Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
Cekej navstevu od CNN BBC ANSA - budou se ji ptat, jaka byla jako zakyne Ivana.. 😎
baby ja som s aprave zadrbkala na FB do nejakej debaty s nejakym chuom co zije v UK sto rokov a on ama normalne blokol!!!!aaa kua ci som s aja nezapliletla do niecoho 😖 😖 😖 😖 vraj robi prekladatela pri podobnych pripadoch ak je ivankin ...chodte kuk! baby oni mi normalne zablopkovai faaaacebook :(
@dai - ale ten otec sa vyjadroval - aj v dokumente, aj potom vcera v diskusii - akurat neukazali jeho tvar 😉 On hovoril, ze ich s Ivanou po case odcudzil ten stres, vsetko okolo toho, ze ona aj raz SS povedala, ze to urobil (zranenie synceka), ale ze to bolo pod tlakom, potom priznala, ze to nie je pravda. On povedal, ze ju plne chape, pretoze taky tlak, aky SS vyvijaju, je priserny a ze vie, ze ona miluje tie deti a bojuje za ne vsetkymi moznostami a ze jej to odpustil a vie, preco to urobila (ze dufala, ze jej tie deti potom vratia). Takze on nie je uplne anonymny 😉
@evkasus fuuuu....ti poviem ze soms a normalne roztrialsa ten chlap tam prisiel ivanku ociernovat ...a ja som napisala svoje domienky najprv napisal ze na mna nejde reagivat a potom vymazal vsetky moje prispevky a napokon este ma blokoval aby som mohla prispievat na jeho reakciu!a v zapeti som zistila ze mi nejde profil!¬!!a uz sa cely vymazal z tej stranky so svojim mudrovanim o tom z eon je tlmocnik zijuci v UK 18 rokov a ze on chodi ktymto pripadom!ked som mu napisala ze aj ja poznam system ze mam ho okolo seba a ze to co hovori nieje vobec tak ako on pise,ze mozno aj tlmocnici a konzulati spolupracuju s organizovanou skupinou ktora berie slovakom deti!!!!tak ma blokol hajzle jeden!!!este teraz sa klepem neviem ci skor od jedu alebo od strachu :( vsetko v prodfile som si nastavila tak aby mi nebolo nic vidiet a napokon som si ho v nastavemoach dala zablokovat 😖 bohvie co za hazjla to bolo??? inak dajte si baby co mate FB vyhladat RAD GRABAN to je on tak bacha na neho!!!radsej 😒
uz zrazu neexistuje taka osoba na facebooku!!!to uz co je????
@barcelona94901 - dufam, ze to dobre pisem Tebe, si sa pytala na to 3-tyzdnove babo, co odobrali mamine? Tak to bola ta pani Conkova, ktora to cele zacala - sirit info do medii. Rodina Conkova je z Humenneho, odobrali im 5 deti, najmladsie malo len 3 tyzdne a bolo dojcene 😢 Oni prisli zo SK po skonceni skolskeho roka s detmi do UK, tuto vraj maju normalne velky dom, o deticky sa staraju vzorne, chodia do skoly, k lekarom (su Romovia, tak preto toto vysvetlenie - vies si predstavit niektore reci), oni maju asi spolu 10 deti - 5 ich ostalo tuto (ak som to dobre pochopila). Stali sa pravdepodobne obetami podvodu, o ktorych sa hovori uz dlhsiu dobu - sprostredkovatelia prace v UK - prisli tam kvoli praci, ale dohodnuty sprostredkovatel neprisiel, 5 dni nemali teda kde byvat, ani praca - a uz to slo. Prisli SS, zobrali deti. Samozrejme, nasa ambasada sa na nich zvysoka.... Kdesi na predoslych stranach tu bol aj link na rozhovor p. Conkovej a reportera TV JOJ s nasou vicekonzulkou. NESKUTOCNE!!!! Bolo mi do placu, taka bezmocnost na jednej strane a arogancia a lahostajnost na druhej... Neviem presne, ktora strana to bola - ale daco po 40....
@liave taky chlap s pivom na fotke? to co su za praktiky preboha...to maju podpalcom aj FB?
@stanushqa85 hej ten ...a si predstav ze on uz nieje k nalezeniii na fb...ja som ho pre istotu dala bloknut u seba v profile aby mi nemohol do neh nazerat :( a zrazu ho niet ani na sieti...chapes to???si to citala?
@zuzana581 zuzi ale normalne mi az zima presla telom ten smrad mi zablokoval facebook asi ma nahlasil ci co!hajzel jeden mi neslo niekolko minut otvorit profil mi vypisovalo ze this account is not avalible anymore try again later ...a normalne mi neslo nic prazdny display ze na!a po niekolkych minutach to nabehlo...no normalne mam haluze...vsekto v profile mam pozamykane a jeho zablokovaneho ale neprijemny pocit ...hlavne ked nechel reagiovat noo asi som bola az moc odvazna :/
http://www.slov-trans.com/ toto je jeho
@liave a kde ste spolu rečnili?na FB ivana Boorova....?
davam do pozornosti, ak tak uz nahodou niekto neurobil, akcnost nasich zakonodarcov http://udalosti.noviny.sk/pochybne-adopcie-deti...
neviem ako vy, mne nejde najst na FB ta stranka Ivana Boorova..pred tym mi to hned naskocilo a teraz nikde 😖
@stanushqa85 hej ale su dve stranky tak neviem ktoru myslis ty ...
@baklik no grrrrrrrrrrrrrrrrrc
nicholsonova ma podla ma plnuuu hubu srac*ek 😠 ona chce pomenovat veci spravnym enom!!!!kua!len ziskava cas aby s anadychla a vyplula dalsiu kopu klamstiev a bordelu grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrc
@liave to viem ze boli dve strank, ale mne nejde ani jedna teraz, mi to neukazuje...co to zrusili ci?
mne to ide ale nevidim toho pana prekladatela lebo sme navzajom blokiovany 😀 kamozka mi to preposielal do psravy co bolo po tom ako sme sa blokli chujo jeden!

@digysa prosim ta v kazdej diskusie musi byt niekto kto chce robit naprieky =)