Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
Ahojte dievcata ako ide snazilkovanie?nam sa asi nepodarilo ☹ dnes som si robila test a jedna ciarka a to my meska ms 4 dni ....trosku som smutna 😭ale hadam o mesiac to uz budi dve // ..drzim palce 😘
Ahojte dievcata,prisli sme aj o druhe babatko,som plna beznadeje,prazdna...ani neviem co pisat len tolko ze vam vsetkym drzim palceky.
@desza17 to mi je veľmi ľúto 😭 Dúfala som ze sa stane zázrak . Držte sa
@desza17 moja zlata tak velmi ma to mrzi........ ani neviem co povedat........ prajem kopec sil,skore zotavenie a verim,ze nabuduce to dopadne tak ako ma 😢
Ďakujem dievčatá💞😢
Inak bola som dnes u Hematologa , mám syndróm lepivych doštičiek , takze do konca zehotenstva si mám pichat injekcie a lieky . Tak dufam ze uz teraz bude dobre .
@eliskaevicka ejha... no aspon vies co mohlo byt pricinou... drzim palce nech je dalsie tehu bez problemov... injekcie zvladnes v pohode... ved co by si neurobila pre to male... moja kolegynka mala prveho synka a po nom dva potraty... tiez jej nasli tuto diagnozu a predvcerom porodila zdravu dcerku.. tiez si musela pichat fraxiparin.... za aky cas si mala vysledky?
Dievcata dakujem za podporu💟
@eliskaevicka ahoj,ja mam hematologiu ukazkovu,vcera som tam volala..tak ja potom neviem kde moze bytproblem😢
Ahoj kocky...chcem sa len opytat ...dnes mi doki oznamila MA...mala by som byt 10+0 ale plod zodpoveda 9+1... som objednana na kyret..ist ci neist? Prosim o skusenosti.dakujem
Ja som mala pred mesiacom kyret bola som 11tt ale nebola tam žiadna frekvencia srdiečka a nič som si nebrala len som mala vložky, nejaké to oblečenie v čom som bola v nemocnici,papuče, obväz na nohy, ktoré by si potrebovala lebo nohy musia byť obandažovane ked ta beru na salu tak si daj všetko len dole žiadna retiazky, prstene a vlasky do gumky a podprsenka a ani nohavičky nič... a tak ma zobrali dali ma tam pod narkozu a už to islo... ešte pred tym som dostala nejake antibiotika ktoré mi pichli do ruky a potom infuzia isla ..a na sale čo bolo už neviem to som spala... a ked som sa prebudila mala som take menšie bolesti v podbrušku ale po čase to prešlo a potom som len dva tyzdne mala menzes.. a teraz som ešte zatial nedostala a to je už 5tt od vtedy... uvidíme kedy príde, myslím na teba hlavne sa neboj, nie je to nič hrozné
@desza17 och 😢 Keby aspon tam niečo zistili . A nedá sa ešte niejake vyšetrenie urobiť ? Nepýtala si sa ?
Dievcata boli ste niektora na reprodukcnej imunologii?
@eliskaevicka citam ze reprodukcna imunologia...uvidim
@ikonica veď ja viem , niejako vydržíme . Hlavne ze niečo našli , aj keď ani to neni zárukou . Báť sa budem aj tak . Ten si nepočúvam , to druhé . Ale ze je to to iste . A čakala som , no mesiac na krv, mesiac na výsledky , potom dva týždne na ďalšiu krv a zas dva týždne na výsledky . Takze dosť dlho .
@eliskaevicka pfuuuha no trva to pekne dlho..
@moka27 zalezi od teba, ako sa citis.... ja som bola rada, ze sa to spustilo same... nechce!a som do nemocky, pod narkozu... no a nakoniec som tam aj tak skomcila... o polnoci na pohotovosti... niektore baby uprednostia samo vycistenie.. tzv. vyckavacia metoda, kedy cakas, kym sa to vyplavi same... ma to aj nejake rizika... mrtvy plod moze sposobit nejaky zapal, sepsu a pod... ale aj nemusi... dalsie baby to chceli mat cim skor za sebou, bali sa nosit mrtvy plod v sebe, chceli urobit hrubu rychlu ciaru za vsetkym a zvolili hned kyret... je to na tebe.... inac je "sranda" ze ked ide zena dobrovolne, naschval na potrat tak ju vsemozne odhovaraju, hovoria o velkuch rizikach, ktore su s tyn spojene... a ked ide zena na kyret po MA tak to beru uplne inac... pritom de facto ide asi vlastne o ten isty zakrok... ale mozno sa mylim...
@ikonica strašne dlho . Bola to ako vecnosť .
Baby som po kk 4 mes mozno odveci ale ci aj vy ste mali podobnu skusenost. Totalne sa mi zhorsila kvalita vlasov z krasnych kucier su mastiace sa vlnave a az rovne... da sa to este do poriadku?
@moka27 ja som bola v prebiehajucom 12 tt.. alebo 11+nieco... dieta sa prestalo vyvijat v 9tt... no a neviem... asi by som dnes mozno este pockala polhodinu dlhsie nez by som sa rozbehla na pohotovost.. ale uz je po tom... ja som sa zlakla toho krvacania a radsej som sla na pohotovost nech to zastavia...
@bellla25 no ja zatial badam zhorsenie pleti... vyrazky jak pubertacka... cele tehu som mala krasnu plet a teraz toto... ale vyrazky som mala aj pred tehu hlavne okolo mrchy... len teraz po dlhsom case ich vyrasilo viac a su take tazko hojive, bolave, cervene... na krku mam dve vedla seba... akoby ma pohryzol upir 😀

@macoo13 dakujem,snad bude