icon

Informácie o potrate

lenkaabrano
21. aug 2018

Chcem sa opytat ze co stoji potrat alrbo ta inekcia na potrat a do kolkich tyzdnov sa moze dat ta inekcia dakujem.potrebujem surne informavie dakujem.

Strana
z5
beky1813
21. aug 2018

Google a gynekolog. A zmen si nazov diskusie

lubik87
21. aug 2018

@lenkaabrano presne ako píše @beky1813 .naj zavolať na gyncu ..ceny sú podľa mňa rôzne....

gir
21. aug 2018

To rozmýšľaš o potrate? Máš krásnu dcérku. Otehotnela si skoro po pôrode? Neurob hlúposť a unáhlené rozhodnutie aby si celý život neľutovala.

jana118
21. aug 2018

Ach..zle mi je,ak to čítam :( Vidím,že už máš jedno bábätko...vieš si predstavit,že by si zabila to národené? Však to je tiež nový život...taký vzácny..

osky
21. aug 2018

Ach, uz zase jedna co toto riesi.
Pomaly kazdy druhy den...a ja dnes test ako sneh.
Zeny spamätajte sa!!!!
Deti su dar.nie su samozrejmostou!!!!

17juraj17
21. aug 2018

Treba mysliet aj na to ze na tak zavazne rozhodnutie ma asi dovod. Nechcem byt zly ale mozno to ma so susedom a nechce rozbit rodinu sebe aj susedovi.

oliqa
Autor odpoveď zmazal
oliqa
21. aug 2018

@lenkaabrano Ja som bola pred 5 rokmi na potrate a platila som 350€ a boli to zbytočne vyhodené peniaze lebo o mesiac na to som znovu otehotnela a mam krásnu a zdravu dcérku
Prosim ak možeš rozmysli si to

oliqa
21. aug 2018

@lenkaabrano a mala som ročneho syna a zvladla som to 🙂

osky
21. aug 2018

@17juraj17 je dolezitejsi sused rodina ci zivot cloveka??????
Ked roztahujem nohy a pcham tam co tam nepatri musim ratat s nasledkami!!!

Ano ano.dnes som velmi zla.
Aj keby cakala okridleneho draka,nemoze rozhodovat o jeho zivote!!!

17juraj17
21. aug 2018

@osky Mozno moralne nie ale pravne moze. A popravde si myslim ze ak sa to ma urobit tak radsej hned na zaciatku ak sa da vyvolat spontanny potrat ci uz tabletkou alebo inekciou. Stale lepsie ako neskor vyskrab kde hrozia daleko vacsie rizika.

katharines
21. aug 2018

@17juraj17 nasledky budu tak ci tak. Ci uz psychicke, alebo fyzicke. Kazdou vrazdou da svet stava horsim. Aj lekari a zdravotne sestry, ktore su pri potrate trpia postaborcnym syndromom, a co potom zena, ktora zabije, alebo da zabit svoje vlastne dieta?

katharines
21. aug 2018

@lenkaabrano a diskusia ma zly nazov! Je rozdiel prist o babatko a rozdiel zabit ho!

libawet
21. aug 2018

@lenkaabrano v súkromných gyn 380€ a urobia hneď, prídeš na 8.00, večer ideš domov.

17juraj17
21. aug 2018

@katharines To si nechaj pre tych co vravia ze antikoncepcia je to iste ako interupcia. Tam to padne na urodnu podu.

katharines
21. aug 2018

@17juraj17 kazdy styk moze skoncit tehotenstvom aj pri antikoncepcii. Rozdiel je v postoji ku zivotu.

libawet
21. aug 2018

@katharines len taká malá otázočka - čo ak to dieťa je zo znásilnenia? Čo ak to dieťa je choré a má zlú prognózu? Toto - či si dať vziať a či si nechať dieťa - je len na tej žene, ktorá ho nosí. Nikto sa jej nemá do toho starať - ani štát, ani cirkev, ani Boh, ani jej partner. Je to jej telo a ona si má právo o ňom rozhodnúť, to je môj osobný názor na túto vec.

ebi88
21. aug 2018

@oliqa tak ty si ina expertka, ides na potrat ale trtkas bez ochrany dalej...

beky1813
21. aug 2018

Riadne moralistky sa tu zase zislim uz je traone, ako sa tu ohanate vrazdou a sirite svoju zlost a nevrazivost

libawet
21. aug 2018

@osky toto netreba brať vážne. Skôr tak, že autor/ka len vyrýva tu na MK, kde sú mamičky, pretože toto si mohla vyhľadať aj na nete a " neotravovať tu ".

osky
21. aug 2018

@libawet aj keby bolo zo znadilnenia.aj keby bolo chore.....
Podme teda,pozabijajme vsetkych chorych!!!
Konecne sa uvolnia domovy,hospice,domovy pre retardovane deti....kolko dani by sme usetrili...
Vsak je to to iste...ci nie?

A akoze jej telo?
To dieta ma vlastne telo.a zije v jej tele.
Cize vedela ze bude musiet pozicat svoje telo ak sa to stane....

Keby sa jednalo o psa,boli by tu komenty na jeho zachranu.
Dieta je bezcenne.
Velmi smutne!!!!

katharines
21. aug 2018

@libawet i ja ti dam otazocku: ako za hocico z toho, co si vymenovala, moze dietatko? Dieta nie je telom matky.

libawet
21. aug 2018

@katharines ale bez jej tela by nebolo, že ?

libawet
21. aug 2018

@osky ty si extrémistka a vidíš to, čo tam nie je! Škoda debaty.

vilki
21. aug 2018

@libawet nechaj tak.... tieto baby budu v kazdej podobnej teme odsudzovat a kazat... nepochopia, ze to tu konkretnu mamicku nezaujima a ze sa nepytala na nazor ale na nieco ine.... tie ich kostolne reci su hrozne ...

oliqa
21. aug 2018

@ebi88 Pre tvoju info mám danu

montemotherone
21. aug 2018

@17juraj17 právne, ak ťa niekto napadne s bejzbalkou, a máš po ruke len nôž, zachrániš si ním život, zatvoria teba, pretože si sa podľa legislatívy "neprimerane bránil"... Toľko k svetskému právu 😉 No a potom tu máme prachsprosté právo na život....

montemotherone
21. aug 2018

@lenkaabrano zmeň si názov témy. Takto to vyzerá že hľadáš medzi ženami, ktoré nechcene potratili... Ty ale hovoríš o interupcii... A to je asi tak o 180° na sever... 😒

beky1813
21. aug 2018

@osky chapem, ze si zufala, ze nemozes otehotniet. Ale toto uz prehanas

lubik87
21. aug 2018

@osky kde sa v tebe berie toľko zlosti...možno keby si nebola pred výbuchom tak by sa ti viac darilo aj v otehotneni..stres veľmi ubližuje telu...začni sa starať viac o seba ako o druhých..verím že je to ťažké to určite áno ....myslím že ty si ako.moja známa ...nevie otehotnieť 7 rokov a boli sme super kamošky Az kým sa mi nenarodil syn to nemohla predýchať normálne keď nás stretla oplula doslova opkula mi kočík že ja som si dieťa nezaslúžila..možno preto je malý taký aký je :/...teraz mám dcéru a keď sme ju videli na ulici tak jej muž povedal že keď sa k nam priblizi na dva metre tak jej vytne...toľko ti chcem k to u povedať... má toľko zlosti voči každej žene čo ma dieta aj čo dieťa odmieta že jej z toho už preskocilo...nedopadni rovnako ...

Strana
z5