Bez detí neodídem - dokument
Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..
@charlie555 zistime presne v ktorom meste byvaju, vystopujme ich a zoberme lodou z ostrova 😠
mne sa len najviac paci ako sa kazdy na kazdeho vyhovara ale pritom nikto nic neurobil pre ich zachranu.slovenko je jeden velky bordel a hambim sa ze sa nedokaze postarat o svojich obcanov ked to potrebuju.najprv sa musia veci objavit v telke pred milionmi divakov az poto zacne konat lebo by sa prislo na to ze hovno robia:-/ fuuuj
predstavte si, ze vam zoberu v uk deti a daju ich na adopciu, ze ich uz nikdy v zivote neuvidite a to len kvoli tomu, ze slovenska vlada bola leniva pomoct.
aspon, ze babka im naklada vsetkym...
baby co bolo s tou skolou? to mi uniklo..
@evkasus urcite to bolo pri caji o 5 so zdvihnutým maličkom a suchym angl.humorom 😒
keby tej babky nebolo tak neviem...nedostali by sme sa ani sem.... 🙄
@cinderella. no potom sa nemozme cudovat, ze niekomu prasknu nervy, zaobstara si devinu a vystriela zopar jedincov
@liliana15 ja som neskoro zacala kukat, ale zachytila som to, ze deti uz chodia do skoly/skolky a tym padom maju uz vazby na anglicko 😖 . ved martinko zacal do skoly chodit len pred troma tyzdnami, tak ake vazby preboha? moj maly chodi do skolky uz styri mesiace, ale ziadnu vazbu k tej skolke zatial nema. 😖
babka je perfektnaaaaa, to by bola dobra prezidentka. musime ju navrhnut na zenu roka.
ja som raz mm povedala že by sme si možno mohli aj adoptovať nejaké dieťatko (aj ked svoje vlastné máme a ešte jedno chceme) .... on s tým súhlasil, lebo vždy mu tu pretŕčam smutne fotky chudobných černoškov, kt. su podvýživení.... ale po dnešnej diskusii na JOJ PLUS na temu BEZ DETI NEODIDEM bála by som sa ,že by to dieťatko zobrali matke kt. ho miluje a nechce ho adoptovať.... 😢 je to smutné čo sa deje vo svete,je to hyenizmus,odpor a hnus. To nieje normálne čo dokážu ľudia urobiť pre peniaze (nehovoriac o tom ,že tý ludia maju aj svoje deti a napriek tomu nemaju chrbtovu kosť ).... to sa neda pozerať a počuvať čo sa deje okolo nas. 😢
tak podme dalej...sracky, omacky od pana Kravataka
baby to je hrozne.. vziat mame bezdovodne dieta..☹ znicit zivot mame, detom... Pani boorova je silna zena.. A babka tiez.
tento Burian co tu trepe od veci ?????
ale skolska dochadzka este nie je povinna !!!! to je nefeeer !!! zneuzili to !!! natahovali to, aby ho dali do skoly !!! mohli ho nechat este rok doma, hlavne ked prechadza takymto peklom !!!!
ten cerveny kkt je uuuuplne mimo... nemozu ho poslat domov? zabera drahocenny cas pre ludi, ktori MAJU co povedat...
upratovat sa nebude? asi nie..
ja si chcem adoptovat martinka a samka !!! mala by som mat prednost, lebo som slovenka zijuca v uk, a tym padom nestratia deti slovensku kulturu !!! (viem, opak je pravdou) 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠
Teraz sa idu poklepavat po pleci, aki su skveli a uzasni, ze za 2 mesiace kolko roboty oni urobil a kolko to obnasa prace... KDE BOLI DOTERAZ CELE 2 ROKY, KED UNIESLI MARTINKA A SAMKA???
aj moja sestra žije v UK, má tri detičky, až mi zviera hrdlo...Veď to sa musí báť ísť aj k lekárovi ☹
to sa mi sniiiiva.... on si robi zasluhy...
Ja ale Lucii verim, len sa obavam, ze ju potopia skor ako stihne nieco urobit 😠
@zeleny_cajik - nesniva, bohuzial 😠

https://www.facebook.com/events/409149879147350/ here you go @cinderella