Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@popelka5000 neboj sa, ako sa vravi, bozie mlyny melu pomaly, ale spravodlivo....dojde na kazdeho jedneho znich, na vsetkych, co zatvarali oci a odstrkovali rukami, ja verim, ze sa im vsetko vrati a stonasobne !!!
@katie555 tu skor ide o mentalitu naroda odjakziva a nie o jedincov ,jasne ze sa najdu aj super mami a otcovia ,ale väcsina su to studene cumaky....co si zakryvaju oci pred tymito hroznymi vecami a cloveka to napr:na SK neprekvapi ,ale od Anglicka hej pretoze sa hraju na velmoc sveta a robia tam taketo veci,asi tak.
@popelka5000 chces povedat ze na slovensku zije kazdy v harmonickej a milujucej rodine??? tak ti poviem 10 rokov dozadu tiez som si myslela ze su chladni, ale po case clovek spozna viac ludi a pride na to ze to je blbost...Ale zase na druhej strane by som povedala - londyn nie je dobrym prikladom aki su anglicania (a tiez pravych anglicanov aby tam clovek hladal lupov) cim severnejsie ides tym su ludia milsi ...Takze zbytocne nemusite skatulkovat
Ahojte baby, čítam tuto diskusiu, len nestíham moc prispievať, taktiež mi je z toho všetkého zle ako vám .....neviem si predstaviť, že by moje deti zaspávali bezo mňa / 3 - ročný syn doteraz zaspáva jedine so mnou / , a že by som ich 2 roky nemala doma :( , no hrôza si predstaviť...
Len sa chcem spýtať, teraz konkrétne sa na čo čaká ? Je plánované nejaké nové jednanie v tejto veci , alebo čo ????
@katie555 nie nevravim ze na sk su vsetci milujuci rodicia ,ani tu nikoho neskatulkujeme treba pozornejsie citat prispevky a vobec odbocujeme od temy tu sa riesi p.Boorova a jej deti +spiny anglicke z SS .Pekny den ti zelam.
@zuzana581
Ahojky!Dnes rano jsem mluvila s jednou z maminek spoluzaka mych deti..Je advokatka, podotykam,nezna mezinarodni pravo..
Z toho,co jsem ji rekla..vyvodila 2 zavery..
Manzelstvi MOZNA nebylo rozvedeno- protoze zrejme nedoslo ke splneni separacni lhuty manzelu...
nebo z podezreni "manipulace" z ruznycch duvodu -dam ti priklad..zde zavedli novou dan z bytu-nemovitosti...a je spousty duchodcu co se na "oko" rozvadeji 😉 aby nemuseli platit dan... 😎 V posledni dobe jim neni ani povolena separace...je to zprisnene.. 😉
Podnet k rozvodu se stal tzv.neduveryhoodnym.....
Prekazkou k ziskani deti zpet bude TAKE to, ze "priznala" otce vinnym.... ☹ do papiru nevidime...muze byt i jine zakulisi... 😠 😖
Zde se odebiraji deti i manzelum,kteri se nedokazi V KLIDU dohodnout o pobytu ditete..Dite seodebere do "domova", kde ceka nez se rodice dohodnou... 😢
@popelka5000 asi si v zivote nestretla americanou ked si myslis ze anglicania sa hraju na pupok sveta ....ale nevadi ...No nemam pocit ze by ste riesili len boorovu a SS ....som tu videla tolko narazok na anglicanov a aki stasni rodicia su atd atd (nehovorim ze od teba) len by ma zaujimalo ze kto vas vsetky slovenske mamy korunoval za naj mamy na svete?? vsetko ako sa vychovavaju deti na svk je lepsie nez tu ?? pozri sa na to z pohladu matky inej narodnosti (a nemyslim anglicanky teraz) nemyslis ze niektore postupy (balenie babetiek do dvoch plienok, zavinovacky, zehlenie veci pre babo z oboch stran) by im prislo nanajvys divne ?? kazda matka robi to co uzna za najlepsie pre svoje dieta...a nie je vsetko len to dobre co poznas z domu. Sem tam mam pocit ze slovaci ziju s klapkami na ociach
@zuzana581 lebo tu su ine zakony na media tiez nez doma ...necitala si a nepocula si jasne ze to nemozu dat do medii??
@katie555 no ja si myslim, ze balenie do dvoch plienok je uz davno pase aj na SK. Nie si jedina, co zije v zahranici...a ja tiez viem vela veci vytknut tunajsim matkam... a ked uz hovoris o zavinovackach...aj tu odporucaju babatka, co su nekludne zabalit pevne, ale do decky, pretoze tu zavinovacky nepoznaju 😕 a laduju tu kravske mlieko do deti uz pomaly od pol roka, deti tu chodia do skoliek aj od 10 mes., co je strasne skoro... ta vychova na SK nie je az taka zla 😉
Chapu, ze to svadi k jinemu Tematu. 😉 .ale at to tu nezavrou...toto je velmi citlive otevirani uplne jine temy, kam nekdo muze prijit zasahnout dost drsne a strhne se tu Boj,kdo a co je lepsi...jaky system..pro a proti
mlicko, pleny, ockovani - to je vetsinou duvod k zavreni tem na MK ☹
Problem je v tom "vsetci"..dokud se problem nestane problemem VSECH.....nic se nezmeni a do ulic pujde jen teoreticky malo lidi..
Ja to vidim tady..skoro neni na chleba..ale dokud je, nic se nestane...ale to, ze driv bylo i "na vino"...nestaci k podnetu na boj do ulic..
musi se prijit hromadne i o ten "chleba" 😒
@zuzana581 tak a preco vy nezmenite zakony na sk? ked je to take jednoduche ako tvdis..Na svk mame mnoztvo na hlavu postavenych zakonov a to neriesis ? zaujimaju ta len tie anglicke - nehovorim ze ten zakon z adpociou je ten najstasnejsi ale pochopte uz raz su tu ine zakony a prisnejsie a maju na to dovod ..

zaujimave 😠 http://www.sme.sk/diskusie/user_reaction_list.p...