Interrupcia - skúsenosti a priebeh zákroku
Ahojte .. nechcem nič ine počuť iba realne skusenosti tohto zákroku. Ako to prebiehalo aj keď je to par minútový zakrok.. ta anesteza prebratie a celkovo okolo zákroku ... velmi sa toho bojím. Mudrlantky prosim nekomentovat naozaj
@anonym_b3a59d a bola si tam s niekym? Alebo ta tam niekto cakal?? Ja nesoferujem a som z BA takze by som musela s muzom ist.. a krv si si davala robit u obvodnej lekarky ? Alebo u gynekologa ? Nechcem moc nikomu hovorit teda lekarom že planujem ist na upt .. aj ked neskor gynekologovi budem musieť
@anonym_autor ja som bola s muzom.Cakal ma šiel zatial na raňajky kávu a tak.Prisla som na 7 ráno, zákrok mi robili okolo 10 a o 14 ma pustili domov.Nemusis nikomu nic hovoriť u obvodného som ani nebola iba u mojej gynekologičky ona mi brala krv a s výsledkami som šla uz tam.U nej som ale za vyšetrenie a papier na odporúčanie upt platila ešte 50eur a potom mi prišiel aj papier z Unilab kde mi tu krv robili znova okolo 50 eur platiť tak s tym počítaj.V štátnej nemocnici je to asi lacnejsie
@anonym_autor ja som bola s muzom.Cakal ma šiel zatial na raňajky kávu a tak.Prisla som na 7 ráno, zákrok mi robili okolo 10 a o 14 ma pustili domov.Nemusis nikomu nic hovoriť u obvodného som ani nebola iba u mojej gynekologičky ona mi brala krv a s výsledkami som šla uz tam.U nej som ale za vyšetrenie a papier na odporúčanie upt platila ešte 50eur a potom mi prišiel aj papier z Unilab kde mi tu krv robili znova okolo 50 eur platiť tak s tym počítaj.V štátnej nemocnici je to asi lacnejsie
@anonym_b3a59d a to do Trenčína potrebuju odporucanie od gynekologa??
Prišla som ráno o 7.00, spravili mi predoperačné vyšetrenia. Zobrali ma na sálu, uspali ma, zákrok trval 10 minút, zobudila som sa na izbe. Domov ma pustili okolo obeda. Celý čas som tam mala doprovod priamo na izbe, bola som na súkromnej klinike. Všetko riešila klinika, svojho gynekológa som nekontaktovala.
@anonym_b3a59d a to do Trenčína potrebuju odporucanie od gynekologa??
@anonym_autor nie, ale ja som ešte nevedela kam pojdem sla som najprv ku gynekologicke a rovno mi to dala aj tu krv zobrala

@anonym_autor ja som bola v septembri.Normalne ráno prídeš spravia vyšetrenia potom predoperacne, zákrok a ides domov.Krv som mala odtiaľto svojej dr ale vedia aj tam zobrať ale to neviem ako asi na 2x tam potom musíš prísť ked budú výsledky.400eur bol zákrok 15 predoperacne
@anonym_autor
@anonym_b3a59d a este prosim ako si bola spolojna a prístupom s lekarom atd.. a kolko si po zákroku musela tam byt a tak ak vieš opisat nejaky priebeh