Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
tak Piculakova by sa rada vratila intelekualnym oblukom 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@czechzuzanaba mi prave jablko zaskocilo...oblukom...
Dobru noc vsetkym 😉
dobru noc baby 😉 verim, ze toto dobre dopadne
tak by som chcela vediet co si tam teraz budu recnit, ked uz niesu kamery
kopirujem:
bombrlo @lucinek1 Lucinek, zimomriavky mi idu po chrbte, precitala som ,ze pas a rodny list ti zabavili ako falosny a ambasada ho nemoze vratit ak ma v tom prsty nasa ambasada, daj si pozor, aby ti nevzali deti v UK do socialnej opatery!!!!, pozri si dokladne zakon Children act 1989 a socialny system v UK!!!!, ak sa raz dostanes do systemu ze ziadas benefity tak sa moze stat ze ti jedneho krasneho slnecneho dna vezmu deti do nahradnej starostlivosti a nikdy uz ich nemusis vidiet, prave je v takomto procese 70 000 deti v UK, a nie su to iba anglicania- alkoholici alebo narkomani, alebo rodiny so zmiesanymi manzelstvami. V sucasnosti je v procese aj 9 slovenskych rodin , z toho jednej rodine uz deti adoptovali a slovenske urady vratane ambasady " uspesne prispievaju k ich adopcii", Ani jedna rodina nesmieme o pripadoch hovorit verejne ani v novinach a preto citajte noviny v UK, sledujte Panoramu alebo aj dnesne BBC Politics... alebo citajte telegraph.co.uk Bookera a LUDIA - NERISKUJTE ZIVOT A ZDRAVIE SVOJICH DETI LEN PRETO , ZE NIE STE INFORMOVANI ALEBO, ZE VAM SA TO STAT NEMOZE....NIKOMU NEPRAJE TU NOCNU MORU ZAZIT......Plan socialnych sluzieb je rocne odobrat 101 deti a bez ohladu na rodinne pomery a zabezpecenie v kazdom okrese. Nas sud sa V uk taha viac ako rok a nie sme jedini.
Rada na zaver, snazte sa byt na Slovensku so svojimi detmi viac ako 3-4 mesiace do roka , inak krajina obvykleho pobytu bude UK a to bez ohladu na statne obcianstvo alebo miesto narodenia. Neriskujte, vasim detom nik nevrati detstvo, ani zdravie, ak sa raz do interim carer order dostanu, a beru deti aj 3 mesacne a mozu stravit v tejto starostlivost az do 19 roka veku!!!! Mozete ich chodit navstevovat, ale nikdy Vam ich nemusia vratit.
Verim , ze tato "nightmare" uz nikomu a to nielen slovenskej rodine nestane, socialny system ma v sucasnosti obrovske skandaly s "ukradnutymi" detmi do "forced adoption". Su na to premrhane 3/4miliardy libier za uplynuly rok a dovody odobratia deti z rodin nie su relevantne zdovodnene. Ak bude treba sme ochotni pomahat aj inym "postihnutym rodinam v UK, Matky - vzdy musite byt silne a nepodlahnut emociam a strachu!!!! Inak je to vopred davate sancu prehrat boj o svoje deti. Bomrblo
ja len tak na okraj - bola som sa pozriet do starsej diskusie anjelicka26, ci si spravne pamatam nick - ano, aj tam bola osoba menom alice107 a neskutocne tam nielen mne pila krv svojimi odveci komentarmi, ked sa riesilo, ze jej susedu vzali do nemocnice a strazila jej babatko. ta osoba to nema v hlave poriadne usporiadane, necitala som tu vsetky jej komentare, viem si predstavit, ake asi boli. odporucam ignorovat ju.
@drobec33 ano kopa blbov, ale nik poriadny tam ani neni koho by sme volili, furt volime len mensie zlo, bo nemame na vyber... 😒
boze je mi na zvracanie .... ja by som ich normalne basebalovou palicou po hlave 😠 ako že nemam rada nasilie, tak týchto by som bola schopná asi aj pobiť
kopirujem druhy prispevok od bombrlo:
bombrlo @aliza Ano, stalo a to ani neziadali o benefity ani neboli v ohrozeni, jednoducho boli ich deti vytypovane asi v "playgroupoch" dokonca boli v priebehu niekolkych mesiacov vykonstruovane rozne dovody a obvinenie preco nam ich vzali alebo dokonca aj vraj mentalne poruchy u deti!!! vraj su hluchoneme alebo ze rodicia ich krmia zdochnutymi kuratami alebo, ze matka ma sexualne spravania, ak dietatu pozera zadecek po kakani, otec nesmie vobec prebalovat a davat cikat chlapcov po stojacky!!! vsetko je povazovane za sexual abuse, Ak sa rozplacete tak ste hystericki a nemozete sa starat o svoje deti, ak sa nerozplacete tak ste bezcitni a rovnako mozete ublizit svojmu dietatu nahodne....je to uz vyse roka a este nie je koniec a ani nevieme co na nas este mozu pouzit, napr. mali sme 2 havarie aut, alebo SS ma vo zvyku pouzit nafingovane kradeze v obchodoch alebo Vas pozoruju v CCtv kamerach ako sa spravate, to je KGB STB a SS dohromady, kto nezazil neveri, ani my by sme neverili, my sme nastastie mali iba tie nehody ale kedze sme vedeli ze toto mozu sposobit, tak nas to ani neprekvapilo a mali sme odstavene auta iba na dva tyzdne. Zijeme tam 8 rokov, obaja pracujeme, a kedze pracujeme aj napriek tejto nocnej more tak sme "cudni" lebo to nikto nemoze vydrzat a tak cakame ci nam deti vratia, alebo sa mozno dozvieme ze uz su adoptovane....citaj si www.fassit.co.uk, www.telegraph.co.uk/christopherbooker, alebo jednoducho ww.forced-adoption.com. Tiez sme ani netusili ze take stranky a horor na nich existuje...
Tu mamicku Lucinek velmi lutujem, pretoze ani netusi ze je uz v ich chapadlach aj preto ze nema doklady a rodne listy.... je vazne a velmi ohrozena.
O nasom pripade sa mozeme zmienovat po skonceni po piatich rokoch ale neviem ci to chceme dodrzat, pretoze ak nam deti vratia mame predsa povinnost varovat ine rodiny a to nie len slovenske.
4. apr 2011 o 16:06 • Odpovedz • Páči sa mi to • •
dost ma vytocila ta drbnuta veta pana wlachovskeho ze ludia by mali ist do zahranicia financne zabezpeceny aby s anemuseli bat takychto problemov!!!!dement!ved vsetci ludia utekaju zo slovace aby s mali lepsie aby tie prostiredky mohli vyuzit na lepsi zivot!pretoze slovensko ich ozobracuje aj doma :( a potom ked su v srackach sa na nich vysere a povedia do telky ze mali by mat finance zabezpecenie!?! ty kokos mi je na grcanie z toho huja!¬
aj toto je zaujimave citanie, kopirujem:
lucinek1 Ahojte, prosila by som vas o pomoc. S manzelom zijeme v UK uz 7 rokov. V oktobri 2010 sa nam narodila dcerka na slovensku. po porode som sa vratila spat do uk. Tu poberam maternity alowence, a ziadala som si o child benefit a child tax kredit. s benefitov mi poslali dopis aby som im poslala rodny list a moj pas kde je mala zapisana. poslala som im to v decembri, v januari mi prislo rozhodnutie ze nemam narok na child benefit pretoze nie som povazovana za osobu ktora sa stara o dieta. Skoro som z noh spadla ked som to citala. Ziadala som o vysvetlenie a oni mi odpisali ze sa stala chyba a znova to prehodnotia. Po 4 mesiacoh mi prislo dalsie vyjadrenie ze moj pas nepresiel ich kontrolou a ze si myslia ze je falosny. To mi uz bolo aj do placu!!! Pas ani rodny list mi nevratili poslai ich na ambasadu v londyne. Tam mi oznamili ze doklady su v poriadku a nechapu preco snimi maju anglicke urady problem. Ambasada my ich vsak nemoze vratit a musi ich poslat na slovensko na policajnu stanicu kde boli vydane. Podla vsetkeho mi budu musiet vystavit novy pas aj ked s tym starim vobec nic nie je. Vobec neviem co mam robit. Co stymi benefitmi. Child tax mi uz druhy krat poslal papier aby som poslala pas a rodny list ale ja ho nemam. Uz som im aj volala a aj pisala ze som ho poslala na child benefit a oni mi ho este nevratili. Ale teraz sa ktym dokladom uz ani nedostanem a musim si vybavovat nove. Pridavky mi za ten cas aj prepadnu. Prosim poradte
24. mar 2011 o 17:07 • 1 dieťa • Odpovedz • Páči sa mi to • •
@drobec33 😀 😀 😀 herečka to je
ta bombrlo je urcite ivanka, kopirujem treti posledny prispevok od nej:
bombrlo @anddy , Ahojte, vsetky mamicky, nechcem Vas strasit , ale upozornit, ze aj ked nieco sami alebo vasi znami nezazijete, tak mnohi iny okolo vas ano, aj ked o tom nesmu hovorit. uviedla som k tomu niekolko webstranok, , Zijeme v Londyne, sme odborne vzdelani obaja a pracujeme - a to sa podrzte- v socialnych sluzbach, mam absolvovanu psychologiu, pracujem v nursingu, manzel pracoval istu dobu dokonca ako ucitel, Prezivame tuto nocnu moru viac ako rok, a skutocne nemame zaujem "strasit". Skus sa na to opytat ludi okolo seba v Londyne alebo v Birminghene alebo v Kente, kde su najaktivnejsie SS, ak sa ludia nebudu bat alebo hanbit priznat. My sme zabezpeceni, vzdelani a pracujeme 8 rokov s kolegami anglicanmi, nie sme v baroch alebo hoteloch ci na stavbach! Nase deti boli vytypovane. Nikdy sme neziadali benefity, neboli sme a ani nie sme na to odkazani, ale na sude sa pytali SS ci vedeli komu beru deti a odpoved bola , ze nie! ale uz je od posledneho sudu 6 mesiacov a my dodnes nevieme, kde su deti ani preco ich vzali. Nam nevzali deti pretoze sme mali nehody, zle si citala, Nam sposobili nehody, aby nas odstavili od kontaktov s detmi. Toto vsetko vedia "zapricinit" SS. Ak si neprecitate uvedene stranky nebudete chapat, pretoze to nie je film. Citajte a necakajte podporu socialneho systemu, nie ste cigani, ktori sa otrasu a idu "robit " dalsie deti...
Prepacte, ze som zacala tuto diskusiu, ja to prezivam uz tak dlho ze ma skutocne vystrasila Lucinek, ze nema doklady, mne sa stalo podobne , vyziadali si doklady od nas , vraj aby sme nemohli uniest svoje deti do svojej krajiny a pritom ich SS uz mali dva mesiace v neznamej foster family.
Anndy, aj kvoli takym neveriacim tomasom, nema vyznam sa dalej zaoberat odpovedami . Ale citajte a dalej neverte, dufam ze sa to uz nikomu nestane. Bombrlo
4. apr 2011 o 22:43 • Odpovedz • Páči sa mi to • 1 • •
@strawberry17 si presne tieto prispevky pamatam a odvtedy ich nosim v hlave, zacala som trosku o tom studovat, rozpravala som o tom znamym na SVK nikto tomu nechcel verit, aj ked ma samozrejme neupodozrievali z klamstva
..uz si tiez davam pozor v roznym playgroups ci dam svoje dieta fotit, mimochodom vyzera velmi podobne ako Ivankin mladsi syncek..davam si pozor co kde poviem a co dovolim HV na kontrole, k GP s malym ideme vzdy spolu s mm
..na zaklade tohto jedna moja ceska kamaratka pisala na Cesku ambasadu...hadajte ako sa k rtomu postavili, odpoved od kompetentnej pani by ma rozosmiala keby to nebolo tak smutne a strasne...nechavaju si zadne dvierka..popripade sa mozu poradit s niekym z nasej ambasady vsak su len cez stenu
..ziadam adminov o pridanie grcajuceho emotikunu!!
@strawberry17 moze byt, sposob vyjadrovania by na nu sedel, aj tie fakty
@svetllana ja ju chapem, ze tu nechcela pisat dovod
@aliza
@strawberry17 Presne tak. Tiez by som nenapisala asi 😅 Ak by tu bola aktivna, urcite by pretromfla s poctom "like-ov" na jej fotoblogu aj Anjelicek26! 😵
http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
toto si vypocujte-nonsens!!!
@stanushqa85 tak v podstate k tomu sa uz velvyslanec vyjadril, potvrdil, ze tato konkretna pani pochybila...ja som len velmi zvedava ake budu vyvodene dosledky!
http://www.facebook.com/photo.php?v=4592055402434 video aj s prekladom, pre nejazykových 🙂
No nic, neviem sice ako zaspim, ale idem sa o to pokusit..dobru noc baby

tie herecky by chceli byt uz mimo kamier.. dava im to dost zabrat.. hlavne tejto...