Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
@desza17 skus tam zavolat a povedat,ze si tehu,tak to urcite posuria a hlavne poriesia to co maju. Drzim palceky a hlavne sa velmi tesim. Urcite to uz dobre dopadne. Myslim na Teba ❤
@violet1609 zajtra tam idem,tak uvidim co vybavim,a dakujem zo srdiecka,tebe tiez prajem cim najskor //
@desza17 tak dtzom palce nech všetko vybavis nenechaj sa odradiť hlavne . Potom daj vedieť ako si dopadla
@eliskaevicka waaau 2 dni meska a ty si este netestovala .........verim, ze mrchana uz ani nedojde........ 😉
@violet1609 priznám sa ze ešte nie 😊 Len dufam . Potom dám vedieť ako to dopadlo 😉
@desza17 ahoj , no co dozvedela si sa niečo ?
@eliskaevicka ahoj,genetika ok,a geneticka mi volala aj do labakov,kvoli tej hemato,a dake dve mutacie su ok,a to je vraj najdolezitejsie,tak ze sa nemusim obavat,zvysok vysledkov mi kukne hematolog pondelok
Ahojte dievcata. Tak ako? Mate nieco nove? My pokracujeme v snazeni 😍
@violet1609 ahojko,my sme dnes zacali 6.tt....a tebe prajem vela,stastiiicka,isto to vyjde👍💗👶
@desza17 mooooja tak gratulujem !!!! Tesim sa s tebou! Uzivaj si tehu. Ako sa citis?
@violet1609 uzivam,I ked obavy ma prenasleduju stale.citim sa celkom ok,az na pobolievanie podbruska.pondelok idem na sono,tak sa tesiiiim.
@desza17 no to Ti verim,ze obavy su,ale urcite uz bude vsetko v poriadku.v pondelok uvidis bambulku a mozno uz aj ❤ velmi Ti to prajem. 🙏👶🤰
@violet1609 dakujem z uprimneho srdiecka.tie obavy budu,je to asi normalne,ty to chapes,vsak?myslim pozitivne,to ano,ale niekedy sa ma zmocnia zle myslienky a,je to silnejsie ako ja.
@desza17 ano chapem,teraz som hrdinka a ,ked sa nam podari budem urcite stresovat. Ale to je prirodzene po tom, co sme si zazili. Ja v MA v 12tt.takze to bolo uz na konci rizikoveho obdobia 😢
Ale ako pises treba skusit mysliet pozitivne a nic zle si nepripustat. 🙏
@violet1609 drzim palceky nech sa cim skor zadari💟😉🙏
@violet1609 ahoj 😊 Nám sa podarilo , len stále mám pocit akoby mala príspevok ms. Zajtra sa idem objednať doktorovi .a v stredu idem ešte na hematologiu . Tak sa uvidí .drzim palčeky nech da Vám rýchlo zadarí
@eliskaevicka to je uzasnaaa sprava,tak si tehu?
@desza17 áno áno ❤ no teda ešte to nemám potvrdené doktorom , ale test dve čiarky . A ty ako ? Uz aj sono si mala ?
@eliskaevicka sup sem foto💕💕😘,super gratulujem moja.ja mam sono pondelok,neviem sa dockat.kazdy den ma boli podbrusko,vzdy ma prepadne strach.a aj hemato ma hneva,este mi stale neprisli vysledky😬😬
babule gratulujem vam... povedzte po akej dobe po MA za vam zadarilo?
@desza17 foto nemám , ale potom pošlem . Ďakujem ďakujem ❤ musíme dúfať ze všetko bude v poriadku . Hlavne nemyslieť na nič zlé . Býva ti aj zle ? Možno sa len zväčšuje maternica, nemysli nato . A nebola si tam ? To ti verím držím palce nech je všetko v poriadku
@ikonica kytet som mala 11.11. Potom som čakala na vysetrnia , pohonná výsledky . A vlastne 20 februára sme sa začali snažiť s hneď na prvý raz . Doktor nechcel dovoliť pokial výsledky nebudú .
@eliskaevicka jeeej gratulujem, to je supeeeer !!!!! Velmi drzim palceky. Kolkaty tt.si? Neboj tie bolesti su normalne na zaciatku. Vsetko bude v poriadku. Dufam,ze coskoro sa k Vam pridam. Velmi Vam to prajem zo ❤
ja som mala akurat prvu ms po kyrete a vaham co teraz... doktor kazal cakat tri mesiace...
@violet1609 presne neviem . Musím sa opýtať doktora . Dnes som sa tam snažila dovolať ale nik mi to nedvíhal . Tak dufam ze zajtra . Ďakujem ❤😘 Aj ja ti to prajem z celého srdca 😍 Hlavne sa nestresovat.a snažiť sa uz až si to
@eliskaevicka nebyva mi zle,len to podbrusko kazdy den citim plus zima mi byva.bola som na hematke ale ten dr nerobil tento tyzden sa mi mal na to pozret a poslat mi to domov,zajtra piatok a este nic

@eliskaevicka len sa bojim aby nebolo neskoro,kym sa ktomu dostanem.robili mi vysetr.na trombofilny stav.