icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

ela19
18. sep 2012
zeleny_cajik
18. sep 2012

@ela19 to kam supli, ze hotel paradise 😅 😅 😅

misenka3
18. sep 2012

@ela19 ďakujem

natas4
18. sep 2012

@zeleny_cajik inak som chvilu rozmyslala nad jednou maminou, ci to nie si ty..este ze som k nej neprisla a nepovedala "Ahoj cajik" 😅 asi by divne na mna pozerala 😀 mala dceru Lucku, ale ta bola vacsia ako mas ty

zeleny_cajik
18. sep 2012

@natas4 😀

zlaticana
18. sep 2012

tento pribeh si mozete pozriet

Bez deti neodidem.co.uk

natas4
18. sep 2012

@ela19 skoda, ze tu diskusiu nikde nezavesili...by som si pozrela znova

natas4
18. sep 2012

@zeleny_cajik ako niekoho napadlo to hladat v archive hotela paradise? 😅

danculik
18. sep 2012

Ak ma niekto archiv Antik alebo Magio, najde to aj tam🙂 este aj teraz:o)

ela19
18. sep 2012

@natas4 ja som ten link nasla tu na MK od jednej maminy niekde v komentoch pod nejakym statusom, ale už ani neviem kde a kto, vsetko sa mi pletie 😀 Hlavne, že sa to dá pozriet, ale diskusiu neviem prečo nedali

beausa
18. sep 2012

Zajtra budu na joj plus davat pokracovanie 20.00

zeleny_cajik
18. sep 2012

Videli ste už e-shop s deťmi? Nech sa pači.... http://www.bemyparent.org.uk

zeleny_cajik
18. sep 2012

a ked sa chcete prihlasit, mate na vyber:
- Yes, my password is:
- I've forgotten it, I'd like a new one.
- No, I am a new customer.

CUSTOMER!!!

zeleny_cajik
18. sep 2012

...blablabla....However, to read more and make enquiries, you will need to register your details and go on to purchase a subscription.

A este nech niekto hovori, ze to nie je biznis 😠

ela19
18. sep 2012

@zeleny_cajik stacila mi len ta prva stranka, dostala som sa k tomu dnes doobeda, ale to je strasne volaco, ani netreba byt registrovany, tie deti su tam vystavene aj s ich opisom. Zaráza ma ze samé 2-3-4 rocné, také male deticky vsetko.
Customer = zákazník a kupuje si deti !

zeleny_cajik
18. sep 2012

@ela19 tie sa najlepsie predavaju 😠 😔

zuzana581
autor
18. sep 2012
ela19
18. sep 2012

@zuzana581 ano, no konecne sa to to uz zacina hýbat vsetko, v spravach o 8 na joj hovorili o "padaní hláv" na prislusnych miestach zodpovednych v tomto ale aj v inych konaniach, resp nekonaniach ...

danculik
18. sep 2012

...ahojte, citam to tu, sledujem TV, hltam info o tejto problematike, drzim palce pani Ivanke....Ale stále si lámem hlavu nad tým, že či to tej rodine kde sú umiestnené deti, nie je tak trochu čudné, že chlapci sa tešia na svoju mamu a že ju obijmaju a nechcú od nej odísť. To im ani trochu neťukne, že niečo nie je v poriadku, prečo sú tí chlapci adoptovaný?...ved ich mama chce byť s nimi...

svetllana
18. sep 2012

@natas4 Skoda velka! Ta diskusia bola dolezita tiez..hlavne pre neveriacich Tomasov, kedze si stale melu svoje, ze natocit moze kto chce, co chce. Ano, ale tym zucastnenym osobam asi tazko niekto prekrutil ich slova..A veru padli tam rozne fakty!

ela19
18. sep 2012

Kto nevidel, tak tu HOVORÍ IVANA TESNE PO SKONČENÍ SÚDNEHO POJEDNÁVANIA
nastavte si 12:30 minut
http://www.joj.sk/relacia-noviny/noviny-archiv/...

Doslova hovorí - "Verím, že podľa toho, čo povedal pán sudca, za chvílku sme na Slovensku "

zeleny_cajik
18. sep 2012

@svetllana ta diskusia povedala ovela viac, ako samotny dokument...

liv1
18. sep 2012

@ela19 to kto fotil? dobra pozicia 😀 . ja som uplne vpravo pri tej stene, no malu, moju kamosku a jej maleho uz nevidno 🙂

jolinka
18. sep 2012

@danculik pozri, ked dostanes 800-1000 libier za opateru, tak ti nebude cudne nic 😝 😝 😝 😝 😝

svetllana
18. sep 2012
ela19
18. sep 2012

@liv1 jojka to fotila tusim 🙂

natas4
18. sep 2012

@zeleny_cajik
@svetllana myslim, ze Pacolak sa na zajtrajsiu diskusiu uz nedostavi 😅

zeleny_cajik
18. sep 2012

@natas4 uz mal byt daaaavno odvolany...uplny suflikant. Odborne i moralne NULA.

niki080
18. sep 2012

pravie som citala na polskych strankach ze je takych viac pripadov hrozaaaaaa ☹

svetllana
18. sep 2012

@natas4 Ani ten curacik vylizany pravnicek..