Hľadám ľudí s rakovinou žalúdka
Hladam ľudí s rakovinou zaludka
Moj ocko ma cely zaludok vonku 15 rokov uz, vyliecil sa bez chemo a stravu prijima normalne ako ked bol zdravy , kontroly raz rocne uz iba. Parkrat som uz pisala do starsich tem, kedze ta tema sa tu objavuje raz za 3 tyzdne
@anonym_c966c3 to je super ze sa vasmu ockovi sa podarilo tu pliagu prekonat. Zial ten moj na rakovinu zaludka zomrel.
@anonym_c966c3 to je super ze sa vasmu ockovi sa podarilo tu pliagu prekonat. Zial ten moj na rakovinu zaludka zomrel.
@ajka10000 pekný deň aj viete aké štádium a detaily ?
Moj ocko ma cely zaludok vonku 15 rokov uz, vyliecil sa bez chemo a stravu prijima normalne ako ked bol zdravy , kontroly raz rocne uz iba. Parkrat som uz pisala do starsich tem, kedze ta tema sa tu objavuje raz za 3 tyzdne
@anonym_c966c3 pekný deň aj viete aké štádium a detaily ?
@anonym_autor tiež ma to zaujíma. V rodine nám diagnostikovali. Karcinóm žalúdka rozšírený aj pod. Neviem veľa podrobnosti. Ani či sa to bude dať operovať zatiaľ. 😥