Budem musieť ísť na kyret?
dobrý deň mala som prvý deň hcg 900 a v utorok už kleslo na 400 je možné že bude stoho 0 a nebudem musieť ísť na kyret? a ako mám zvládnuť tú depresiu som v koncoch😔😭🙏a vlastne kedy sa budem môcť snažiť zas?
ďakujem pekne
Toto ti nikto neodpovie, ja som mala kyret koncom decembra, snazit sme sa zacali v marci, ale stielka maternice stale nie je dobra, kyret tomu nepomohol vobec :( Takze neporadim, mne to psychicky pomohlo, ze babatko bolo "prec" a ja som ho mohla oplakat, prirodzene mi ani nedali na vyber, uz bolo velke. Ale pri cakani na spontanny potrat sa ti moze stat, ze sa nevycistis poriadne alebo budes silno krvacat a na ten kyret budes musiet ist aj tak, bohuzial, stava sa to relativne casto... ale ak sa vycistis sama, mozete sa snazit hned dalsi cyklus, aspon ta stielka v maternici nebude zrezana.
Ja som si tym presla minuly tyzden, spontanny potrat v 7. tt. Zacala som krvacat najskor slabo a potom ako pri menstruacii. Dr potvrdila potrat s tym, ze plod uz nebol v maternici a dala mi 7 dni, po ktorych sa rozhodne, ci pojdem na kyret alebo nie. Kazdy den som chodila na injekciu na podporu cistenia. Nakoniec som na kyret nemusela ist. Dalsiu kontrolu mam po prvej menstruacii. Psychicky to nebolo lahke, ale povedala som si, ze lepsie v tak skorom stadiu ako neskor a najma ak plod nebol v poriadku. Drzim palce.
To je ešte veľmi otázne. Prvý potrat som mala v 8tt aj napriek tomu ze som silno krvacala a dávali mi aj injekciu som sa nevycistila úplne a na kyret som musela ísť. Doktor mi vtedy povedal ze mám čakať 3 cykly aby sa obnovila sliznica. Druhý bol v 7tt a vyčistila som sa sama bez kyretu. To mi doktor povedal ze môžme skúsiť aj hneď ale mám radšej počkať na výsledky testov ktoré mi robili aby sa vedela príčina. Testy nič nezistili a 2 mesiace po potrate som už bola tehotná znova, úspešne.

Ak budes po kyrete tak dalsie snazenie o 3m.ak sa samovycistis tak mozes aj hned po dalsej ms