Čo si vziať a ako sa pripraviť na kyretáž?
Ahoj kočky, v stredu idem na kyret. Doktorka my to aja vysvetlila aj všetko, len som bola v takom stave, že som ju aninevnímala, poradte mi, čo si mám vziať so sebou, ako dlho to bude trvať a na čo si mám dať pozor? za všetky odp. dakujem
aj to mala som prist o osmej rano tak som prisla.... bol zomno siel aj manzel ... mala som nenormalne bolesti... uz som nevladala... a sestricky mi oznamili ze bohuzial uz nemaju volnu postel ani pyzamo...ked manzel urobil brdel tak za 3 min. bola postel aj pyzamo...
k tej Dr. som uz nikdy viac nesla...nasla som si novu...je uplne uzasna ...vsetko mi poriadne vysveli a ma uplne iny pristup
k tej Dr. som uz nikdy viac nesla...nasla som si novu...je uplne uzasna ...vsetko mi poriadne vysveli a ma uplne iny pristup
snazilka....to je mi moc luto..
ja som to mala tiez v tom podobne, ze som chcela pockat, aj dr. povedal, ze budeme cakat a robil mi este dve kontrolne sona...no nic sa nezmenilo, babo malo cca. 2 cm...jedine, co som videla na ultrazvuku ako zmenu bolo to, ze sa zacalo menit, proste sa zacal uz rozklad buniek, uz nebolo take pekne zretelne, rucicky, nozicky...tak to som pochopila, ze je ozaj koniec a nepomoze nic..
ja som to mala tiez v tom podobne, ze som chcela pockat, aj dr. povedal, ze budeme cakat a robil mi este dve kontrolne sona...no nic sa nezmenilo, babo malo cca. 2 cm...jedine, co som videla na ultrazvuku ako zmenu bolo to, ze sa zacalo menit, proste sa zacal uz rozklad buniek, uz nebolo take pekne zretelne, rucicky, nozicky...tak to som pochopila, ze je ozaj koniec a nepomoze nic..
vetvetik dakujem krasne, skusim to este s tym mojim dr. aj ked dnes bol maximalne neochotny...o tyzden budu aj vysledky z histologie a aj ked dr. nepredpoklada, ze by tam nieco nasli, aj tak som zvedava, pricina preco sa to stalo mi nedava spavat...a aj ked sa to nedozviem, chcem pre to urobit vsetko...
snazilkant...uff, tak sa drzkaj, ked si citam tie nase pribehy vzdy ma dokaze dojat ten pristup nasich dr.... 😞
snazilkant...uff, tak sa drzkaj, ked si citam tie nase pribehy vzdy ma dokaze dojat ten pristup nasich dr.... 😞
no teraz co mam dr. je maximalne uzasna... odpovie mi na vsetko co chcem pocut.... a aj ked mi nieco nieje jasne tak mi to povie ... aj teraz ked som chcela brat nejake vitaminy tak mi hned odporucila jedny tabletky...a hned mi povedala ze preco .... beriem femibion 800
tak lulu. to si pis..to budeme frccaaaat... 😉
sekinka, nedaj sa odbit...pripadne, nemas nejakeho ineho znameho co je gynekolog, ze by ti tie odporucania dal..pripadne, tvoja obvodna lekarka, keby si za nou sla...aj ta by mozno pomohla...ja som mala moju obvodnu v zalohe ako poslednu, ze keby mi to ten druhy dr.nedal..pripadne, by som isla na tie vysetrenia ako samoplatca a zaplatila si ich. ved v takomto pripade by som tie peniaze nelutovala dat..tak ti drzim palce...nech to vsetko vybavis.. 😉
sekinka, nedaj sa odbit...pripadne, nemas nejakeho ineho znameho co je gynekolog, ze by ti tie odporucania dal..pripadne, tvoja obvodna lekarka, keby si za nou sla...aj ta by mozno pomohla...ja som mala moju obvodnu v zalohe ako poslednu, ze keby mi to ten druhy dr.nedal..pripadne, by som isla na tie vysetrenia ako samoplatca a zaplatila si ich. ved v takomto pripade by som tie peniaze nelutovala dat..tak ti drzim palce...nech to vsetko vybavis.. 😉
sekina
urcite chod uz len pre svoj vlastny pokoj , aby si bola spokojna ty sama
urcite chod uz len pre svoj vlastny pokoj , aby si bola spokojna ty sama
dievcata budem koncit lebo rano idem do prace :-S tak aby som sa poriadne vyspinkala
Začni písať odpoveď...

Odošli
no a infektologiu na tu som mala tiez odporucenie od gyndosa..podotykam, ze nie od mojho ale cudzieho, ktoreho poznam a nebolo mu to jedno..ten mi povedal, ze on dava odporucania na vysetrenia aj po prvom missede, ak zena poziada, ma pravo ich absolvovat, moj ma odbil tym, ze po prvom sa neskuma nic...a ja som sa tak zatala, ze ja to len tak nenecham a vybavim si, je to predsa moj zivot a bolo to moje dieta, nie jeho, tak mam na to narok...