Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
Ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem

•
5. dec 2009lulu..mnaaam..robis nam tu chutky...my sme mali na veceru len rozky so salamom a paprikou a rajcinou... 😃
0
no my sme nemali ziadne pripravy. od decembra 2008 som lietala po uradoch a vybavovala papiere. Svadbu sme mali na moje narodeniny, nebolo to planovane. konecne sme dostali povolenie a hned aj termin. oblecenu som mala tuniku a kratke nohavice + flip flopy, manzel bol na tom podobne. svedkovia kratasy a tricko, slnecne okuliare.... 😎 😎 😎 po sobasi sme isli na super zmrzku a potom sme isli na plaz...teda predtym sme sa este na chvilku zastavili doma... 😉
lulu mnam, ty ale robis chutky. ja sa napchavam mandarinkami, lebo chcem akoze drzat dietu.... :-| uz som asi 1 kg zozrala...
no ty si ale hviezda, krasna nevesta, manzel je tiez velmi sympaticky. budu modrooke deticky... :-p
cukruska, 4 kg su super. gratulujem. ja nie som velmi na diety, akosi sa mi ich nedari dodrziavat... :-|
no ja neviem, zatial ten pocit nemam....seki, ved si registrovana 3 dni.... 🙂 ty zavislacka...
baby, uz som spat..ani to dlho netrvalo co..
a s tou zavislostou, seki...ja som prave nad tym premyslala pred chvilkou, ked som sa prihlasovala teraz, ze uz asi som na konikovi zavisla.... 😉 ale v tomto pripade ide o pozitivnu zavislost, nie...ved si tu pomahame a to je fajn.. x-)
inak, co robite? my kukame transformers...teda ja jednym ockom..
a s tou zavislostou, seki...ja som prave nad tym premyslala pred chvilkou, ked som sa prihlasovala teraz, ze uz asi som na konikovi zavisla.... 😉 ale v tomto pripade ide o pozitivnu zavislost, nie...ved si tu pomahame a to je fajn.. x-)
inak, co robite? my kukame transformers...teda ja jednym ockom..
snazilka chuda, ty si dnes bola v praci...ja kukam tiez Transformers, je to celkom dobre
slnieckokati
ano dnes som robila a aj zajtra idem do prace 😞
no sice v pondelok a utorok budem mat volno 🙂
ano dnes som robila a aj zajtra idem do prace 😞
no sice v pondelok a utorok budem mat volno 🙂
Začni písať odpoveď...

Odošli