Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@zuzana581 pisala som do bbc a mam v plane napisat jednotlivo vsetkym investigativnym novinarom bbc ci inych medii, ktorych najdem...aj ked si nemyslim, ze toto nikoho predtym nenapadlo, urcite rodina skusala vsade, ale mozno, ked bude vacsi tlak, mozni niektory z nich sa toho chyti...ktovie, skusit treba. Pridajte sa.
@zeleny_cajik vyborne...a vies dobre po anglicky...? nevedel by to niekto otitullkovat a hodit na youtube?
@zeleny_cajik velmi dobre, mohla by som ta poprosit dat sem ten text+kontakt na tie media, nech nas je viac co to budu posielat?
@stardust lenže včera sa hovorilo, že v Británii ťa môže zastupovať iba Britský právnik.. a podla toho čo som pochopila sa tam každý bojí ísť proti SS, každý kto ide proti ich systému môže byť zatvorený. Tak sa toho asi nechcel nikto ujať a ak aj áno, tak to obhajoval iba aby sa nepovedalo, aspom ja mám z toho taký pocit..
@dennethor hentá stránka môže byť kludne hlavná.. je tam potom ešte jedna skupina, ale oni spolu spolupracujú a všetko zdielajú, takže v pohode..
@stardust no tak si to najprv pozri a potom tu pis take dristy 😠
@zeleny_cajik presne, ak bude velký tlak, tak sa určite lady pohnú... a nastane zmena nie len pre túto rodinu, ale aj do budúcna..
och zeny, na toto sa tak tazko pozera ... nedokazem si predstavit, ze by som toto zazila ☹ ☹ ☹ , ale plne podporujem rozhodnutie tej maminy nevzdat sa
Ja inak pevne verím, že jojka to nedala ešte stále do archívu preto, lebo na to robia titulky.. je to moje zbožné želanie, tak dúfam, že mám pravdu...
@stanushqa85 link zatial tu: https://www.facebook.com/bbcmediaaction text napisem popoludni, zatial som dala lem kratku spravu, idem s malou na plavanie, potom dlhsie spava, tak nieco zatial zosmolim....samozrejme aj ostatne mozte...
@jolinka ano, aj nad otitulkovanim rozmyslam... Ak to niekto neurobi skor, pustim sa do toho... Ale cas mi na to chyba
@zuzana581 ale jediny sposob, ako pride ku svojim detom je len dobry britsky pravnik...robia velku chybu, ze sa chcu branit sami, len si to zhorsuju. Manzel sam hovoril, ze ta matka pristupovala na hru SS, len aby dostala deti spat, lenze tym dostali este dovody na to, aby nadalej zadrzovali deti.
Ze sa kazdy boji, lebo ich mozu zatvorit nie je ziaden argument, pre ktory by ich nikto nesiel obhajovat.
taketo veci preveria charaktery, pacilo sa mi ako sa zachoval ten americky pastor, jeden z mala co bol ochotny pomoct rodine
@zuzana581 veru, mohli to dat skor, pred volbami, popr. bola olympiada vtedy by anglani nechceli takuto reklamu...no nic, lepsie neskoro ako nikdy
@stardust prosím ťa, pozri si všetko, lebo tvoje prispevku sú úplne mimo.. Tá matka deti dostala od ich sociálky niekolko certifikátov na sociálnu prácu, dokonca od nich dostala povolenie na otvorenie škôlky. Od social service, presne od tých, ktorý jej zobrali jej dve deti a nechcú jej ich vrátiť.. povedali jej, že ak sa rozíde s manželom, tak jej deti vrátia.. rozišli sa, chceli sa rozviesť, ale súd ich nechce rozviesť.. naozaj si nechaj svoje rýpavé poznámky pre seba, lebo si mimo..
chce sa mi plakat 😔 drzim palce postihnutym rodinam,,,,
@zeleny_cajik ano dobry napad 🙂 ja napisem do polskych medii .
Pozerala som, nedalo sa neplakať 🙄 😅 😅
Dovolujem si tu zdielať názor jednoho diskutujúceho:
je treba si vsimnut, ze sa jedna o arijske deti, a na trhu su zrejme najviac cenene. Je to obrovsky medzinarodny obchod . Pod hlavickou Anglicka je to handba nielen demokracii ale aj anglicka. Je spravne sa k tejto nehoraznosti vyjadrit a odsudit.
takýchto názorov je v diskusiách viac.. je to hrozné a je to na grc, ale tento prípad je toho dôkazom.. žiadne dôvody na odobratie detí a vela vela chýb ...
@zuzana581 co je na mojich prispevkoch rypave, ked poviem, ze sa vlastnymi emotivnymi vylevmi pre blbymi uradnikmi SS z toho nedostanu a ze potrebuju pravnika? Ked nestacim na uradnikov, tak si zoberem pravnika, aby ma obhajoval. To je logicke a robia to hadam vsetci s vynimkou par jedincov.
V SS ocividne nevie prava ruka, co robi ta lava, preto dostala to povolenie.

@jolinka prave som si pozrela link čo tu je, a fakt neverím 🙄