Informácie o potrate
Chcem sa opytat ze co stoji potrat alrbo ta inekcia na potrat a do kolkich tyzdnov sa moze dat ta inekcia dakujem.potrebujem surne informavie dakujem.
@katharines ja hovorím o tej mojej známej že aby tak nedopadla aj ona :( je to smutné áno je to veľký dar a keď je zdravé ..to je radosť aj starosť na celý život🙂 ale každá má svoje limity prečo nemôže nechce mať ďalšie dieťatko ..stane sa aj keď sa chranis....takto škaredo sa vyjadrovať ...škoda slov...
@montemotherone Iba sa snazis vyryvat. Ano ked ta niekto napadne basebolkou a ty mas 20 cm noz bruseny z oboch stran pri sebe a nasledne tvrdis ze sa utocnik sam 30x smykol chrbtom na noz bude to neprimerana obrana a zatvoria ta
@lubik87
Ja nemam zlost na zeny ktore maju deti.chcene a milovane.nie som ziarliva ani zavistliva.doprajem to kazdej zene.ved je to prirodzene.
Preco by som mala spluvat alebo nadavat...to nie je moj styl...nie som pred vybuchom.
Dnes som nastvana ale nie je to nenavist ci zavist...
Vytacaju ma zeny ktore roztahuju nohy otehotneju a potom idu na potrat.tie si ozaj deti nezasluzia!
A samozrejme ze to o tych chorych a zabiti bolo myslene obrazne ale v konecnom dosledku je to rovnake i ked nie celkom to iste.
Clovek je uz taky-k comu pride lahko,to si nevazi.
Plati to i o zebach co nechcene otehotneju....
@osky a ja nerozhoduje o tom kto si dieťa zaslúži ...vidím veľa matiek ktorých deti trpia hladom a láskou ...sú bité....je lahko rozhodovať o osude iných ...dieťa si nechá v lepšom prípade dá do hniezda v horšom ho bude neznášať celý život lebo bude nechcené ...toto je veľmi problematická a nikdy nekonciaca debata...každý si nájde svoje pre aj proti v oboch prípadoch.
@lubik87 coze?????!!!!!
No tak to ma ozaj nepoznas...
Sory.vobec neviem kde citas ten podton.
Zaujimave ze zadavatelky sa zastavate a do mna sa obuvate....ale vsak nech.
Uzivajte si a vrazdite svoje nechcene deti...
Ozaj divny tento svet.
Uz ma nic neprekvapi...
Nie som tu ja na sudy...
Na to je tu niekto iny...
@lenkakravcova teba nemyslim
prosim ta definuj co znamen "niaka" 😁
@lubik87 chcem zabit?
Takze podton si vycitala ale citat medzi riadkami veru nevies....
Trapne...
Ved to je prirovnanie.presne ,nie je to to iste ale v podstate rovnake
Ci nam umele oplodnenie dosttatocne nepotvrdzuje, ze zivot cloveka zacina uz spojenim vajicka a spermie???
Aky je teda rozdiel v zabiti splodeneho cloveka a napr.60rocneho zijuceho?
Kto a kde rozhodol ze ten uz zijuci ma pravo na zivot a ten splodeny nie???
Je to zrkadlo!
Zabitie zijucich si predstavit nevies,nechces.../ja tiez nie/.
Ale proti interupcii bojovat nebudes-ja veru budem.
Je to vrazda ako kazda ina.a mysli si o mne co chces.
@lenkakravcova mrkni na prispevok nad tebou. Na tieto veriace narazam
@osky v tomto a v tejto téme si úplne mimo. Ako by si pomohla žene, ktorá si nechá dieťa zo znásilnenia, lebo teda život a bla, bla, bla, je na neho sama a nevie ho ani poriadne uživiť, ale teda nechá si ho. Celý život to dieťa bude vidieť ako zlo, ktorej sa jej stalo, dieťa si to ponesie tiež a aj do budúcna a do svojho ďalšieho života. To je podľa Teba morálne, lebo život....? Aký život, sa pýtam ja?!
@libawet nie je to vždy tak, zhodou okolnosti poznam jednu zenu ktora otehotnela po znasilneni, jej syn má už 17 rokov, neberie ho ako zlo,miluje ho rovnako ako ostatne svoje deti. Nech ho porodí a dá do hniezda zachrany alebo na adopciu. Myslim že je dosť ľudí ktorý by si ho vzali
@libawet 1. Moze ho dat na adopciu
2. Dieta za to nemoze
3. Takyto postoj tiez nie je pravidlom.
Po takejto traumatickej udalosti je totiz potrebna psychoterapia. Vzdy zalezi aj od postoja danej zeny.
4. Vari vies o autorke tejto diskusie viacej, ako my, ze tu podsuvas scenare?
@libawet
Ja som.mimo a ty vymyslas nieco co nie je.
Autorka neudava nic take o com tu ty a niektore zeny hovorite.
Otehotnela a skratka ho nechce.bodka.
A ano.zivot je zivot.
A vies,matka svoje dieta chrani.aj keby bolo trojoke,a aj keby bolo plodom nasilia....pretoze to dieta za zo nemoze.
A ak to dieta bude vidiet zlo,bude to len chyba matky.
Dobra matka sa na dietati vrsit nebzde ved ono sa na svet nepytalo.
A ked sme uz pri tom znasilneni-kolko zien na MK riesi potrat...kolko z nich caka fakt chore dieta alebo dieta po znasilneni....????
Niekro tu pisal-veriace si pojdu svoje...
Ja napisem-neveriace to nikdy nepripustia...hryzlo by ich svedomie😉

@lubik87 prepac, no mylis sa. Nie je nestastna preto, ze ina ma dietatko, ale preto, ze si tie, ktory ten dar dostali, nevazia zivot! V tom je obrovsky rozdiel.