Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@svetllana tie peniaze na kadernicku mala dat na pomoc rodine... Spolu so svojim platom za posledne dva roky 😠
cim viac pozeram tym viac sa mi otvara nozik vo vrecku ... 😠
Inak, zaujimave.... Vestci konali, vsetci si plnili povinnosti a deti su dva roky v systeme. Dane na adopciu. Zrazu sa za tri dni da vsetko....
mna dostalo, ked ta blondina povedala "ze konali sme efektivne". babke strasne fandim je najlepsia.
Jak to babka natrela te Sipsonove...ale skoda, ze ju pak moderator zachranil a nemusela reagovat.
Prosim admina o docasne povolenie nadavat v tejto teme....
zeny, tak babka je uzasna!!!
a ta chudera vycesana sa tam furt len upravuje, usmieva sa jak slnko na hnoji, neviem co sa jej tak paci... 😒 stale si tam nieco obera z oblecenia a hlada, ci ju berie kamera... normalne ma sere! asi sa tesi, ze je v telke... ja by som sa radsej od hanby prepadla...
všetci boli aktívny a ochotne spolupracovali, usilovali sa a starali sa dotiahli to do pekného finále... odborníci... 😝
chcela by som vediet co si tam tak teraz rečnia ked je reklama, bolo by to asi zaujimave..
babyyyyy prosim o com je ta diskusia dnes? v skratke... moj maly certisko nechce spat ani za svet, tak ho uz 2 hodiny uspavam a nemozem pozerat ☹ 😠 😖 😢
ako tak pozeram, tak babka velmi predychava, aby nepovedala takisto nieco nevhodne alebo nebodaj neslusne...drzim im palce 🙂
@czechzuzanaba presne ako mistr Pacolak, jedna fajta 😀
@natas4 vieš ako to je..panovi ministrovi hodia na stol asistentky par papierov okolo tohoto pripadu on si to v rychlosti nastuduje a potom placa co mu napadne 😖 tak mi to ppripada..och
Baby a čo si myslíte o otcovi tých chlapčekov??
@ivana82 neskutocne sa ovlada, vsak? a ja len cumim ako si vsetko vsetucko pamata 😲 kazdy jeden datum, den, mesiac... vsetko! ved to by ani jeden z tych uradnikov z hlavy nevedel ako ona vie!
Ten pripad ak skonci (samozrejme v ich prospech), mala by sa stat tiez nejakou poradkynou v tomto na pomoc ostatnym.
z akého úradu je tá vyčesaná,mne to ušlo ??
@svetllana oni neohajujú úrad ale svoje rite boja sa o teplé miestečká
@strawberry17 - vsetci zodpovedni sa predhanaju v tom, ako dokazat, ze oni konali a ako strasne rodine pomohli a pomahaju - otvaraju sa nam tu noze vo vreckach z ich klamstiev. Ale babka je genialna, naklada im, doklada mailami, komunikaciou, listami, datumami, kedy co urobili - neurobili. Oni si ale stale pripisuju - typicky - vsetky zasluhy 😠 A vystatuju sa, ako OD JUNA 2012 vsetko promtne vybavuju.... Neviem, ci mam zurit alebo plakat...
Akurat vyslo najavo, preco sa vtedy neodvolali proti tej adopcii. Matka a otec to mali zakazane (!) a babka chcela, ale nemala peniaze (stalo to nejak do 3000 libier)...
@zeleny_cajik Zap*cuj si v mojom statuse, ja uz som zacala 😀
@zeleny_cajik mne sa najviac "pacil" Lajcak, ze ani jedna strana nevyuzila moznost odvolania a bol kompletne informovany, debil. Babi to zabila....rodicia odvolanie podat nemohli, sudca to nepovolil!!!! J..o jeden dreveny.... 😠 🙄 😠 🙄 A babi mala asi kradnut, aby to zaplatila......joooooj vrazdit budem. Kua, teraz si to budu vsetco hadzat na hlavu....Kks to radsej nekomentovat, lebo by mi mazali komentare 🤐
veru babka sa musi velmi ovladat...a inak by ma zaujimalo preco je na cipc nova riaditelka 4mesiace? Ked babka nadavala na byvalu riaditelku ze nic neurobili preco je teraz nahradena?
ok, baby, kukame dalej

@zeleny_cajik - aj ja penim! Drzim paste babke!!!! Nech im len nalozi!! Takych ludi tu potrebujeme!!