Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
preboha baby, nepozerate Jojku? 🙄 😢 😢 😢 ukazovali byvalu narkomanku, ktorej vzali starsie dieta, ale teraz porodila druhu dcerku, bola cista uz cez 2 roky ale vzali jej ju priamo z nemocnice...to je normalne? toto svet toleruje? 😢 😢 😢 😢 😢
Opäť ďalšia živá diskusia na PLUSke vo štvrtok o 22:15
Baby, ved to je cim dalej tym horsie, mne sa zda, ze tie informacie sa stupnuju a stupnuju, kolko spinavosti to vychadza na povrch a stale kolki ignoranti su vo svete ☹ Bojim sa, ze ludia uz z toho otupeju a stratia tu silu bojovat, ktora ich hnala na zaciatku, ked sa prevalila kauza o Ivanke... 😢
http://www.facebook.com/#!/notes/ivana-boorová-... z FB stránky na podporu Ivany
kopírujem pre tých, čo nesledujú FB stránku
Ivana Boorová - Slovensko, pomôžme jej vrátiť deti späť
Predsa len si neodpustím - z množstva otázok, ktoré som im poslala a ktoré tu zverejním spolu s ich odpoveďami (prípadne zajtra pred diskusiou aj bez nich), som im poslala aj jednu rovnakú. Takú, ktorá nás všetkých najviac trápi. Ktorú som poslala aj p.Beňovej. Dala som si dokonca tú prácu a opäť som si pozrela Diskusiu II. a vypísala si Ivankine slová. Tu je:
Posledná otázka, s ktorou sa obraciame na viacerých zo „zainteresovaných“: Ivana v diskusii vystúpila s veľmi závažnou informáciou. Nepozerala sa len do minulosti, ale apelovala na prítomnosť a budúcnosť. Podľa jej slov by si SLOVENSKO aj teraz malo vyžiadať svojich občanov prostredníctvom tohto angl.orgánu: http://www.surreycc.gov.uk/. Chcem sa teda spýtať, či ste sa zaoberali už touto možnosťou. Kto je kompetentný osloviť Surrey County Council. A prečo tak ešte nespravil??????
Dovolím si na záver citovať Ivanu Boorovú z diskusie odvysielanej v rámci relácie TV JOJ – NOVINY ŠPECIÁL dňa 1
9.9.2012, ktorej ste sa zúčastnili i Vy:
„Chcem ešte povedať veľmi dôležitú vec – samotná Leslie Page vyzýva a dokonca dáva recept a postup, ako to môžu urobiť. Stačí, keby zdvihli telefón a oficiálne požiadali Surrey county council o vydanie slovenských občanov do SR, myslím tým deti Martinka a Samuela. Čo sa vtedy môže stať- nemusíme sa vôbec zaujímať rozsudkom. Rozsudok bude navždy naveky platný, ale tým, že si SR yyžiada slovenských občanov, Surrey County Council je ako keby bohorovný a nadradený všetkým autoritám. Oni požiadajú súd o tzv. zmenu „orderu“ , zmenu „placementu“. Oni jednoducho požiadajú súd písomnou formou o prenesenie z Foster Family do Foster Family na Slovensko – z Anglicka na Slovensko. Oni sú ako BOH, oni sú bohorovní – to je mimo súdu, to nemá s rozsudkom nič spoločné. Tento „order“ je treba zmeniť, oni ho CHCÚ, ale Slovenská republika NECHCE. My sa teraz musíme zase naťahovať rozsudkom, zase naťahovaním prípadu – úplne zbytočne. Len preto, že sa nezdvihne telefón a nepovedia: „My chceme späť slovenské deti.“ A on im povie „Dobre“, zoberie papier a napíše, podpíše, vyžiada od sudcu pečiatku, popečiatkuje a jednoducho pošle deti na Slovensko.
Slovenská republika nemá záujem o tie deti. My sme boli zbytočne včera na súde, keď Slovenská republika nechce.“
Verím, že táto otázka padne aj zajtra v diskusii a že bude aj zodpovedaná.
@cinderella. @alibabaa k tým plánom počtu adopcií... tak mi napadá, či nemajú aj niekde plán počtu zrútených matiek liečených na psychiatrii 😠 poprípade plán vyšetrených samovrážd, ako mali naši patológovia za socíku 😖 Všetci krásne plnia plány, mohli by sme byť spokojní... len rodiny čosi takéto neplánovali. Hanba im! 🙄 😔
@zuzana581 to je bohabusta ignoracia vlastnych obcanov, ignoracia deti... ☹ 😠 😠 😠 😠 😠
daco NESKUTOCNE 😠 niezeby som si niekedy robila iluzie o nasej vlade a politikoch a uradoch...ale toto je uz VRCHOL, za nase peniaze, za nase dane, este aj na tie volebne kampane sa im poskladame my 😠 😠 😠 😠 ...aby si z nas robili nemohuce stado, ktore poslusne znasa ich "opatrenia" a "kratenia" toho i hentoho. a ked za tie nehorazne peniaze co dostavaju maju co len prstom pre obcanov pohnut, v pripade ktory pohne kazdym clovekom co ma v hrudi srdce...tak oni NIC< velka NULA, zmozu sa v tom lepsom pripade na vyhovorky.
@katrinka8 súhlasím s tebou - ja som tiež už spomínala, že mám obavy, ked vrátili deti čonkovcom, že "zalepia" oči a pôjdu dalej ako doteraz, všetko sa dostane op5ť do starých koľají. Len verím, že "boorovci" tento boj vyhrajú...
no a ani by ste neverili, koľko je takýchto prípadov na youtube.... som len oči a ústa otvárala ...
ahojte dievčatá, dovolte, aby som prispela......je velmi smutné, čo sa vo svete deje a ako velmi dokážu peniaze pokaziť charakter človeka....čo ma však najviac trápi, je to, že tí,ktorým sme dali svoju podporu, robia všetko len pre svoj prospech / a zase sme skončili len pri peniazoch /.... neviem síce, ako by som situáciu, ktorrú zažíva pani Ivanka a jej podobné maminy, zvládala ja, ale viem určite, že o svoje deti by som bojovala do konca svojho života a všetkými možnými prostriedkami...tento systém je celý skazený, o to smutnejšie, že sa šíri aj niekolkými štátmi,.... tento "chorý pavúk" je tak nenásytný, až mám strach z toho, čo všetko je ešte pred nami ukryté....nebyť joj-ky, nikdy by som si nemyslela, že je možné odobrať matke dieťa takým "vynútením", ako sa to robí v UK... ☹
týmto príspevkom som chcela naznačiť len tolko, že príbeh pani Ivanky sledujem od úplného začiatku a vyjadrujem jej absolútnu podporu, hlboko sa pred ňou skláňam za to, ako o svoje deti dokáže bojovať.....skláňam sa taktiež pred ostatnými rodinami, ktoré takýmto skazeným spôsobom prišli o svoje detičky a chcela by som im odkázať, aby neprestávali o svoje detičky bojovať,.....ťažko sa mi hladajú slová, pretože nie všetko,čo srdce cíti, sa dá vypovedať ☹ mali by sme sa všetci spojiť a neprestávať "kričať", kým nebudú všetky detičky u svojich rodičov! 😠
@mimka11111 presne tak, neprestanme kricat!
inak je zaujimave, ze Conkovcom tie deti tak rychlo vratili, ved podla Cisarovej tam dovod na odobratie bol, vraj naozaj boli tie deti zanedbane, nemali naplne zakladne potreby, boli hladne, atd. co sa ani necudujem, kedze hned v prvy den prichodu do UK zostali na ulici. U Ivany sme sa dodnes nedozvedeli, ci tam bol aj iny dovod, ako to nezmyselne obvinenie zo zneuzivania, z coho dedukujem, ze ziaden iny dovod ani nie je, inak by to uz bolo vonku. Fakt stacilo len niekoho zo Slovenska vyslat na sud a tie chudence uz mohli byt davno doma u mamy 😠. To je tak hrozne, ze sa ani verit nechce, ze tym nasim vypasenym, skorumpovanym prasatam bolo zatazko zdvihnut poondiaty telefon a urobit si za nase/vase peniaze vylet do Londyna. 😠
Baby dnes 22.15 ide na JOJ PLUS diskusia tretia cast....som zvedava kto tam dnes bude
@aliza - a to si zober, ze vlastne zase a opat u Conkovcov zlyhali urady, pretoze oni sa stali obetmi podvodu (p. Conka mal vybavenu pracu a ten podvodnik tam neprisiel ich cakat - hlavne, ze mu za to zaplatili - tato kauza sa pred par tyzdnami ci mesiacmi tiez riesila v TV, ze v UK su takito podvodnici. Vraj si vyhladaju taketo obete, nechaju si zaplatit, tito pridu do UK a oni ich tam nechaju na pospat osudu, v horsom pripade beru pasy, musia tam neludsky makat a vari ani plat im nedaju - no novodobe otroctvo!), cim sa vlastne nie vlastnou vinou dostali na ulicu, a urady namiesto toho, aby im v tej chvili pomohli (bud pomoct pohladat ubytko, ukazat charitu, proste pomoct im, alebo ich nejako dopravit naspat domov), im radsej odobrali deti... No "uzasne"! ☹
zasa absurdne co pucuvam 🙄
baby, ide tá diskusia na jojke (plus)? ja som si pustila live vysielanie na nete a tam ide Pod povrchom 😝
@katrinka8 klasika oja klasika...strasne vela ludi...a pocula som pripady kde nejde o susne!ale o poriadne prachy!!!!poznam typka ktory predal skoro vsetko na sk :( po prichode z UK bol rok lieceny na psychitatrii prisiel o 500.000 chaaapes to!no konec japonec,,,a poznam kopu hajzlov kroty tu z toho ziju slovaaaci!!!!
aha, už to mám 😉
ja som hľadala na pluske a asi som nechtiac nejak preklikla... dík 🙂
baby podla toho ako ta diskusia zacina sa zacinam bat ci sa to podari ☹

@eaka niektore pripady su uplne absurdne.