Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
ahoj luci aj desmodka, mne lekar povedal, ze ms pride ked sa telo zacne spamatavat a teda tazko urcit kedy je ten spravny cas, ale aby som si ten 4.ty tyzden odpustila vsetko co cievy zuzuje a odporuca prvavidelne pit zensky caj v kombinacii s cervenym vinkom 😉
Ahojteee dlho som tu nebola 🙂
Potvrdzujem slovaaaa karyy. Ja som dostala Mrchu v piatom tyzdni po ky 😉 😉 rete.
Pila som aj vinko aj cajicek a nieje zo mna alkoholicka 😀 To ze si date deci cerveneho vinka este nikoho nezabilo skor vas to posilniiiiiii 😉
Niektore tu pisete,ze vam nechuti alkohol,ze alkohol nepijete,moj nazor je ze vinko nieje alkohol a v malom mnozstve je dokonca liek.
Ja ho tiez nepijem pravidelne ale mam nizky tlak a kedzee nepijem kavu, tak si obcas z muzickom vecer pohar cerveneho dame 🙂
Mam to odskusane dokonca aj pri mrche ked sa niekam chystame na dovolenku a ja ju chcem trocha skor staci si dat a mrcha je tu 😉
Ale nebudem vas navadzat len vyjadrujem svoj nazor, na tuto temu lebo ako som citala vela ste tu o tom popisali 🙂
ahojte,,,myslim ze som tiez po kyretazi ☹ urobili mi ju v ramci konizacie. je normalne ze som dostala hned menzes? prisiel mi o niekolko dni skor a trva uz tyzden a stale v rovnakej intenzite 😒 neviem ci je to normalne. v pondelok idem lekarovi ale dovtedy mi snad poradite vy 😉
ahojte...ja suhlasim s tebou twiti...dobre si to napisala... 😀
vanilkka....ja ti neporadim....neviem ako to prebieha pri konizacii...ale pri missede je mozne ze zacnes krvacat po kyrete ale menzes to nie je ...len maternica sa este cisti...mozno je to tak aj u teba...neviem
Ahoj vanilkka.Ja zase neviem čo je to konizácia. 😕 Ako hned si dostala???Ja som dostala 8tyž.po kyrete a krvácala som dost intenzivne 6dni.Včera už ani kvapka a dnes trošku špinenie..
Twity,akože vino nie je alkohol???Tak potom neviem prečo,ked si ho dá moj manžel vo väčšom množstve je opitý 😀 😀 😀 Potom to asi tak nebude. 🙂
ahoj vanilka, to nie je menzes, ešte sa dočisťuje maternica, preto krvácaš. MS dostaneš tak 4-6 týž. po zákroku.
ahojte, hlásim sa už som doma, po zákroku som hned krvácala večer len trochu ráno tiež a teraz sa to znuvu spustilo, tak sa cítim ako by som mala mrchu ale ako vravíte asi sa len čisti maternica
a nasadili mi antibiotika lebo už ráno ako som prišla do nemocnice mala zvýženú teplotu 😖 tak dúfam že všetko bude ok
dievcata, nestihala som sa tu zastavit zopar dni, tak vas vsetky zdravim, precitam si vase odkazy...
domka28
vzdy som brala probiotika spolu s antibiotikami, hlavne kvoli tomu, aby som nedostala kandidu. No takmer vzdy som ju dostala ☹ tak som si probiotika nekupila a brala som antibiotika bez nich. No ked som videla, ze je zle s traviacim systemom, zacala som ich brat. No a dnes som bola na kontrole a z vyterov mi zistila, ze mam zlateho stafylokoka. Tak mi musela dat antibiotikovy vaginalny krem Dalacin a kedze mi teploty neklesli pod 37, dala mi Dalacin - antibiotika aj peroralne, ak teploty neklesnu, tak ich mam brat. No a probiotika beriem stale.
ozaj, lekarka mi dnes robila sono a ukazala mi taku tmavu skvrnku, ze sa uz chysta menstruacia. Vedeli ste, ze to je vidno? Takze dobra sprava 🙂
emily a ku ktorej lekarke chodis? Ja som tiez mala lekarku v PO, no po nie dobrych skusenostiach som od nej odisla.
Poznam z rozpravania - mamka k nej chodi a pacientky si ju velmi chvalia 🙂 Ja som mala Stryckovu, ale nikomu by som ju uz neodporucala. Vobec mi neurobila odbery ani pri prvom, ani pri druhom neuspesnom tehotenstve a vobec ma neposlala na ziadne vysetrenia, aj ked som sa pytala, ci by som nemala niekam ist.
No hroza.
Ako sa citis ty? Je dobre, ze ti dali antibiotika...
jankageo - ja keď som bola u dr. na prvej kontrole v 5tt - keď nič nevidel na sone (ani nemohol, keď som mala mimomaternicové..), ale v maternici bola tiež taká čierna bodka a hovoril, že vyzerá to na menzes. Tak som nevedela, čo si mám myslieť, pozitívne testy a on mi povie, že sa chystá ms... Ale o dva týždne to už bolo jasné... 😔 Takže asi to je vidno 🙂
jankageo hej je dobra len v čakárni sa dosť dlho čaká tak to ma niekedy vie rozhodiť ale inak fajn 😉
cítim sa už lepšie a aj na izbe čo som ležala tak boli baby ktoré urobili dobru náladu len ked som sama tak ma chytia take myšlienky všelijake.... 😖
s MS neviem ako to je či to vidia ale mne to napr. maja dr. po pôrode ked som prišla na kontrolu po šestonedeli tak mi povedala že o týžden môžte čakať ms a tak aj bolo ona podľa sliznice nejakej to vedela 😒
baby, nikdy v minulosti som netušila, že 31. narodeniny oslávim bez bábätka. Nikdy som si nemyslela, že by som mohla mať problém......... Stále som túžila po bábätku...som z toho taká rozcitlivená..
mne povedal gynekolog ze ci zena potrati alebo porodi 6 tyzdnov sa dodrziava aj tak ta sestoonedielka takze je normalne ak niektora krvaciate a nemalo by sa nic robit aj ked ja som to nedodrzala 😀
dobry vecer... hlasim mrchu 🙂 konecne.. po 4tt 3 dnoch... rano o 4 dorazila s takymi bolestami 😠
desmodka gratulujem k mrche! ja na tú moju druhú čakám, dnes mám 31.DC, skúsila som pre istotu aj test, negatívny, čo som aj čakala 🙂 Krčok sa už otvára, takže dúfam,že zajtra-pozajtra konečne už dostanem... A to som predtým mávala pravidelný 26 dňový cyklus...
pekný večer
luci dakujem... ale tento cyklus nemozes porovnavat s tymi predtym... tento je iny... neboj uz coskoro pride... ja mam take hrozne bolesti.. nic nezabera... 😠
ja viem, že by som to nemala porovnávať.. Ale vieš, keď si zvyknutá na pravidelnosť, potom ťa tá neistota znervozňuje... Prvú ms po zákroku som dostala po 33 dňoch a naivne som si myslela, že tie ostatné cykly už budú 26dňové 😅 Ale vyzerá to tak, že asi nie 😀 Asi aj táto príde po tých 33 dňoch.. veď uvidím
dobre ranko.... 😀
jankageo tak snad uz po tej liecbe budes ok... 😉
inak hlasim mrchu na 25 den po zákroku...tesim sa ...len uz by mohla ja skoncit 😉
desmodka k tej tvojej gratulujem... 😀 inak ja ju mam silnu....sak jak z vodovodneho kohutika 😀
ahojte babule, tak aj ja hlásim mršulu 🙂 včera prišla po 31 dňoch... Tak si to "užívam" 🙄 Ale to je už druhá, tak to pomaličky aspoň ide...
Ahojte baby...
Gratulujem k mrcham! Odhalte tajomstvo,to co ste robili ze vam vsetkym prisla???!!!! 😝

ahtojte
emily hlavu hore... budeme na teba mysliet... potom sa nam ozvi
lucka este je skoro na mrchu nie???ja som 4 tt a jeden den a nic... ale uz PMS mam 3 den 😀
a ja som prisla o mimi len v 4tt ☹