Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
@desza17 skus tam zavolat a povedat,ze si tehu,tak to urcite posuria a hlavne poriesia to co maju. Drzim palceky a hlavne sa velmi tesim. Urcite to uz dobre dopadne. Myslim na Teba ❤
@violet1609 zajtra tam idem,tak uvidim co vybavim,a dakujem zo srdiecka,tebe tiez prajem cim najskor //
@desza17 tak dtzom palce nech všetko vybavis nenechaj sa odradiť hlavne . Potom daj vedieť ako si dopadla
@eliskaevicka waaau 2 dni meska a ty si este netestovala .........verim, ze mrchana uz ani nedojde........ 😉
@violet1609 priznám sa ze ešte nie 😊 Len dufam . Potom dám vedieť ako to dopadlo 😉
@eliskaevicka ahoj,genetika ok,a geneticka mi volala aj do labakov,kvoli tej hemato,a dake dve mutacie su ok,a to je vraj najdolezitejsie,tak ze sa nemusim obavat,zvysok vysledkov mi kukne hematolog pondelok
@violet1609 ahojko,my sme dnes zacali 6.tt....a tebe prajem vela,stastiiicka,isto to vyjde👍💗👶
@desza17 mooooja tak gratulujem !!!! Tesim sa s tebou! Uzivaj si tehu. Ako sa citis?
@violet1609 uzivam,I ked obavy ma prenasleduju stale.citim sa celkom ok,az na pobolievanie podbruska.pondelok idem na sono,tak sa tesiiiim.
@desza17 no to Ti verim,ze obavy su,ale urcite uz bude vsetko v poriadku.v pondelok uvidis bambulku a mozno uz aj ❤ velmi Ti to prajem. 🙏👶🤰
@violet1609 dakujem z uprimneho srdiecka.tie obavy budu,je to asi normalne,ty to chapes,vsak?myslim pozitivne,to ano,ale niekedy sa ma zmocnia zle myslienky a,je to silnejsie ako ja.
@desza17 ano chapem,teraz som hrdinka a ,ked sa nam podari budem urcite stresovat. Ale to je prirodzene po tom, co sme si zazili. Ja v MA v 12tt.takze to bolo uz na konci rizikoveho obdobia 😢
Ale ako pises treba skusit mysliet pozitivne a nic zle si nepripustat. 🙏
@violet1609 ahoj 😊 Nám sa podarilo , len stále mám pocit akoby mala príspevok ms. Zajtra sa idem objednať doktorovi .a v stredu idem ešte na hematologiu . Tak sa uvidí .drzim palčeky nech da Vám rýchlo zadarí
@desza17 áno áno ❤ no teda ešte to nemám potvrdené doktorom , ale test dve čiarky . A ty ako ? Uz aj sono si mala ?
@eliskaevicka sup sem foto💕💕😘,super gratulujem moja.ja mam sono pondelok,neviem sa dockat.kazdy den ma boli podbrusko,vzdy ma prepadne strach.a aj hemato ma hneva,este mi stale neprisli vysledky😬😬
@desza17 foto nemám , ale potom pošlem . Ďakujem ďakujem ❤ musíme dúfať ze všetko bude v poriadku . Hlavne nemyslieť na nič zlé . Býva ti aj zle ? Možno sa len zväčšuje maternica, nemysli nato . A nebola si tam ? To ti verím držím palce nech je všetko v poriadku
@ikonica kytet som mala 11.11. Potom som čakala na vysetrnia , pohonná výsledky . A vlastne 20 februára sme sa začali snažiť s hneď na prvý raz . Doktor nechcel dovoliť pokial výsledky nebudú .
@eliskaevicka jeeej gratulujem, to je supeeeer !!!!! Velmi drzim palceky. Kolkaty tt.si? Neboj tie bolesti su normalne na zaciatku. Vsetko bude v poriadku. Dufam,ze coskoro sa k Vam pridam. Velmi Vam to prajem zo ❤
ja som mala akurat prvu ms po kyrete a vaham co teraz... doktor kazal cakat tri mesiace...
@violet1609 presne neviem . Musím sa opýtať doktora . Dnes som sa tam snažila dovolať ale nik mi to nedvíhal . Tak dufam ze zajtra . Ďakujem ❤😘 Aj ja ti to prajem z celého srdca 😍 Hlavne sa nestresovat.a snažiť sa uz až si to
@eliskaevicka nebyva mi zle,len to podbrusko kazdy den citim plus zima mi byva.bola som na hematke ale ten dr nerobil tento tyzden sa mi mal na to pozret a poslat mi to domov,zajtra piatok a este nic

@eliskaevicka len sa bojim aby nebolo neskoro,kym sa ktomu dostanem.robili mi vysetr.na trombofilny stav.