Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
humus...dnes tu budem asi iba nadavat...nic ine...
ja sa taaaaaak trasieeeeeeeeeeeeeeeeem od jedu!!!!! 😠
..až keď sa vám narodí dieťa, pochopíte, že váš život nadobudol zmysel, že niečo vám naplnilo to prázdno, ktoré ste dovtedy pociťovali... To ste len našli skutočnú lásku až do konca života. Lásku, ktorú nezlomí ani trápenie, ani sklamanie, ktorú budete cítiť napriek všetkým starostiam, ktoré vám vaše dieťa pripraví. Akokoľvek sa k vám bude chovať, akokoľvek vás trápiť, budete ho napriek tomu nekonečne milovať. Stačí len pozrieť sa naň, vidieť jeho úsmev, počuť jeho hlas a život je zrazu nádherný. Skončí láska k mužovi, skončí láska k priateľke, ak vás zradia, ale láska k dieťaťu je nekonečná. Takže mať dieťa znamená nájsť tú skutočnú pravú lásku...milujem svoje deti viac než svoj život!
to je strasneee...baby ja ked si spomeniem ako moja mala nepriberala a od 4 mesiaca do cca 8 mesiaca mala skoro tu istu vahu...a pediatricka mi povedala, ze sa nemam stresovat, ze pokial nechudne tak je to ok...ved oni by mi ju tam zobrali ☹ ☹ ☹
@aliza pytala som sa na fb na stranke stolen children of the uk na to ockovanie, ci je teda naozaj dobrovolne. odpovedali mi, ze ano, sice je dobrovolne, ale ze ak matka odmietne dat dieta ockovat, ze zdravotna sestra alebo doktor maju povinnost toto nahlasit na socialke. napisali mi:"big brother is always watching and whispering behind your back in uk" - tato posledna veta mi poriadne nahnala strach 😒 ☹
som za dalsi PROTEST
Ona nemoze sudit a reagovat emotívne, ale musí dokladne prestudovat postup....pixla stara...
@monnaa presne, kamoska tu v uk ked to cvicila s jej malou, vzdy v celom dome musela zastriet vsetky zavesy
@natas4 pocuj ja mam 2r.dceru kt.ma okolo 10kil lebo este furt kojime, je taka spagetka... no mne by ju brali hned a aj starsia dcera bola taka...mne je tak zle z celeho sveta 😔
baby, citim uplne bezmocnost. vzdy som si myslela, ze ak sa v cudzine dostanem do problemov, ambasada mi pomoze. teraz som tu istotu uplne stratila. ak si nepomozem sama, tak mi nepomoze nikto. 😢
mna najviac zarazilo to ako opisovala stara mama ako odoberali ich deti a ako ten starsi z toho soku prestal na 2 mesiace rozpravat a oni ho brali ako autistu... a to s tou skolou, to je sila... 😖
ozaj najhorsie je, ze nekonali kompetentni vtedy, ked mohli! este aj prezidentska kancelaria bola informovana a prd z toho! toto je na tom najhorsie... 😠
@natas4 - ani mi nevrav, nasa detto, doteraz skoro nic nezje, ale nasa pedi to iste - ze je sice chuda, ale zdrava a netreba sa stresovat. A nasa navyse vecne "dobita", hockde sa udrie, padne, smykne, ale ona sa len pozbiera, zasmeje a ide dalej. Ked si spomeniem, ze v lete mala riadne oskrete obe kolena, laket zdraty, ako sa smykla na smykacke a hodilo ju dopredu na strk - a ani slzicka. Akurat ma teraz respekt pred smykackami. Obcas skrabanec na tvari, minule na brade, vcera si pichla srobovakom do uska (pomahala montovat velkacsku postel), a ona nic, stale sa smeje. Ved nam by ju zobrali 😢
@charlie555 akurat som rozculena muzovi hovorila, ze tusim sa idem stahovat do antarktidy, lebo je cely svet skazeny ☹
ja som tak nasrata na celu britaniu... kokos, blbe vodovodne baterie nevedia poriadne spravit, ale budu sa hrat na boha a rozhodovat, kto moze a kto nemoze vychovavat vlastne dieta este pred porodom... a je mi jedno, ze zvelicujem, generalizujem a ze som politicky nekorektna... zurim!!!!!
chceme grcajuceho smailíka
@cinderella. pocuj a si registrovana na fb na tej stranek zmenme ambasadu???
Lajcak... bla bla blablablablabla...
Lajcak zase kokce ...katastrofa !!!!
@cinderella. z tej poslednej vety mam zimomriavky, pane boze, mne sa tak zhnusilo cele anglicko
Tak me to vytaci tento pribeh a ty vecerni diskuze, ze nemozu vubec potom spat. Nejhorsi na tom je, ze se to tak taha a ze kluci porad nejsou u mamy....Uz at jsou doma.
Ted jak rikala o tom dalsim pripadu, co zebrali te zene tri deti, to se zda uplne neskutecne.... ☹
Pocuvate tohto alibistickeho Lajcaka??? Asi sa zlakol o svoje teple miestecko. ZRAZU to ide? Kde v r... bol doteraz??????? Mne je z toho zle... Snad to aspon pomoze. Ale aj tak sa mi zda, ze stale len riesia teoriu, ale prax stale nic, ze realne stale nic neurobili.
prajem si rozbit jackpot a poriadne mastny aby som dala urobit pasy detom a ivanke a zariadila im zivot niekde daleko po tom akoby sme uniesli jej syncekov ...kiežby 😔
@katrinka8 no ja to tiez vravim..a tak vyzerl byt clovek na spravnom mieste a ejha takyto skandal a ako sa nam otvoria oci ze? 😖
kravatak sa robi mudry 😠
@liave nie som. idem sa.
@katrinka8 aj nasa je taky kaskader...cele nohy ruky sama modrina...ale ona ked spadne alebo sa udrie ani nemrnkne a ide si dalej po svojom...a stale mi viria v hlave Dubovcovej slova o uzasnom britskom systeme...ja normalne nemam slov...chce sa mi plakat, grcat, kricat, nadavat, je mi zle ☹ ☹ ☹ ☹

tu je to video