icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

eaka
19. sep 2012

@czechzuzanaba že by sa Slovensko malo anglickým social services inšpirovať...

strawberry17
19. sep 2012

chcela by som byt pravnickou ktora moze cely den konikovat 😀 😀 😀

hajanka
19. sep 2012

jeziiiiiiiis tak oni vezmu deti rodicom pre vymyslene fiktivne koko...ny a deti v ich starostlivosti maju taketo zrazenia??????????????????????????????

niki080
19. sep 2012

Rozbijem telku! babka si superrrrrrrrrr 🙂

czechzuzanaba
19. sep 2012

@eaka to fakt? No co na to rict. Ale tak zase kdyz si vezmes, co se stalo ted tu v BA s tim mrtvym devcatkem...taky tu neni asi vsecko v poradku....Mozna nejaky zlaty stred by byl fajn.

liave
19. sep 2012

asi budem grcat 😠

natas4
19. sep 2012

@hajanka to je neskutocne ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ a nikomu to nevadilo, ked im babka posielala tie obrazky

blumka
19. sep 2012

preboha ☹ ☹ ☹ ja uz na toto ani slov nemam ☹

aaahoy
19. sep 2012

velmi vystizna skratka pre social services, ze SS...vysledok sme videli na nimi utyranych detoch....hanba!!!

natas4
19. sep 2012

@liave ja som videla tie obrazky a chce sa mi revat ☹

czechzuzanaba
19. sep 2012

@eaka a kdes to cetla? Bo ja teda uja Ficka nemusim, ale toto mi na neho nesedi, on prave vzdycky rika, co lidi chcou slyset..

gajdosovam
19. sep 2012

@hajanka boze tak toto je sila oni zoberu deti pretoze oni svoje deti akoze tyraju a nakoniec nahradna rodina im ublizuje ....boze to vazne ten chlapec na tej fotke vyzeral hrozne boze chudatko

natas4
19. sep 2012

toto asi necakali ako im babka nalozi 😀 😀 😀 😀 jak zrusila Nicholsonovu, ktora si chcela prihriat polievocku 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 rozmyslam, ze babke zalozim fanklub

svetlusska
19. sep 2012

@hajanka suhlasim, sak teraz tie foto co ukazovala? to co je sak ich tam ako keby bili...zrejme nechceli robit to co chceli, lutujem tie deti a dufam ze zdravy rozum zvitazi....

sylvia30
19. sep 2012

toto je neskutočné, sa čudujem, že tá mama je ešte normálna ☹ , veď to je na zbláznenie a všetci sa tvária, že buď nevedeli alebo keď vedeli, tak robili čo mohli...potrebujem grcajúceho smajla

ivana82
19. sep 2012

ale tak tie obrazky su uz prisilna kava si myslim 😠 😠 😠 ak uz toto niekto odignoroval, tak naozaj nema co robit na pozicii, ktoru zastava, zvlast, ked ide o ochranu prav deti...a este nech si niektora z pipiniek otvori usta, ze nieco robili...na mieste tych menovanych si velmi rychlo pisem vypoved a chodim kanalmi .... 😲 😲 😲

svetlusska
19. sep 2012

@natas4 ona je vyborna ta babka, ona tam kazdemu naklada...

bamato
19. sep 2012

@natas4 vsak ako babka povedala sa vyjadrili, ze je im luto a sleduju. to uz co je za odpoved 😠

aliza
19. sep 2012

to je fakt hroza, tym chlapcom ublizovali....to snad nie je ani pravda. ☹ ☹ ☹

svetlusska
19. sep 2012

@gajdosovam no vyzeral ako tyzden po bitke hrozneeee

tara2
19. sep 2012

@katrinka8 -ja som to pochopila tak,ze jej poslali list a ona ho este nedostala,preto nevie kedy sa stretne s detmi

stanushqa85
19. sep 2012

ludia ja ani nedycham, co to vidim...ved ja by som zosalela keby ze niekto ublizuje mojim detom a nemohla to zvratit. pani Eleonora ste skvelaaa, len im dajte aj po papuliach!!!!

gajdosovam
19. sep 2012

@sylvia30 baby ona to musi zvladat keby sa zosype deti by jej nedali avtedy ani teraz ....drzi ju iba viera ze sa to podari a deti budu s nou

svetlusska
19. sep 2012

@bamato nevedia co povedat

babajaga
19. sep 2012

ta nasa slavna vlada,nech sadne na special a maze tam na sud po deti...nielen sa vozit na hokejove majstrovstva

hajanka
19. sep 2012

@gajdosovam to nie nahradna rodina to tie centra v ktorych boli

ela19
19. sep 2012

čím dlhšie pozerám diskusiu, tým väčšie mám nervy, a strašnú chuť mám zahučať VRÁŤTE TIE DETI NA SLOVENSKO UŽ KONEČNE !
Chúdatká, boze tie fotky, co babka ukazuje, normalne mi je do plaču, najradšej by som ich vyobjímala a keď si predstavím, čo všetko sa stalo a stále deje aj iným detičkám, sťahuje mi srdce

tara2
19. sep 2012

baby,toto je strasne,co sa deje ☹ ,ja som z toho dost mimo...sledujem diskusiu, ta babicka je super

ivana82
19. sep 2012

este co sa tyka tych menovanych dam...ja by som sa hanbila pozriet svojim priatelom a zvlast svojim detom do oci, ze som nieco take odignorovala...

svetllana
Odpoveď bola odstránená