priatela, pastora. Kedze infekcia neustupovala, isli k inemu lekarovi, ktory povedal, ze nevidi ziadne znamky zneuzivania, ze ide o obycajnu infekciu. No deti stale nevracali. Ziadne stihanie, nic. No pre socialku je otec raz podozrivy a to je dôvod, aby deti nevratili. Matke povedali, ze kedze zije s nasilnikom, deti jej vratia, len, ked sa s nim rozvedie. Podali 3 ziadosti o rozvod, doteraz nie su rozvedeni. Preco ich nechceli rozviest? Na sude svedcila znalkyna, lekarka, ktora robila posudok ohladom zneuzivania. Za hodinu sa priznala, ze chlapca nikdy nevidela. A prave toto je caste v podobnych pripadoch, ze sa robia posudky a lekar ani len pacienta nevidel. Mna nezaujima, co hovori Jojka, pre mna je dôveryhodnejsia informacia napriklad od Marice Pirosikovej, ktora citala spis a povedala, ze doslo k velkym pochybeniam v tomto pripade. To iste sudca na kralovskom sude. A toto by sa v krajine ako UK rozhodne nemalo stat. Skus pozriet clanky a videa, mozno aspon trochu pripustis, ze je to mozne. Aj britska socialka je skorumpovana, ver tomu, rovnako lekari, znalci atd. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2121886...
Nikto nič o stretnutí s Ivankou a rodinou? Boli ste niektorá? Tak pridám aspom linky, čo som našla..
Poznámky k prípadu detí Boorových
http://www.scribd.com/doc/120151584/Poznamky-k-...
foto zo stretnutia
http://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.486...
Martin Krpač TV JOJ
Páči sa mi stránka · Pred 15 minútami
Rozloučení Ivany Boorové s pastorem
Pastor byl Ivaně vždy na blízku. Proto její poslední kroky vedly právě k němu. Podívejte se na poslední požehnání před odjezdem na Slovensko. Více se dozvíte ve zpravodajství TV Joj a na noviny.sk !! – v London, England.
krásne 😵 😵 😵
Martin Krpač TV JOJ
Včera
Hurá domů !!
Bylo mi potěšením být součástí toho neuvěřitelného příběhu se šťastným koncem! Teď se na chvíli odmlčím. Boj o další děti s Dariusem Haraksinem a TV JOJ nevzdáváme! Je ale čas, abych se alespoň pár dní věnoval těm, kterým to teď dlužím nejvíc. Rodiče určitě pochopí.... A nezapomeňte na slova Ivany: „Život je krásný!!“ — v: Prague, Hlavni Mesto Praha.
http://orgo-net.blogspot.sk/2013/01/juvenilni-j... baby kuknite si toto na to netreba komentár:(svinstva sa robia vo svete!
Dárius Haraksin TV JOJ-Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
pozrite sa. Rozhovor so Slovenskou záchranárkou: http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/255808-na...
Dárius Haraksin TV JOJ-Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
slovenské deti odobraté Britskou SS bude možno priamo na ESĽP zachraňovať Marica Pirošíková
no tak uz aj tv markiza sa nejak prebudza ci hadam sa chce zviditelnit v tejto problematike
@kvietocek7 - aj mne sa to zdá zvláštne, že až teraz, keď je po bitke, tak dajú v telev. novinách takú dlhú reportáž o tejto problebamatike.... ale však OK, nech to vie čo najviac ľudí
nemáte náhodou niekto info, či tv joj chystá ešte nejaký dokument o nútených adopciách, alebo konkrétne o prípade Ivany Boorovej ? Bol by to aj super námet na film .....
@monnaa ano,presne nech sa to medializuje co najviac a nie aby to upadlo do pozadia a ked sa vynori nejaka nepravost tipu pribeh ''bez deti neodidem'' tak len potom bude halooo ..
Inac sa mi upresnilo co povedal Telensky tv noviny joj, tusim zo soboty ci nedele -bol ples spisiakov a jeho vytazok sa venoval prave rodine B, ci na tie ucely a on sa tam na kameru zasadil slovami,ze v tom pokracuje a v stredu (t.j. asi dnes) posiela na Sk domov dalsie tri deti. Takze to bude asi tento pripad co spomina markiza lebo na joj nebolo nic o takom.
A to co spominas -film ci dokument tak to asi treba posuvat na fb ony su tam viac kompetentny, teda aspon mne sa to tak vidi. Spytat sa Haraksina ci Krpaca ci je v tom nejaky posun.
ano, dokument Bez deti neodidem 2 sa udajne pripravuje, pisal to D. Haraksin na svojej stranke. Nieco od belgickej novinarky Florence Bellone o britskom socialnom systeme http://www.publications.parliament.uk/pa/cm2012...
NOVÉ INFO
*****************************************************************************************************************************************
Andrej Kiska
RODINKA V ANGLICKU
Študujem nový posudok špičkového, celosvetovo uznávaného amerického lekára na prípad nášho chlapčeka. Absolútne, ale absolútne vyvrátil všetky obvinenia rodičov. Ďalšie pojednávanie súdu, ktoré sa odložilo práve kvôli tomu, aby sa doručil tento posudok, bude tento mesiac. Verím, že posledné...
Ach jáááááj, po kolkých mesiacoch čo je chlapec bez rodičov? Po kolkých posudkoch a vyvrátených obvineniach??? Stále nie je doma.. ☹ Strašnéééé...
Kopirujem
Milan xxx
Čerešnička na dnešnej MENINOVEJ TORTE.
Práve som dotelefonoval s Martinom Ďurindom(autor hudby), ktorý dal súhlas spolu s Martinom Sarvašom(autor textu) s používaním piesne ,,PRAVDA VÍŤAZÍ" na stránkach, ktoré bojujú proti neoprávneným, násilným odoberaniam, adopciam deti.
ĎAKUJEME !

@zuzana581 presne do bodky pravda to je akoby som mala podozrenie ze moj sused je vrah, hoci sa to nikdy nepotrvdi ale ma zaznam v registri to je vsetko chore a naopak presne ako aj u nas s tou kockou co jej dcerku vzali za to ze malu tyrala a pritom mala dcera anorexiu a modriny boli vinou nejedenia