icon

Bez detí neodídem - dokument

zuzana581
16. sep 2012

Ahojte. Dnes pri pozeraní tohto dokumentu sa mi zastavoval nielen mozog, ale hlavne srdce.. Nevedela som prestať plakať.. Nedokážem si takúto hrôzu, akú zažíva táto rodina ani predstaviť.. Videla som vo fotoblogoch vela komentárov na túto tému a tak ma napadlo, že by bolo fajn založiť o tom diskusiu zrovna v kategorii "o tom sa ťažko rozráva", aby sa o tom začalo vela rozprávať a aby o tom vedel úplne každý, kto snáď aj vie pomôcť.. Posielajme spoločne strašne moc pozitívnej energie tejto rodine, aby mohli byť zasa spolu..

lulu_uk
27. sep 2012

Bohuzial som to nevidela v telke, ale citala som vase prispevky, videla to video na nete... a mam dost. Tak ma to vzalo, ze mi je az zle.. snad neporodim do rana z toho soku :(

mikymiky
27. sep 2012

no jasne v to pevne verim aj ja, ale najprv to muselo vyjst na povrch nejako. Doteraz sa to iba tutlalo.

zeleny_cajik
27. sep 2012

tak jemu je nieco USMEVNE kktovi? Odpadla som!!!! 😲

charlie555
27. sep 2012

mozno by stalo za to skontaktovat viete toho N. Winstona , kt. zachranil nase deti za vojny vycestovanim do Anglicka, mozno by jeho vyjadrenie nad tym vsetkym aspon upovedomil blbych anglicanov.. 😅

natas4
Odpoveď bola odstránená
cinderella.
27. sep 2012

@katrinka8 a preto vacsina deti z foster care skoncia ako kriminalnici, minule to bolo akurat v novinach.

mikymiky
27. sep 2012

@zeleny_cajik jemu je furt nieco usmevne, ved to je cele taka sranda, doslova anglicky cierny humor! A on to vlastne iba zdedil chudacik...

charlie555
27. sep 2012

jemu je usmevne....k*rva on je nasmiech, tak by som si ho pockala 😠

dankakk
27. sep 2012

Je to typická politicka balamuta.... Tie prázdne reči a obvinovanie... Další odborník na pravom poste...

natas4
Odpoveď bola odstránená
evkasus
27. sep 2012

Pre neho je dehonestujuce poukazat, ze jeho kolegovia nekonali spravne???

cinderella.
27. sep 2012

zajtra vas zrazi auto ... dobre mu dala babka, sa nesere s nimi 😀

zeleny_cajik
27. sep 2012

on tam prisiel hajit smer...

babka je super... ja by som uz tak penila, ze by som nevedela argumentovat, len nadavat ako piata cenova 😠

nicky182
27. sep 2012

zase ten Burian hovori len o sebe , a svojich ludoch, neriesi hlavnu temu, pridrbany politicky dement ! nechapem ako je toto mozne, co sa deje ..babkaaaaaaa ides !!!!!

charlie555
27. sep 2012

dobre mu babka povedala chujovi

cinderella.
27. sep 2012

som si myslela, aky kludny vecer pri pocitaci dnes budem mat ... 😲

dankakk
27. sep 2012

Och... Ten clovek sa neda ani počúvať... Baby, myslite že budu hore čistky? Že tam dá tu starú garnituru do laty?

natas4
Odpoveď bola odstránená
charlie555
27. sep 2012

@zeleny_cajik ja by som tiež len kliala ako daky pohan a islo by aj na facky za tie lbe reči, ja...by som tak po nom kricala...ale toby nebolo spravne ..baka je spravnacka, hlasujme ju za ženu roka nech uz to dopadne akokolvek

mikymiky
27. sep 2012

umlcte ho niekto, to sa neda pocuvaaaaaaat!!! Im to vazne nie je blbe, stale riesit svoj piesocek, ked vedla nich sedi babka, co bojuje o svojich stratenych vnukov????

katrinka8
27. sep 2012

@charlie555 - vies, ze aj ja som na toho Nicolasa Wintona myslela? Ze jeden cudzi clovek dokaze vlastne sam vlasntou volou zachranit TISICE deti z ineho statu a tu tisic ludi nedokaze zachranit 2 chlapcov z vlastneho statu??
A tento kon statny tajomnik - ja tu tak penim, ze by som ho preplesla a poslala kade lahsie 😠 😠 😠 DEMENT!!!!!!

charlie555
27. sep 2012

@dankakk chcela by som tomu verit...ale...vies ako oni sa tam držia...ktovie co vedia na kazdeho a tym si drzia miestecka...

evkasus
27. sep 2012

ja asi musim vypnut telku, lebo to uz nezvladam.... 😠

cinderella.
27. sep 2012

nicholsonova ma deti?

natas4
27. sep 2012

verim tomu ze ten imbecil si ani nepozrel dokument Bez deti neodidem a nevie o pripade Ivanky ani 10 %...fuj on si mysli, ze sedi v politickej relacii...vsetkym sa ospravedlnujem za moj slovnik, ale toto je na mna vela

patulu
27. sep 2012

ja sa k tomu ani nevyjadrujem..my s partnerom sme boli zhrození,ja sa len čudujem tej maminke že sa nezblazni,musi byt velmi silna... ☹

cinderella.
27. sep 2012

ja len dufam, ze slovensko babke aspon hradi vsetky letenky hore dole do anglicka alebo ju sukromnym vozia

cinderella.
27. sep 2012

babka nam vsetkym dokazala, ze na to, aby bol clovek dobry pravnik, netreba mat vystudovane pravo