icon

Je toto koniec vzťahu?

zzzzuz
6. mar 2020

Ahojte,

nejdem si sem vylievat naivne srdiecko, len ma zaujima ako toto mozu vidiet z ineho pohladu ini ludia. Ja som totiz stratena a nestastna.

Moj pribeh je asi takyto. Mam 30 rokov, 1 dieta (10 mesacneho syna). S manzelom sme spolu 8 rokov, a manzelmi sme skoro 3 roky. Milovala som ho... nadovsetko, aj on mna, citila som to. Uz pred otehotnenim sme si neboli tak blizki ako kedysi. Pribudali hadky, rozdielne nazory. Dieta sme chceli a tesili sme sa. Pocas tehotenstva to bolo striedavo oblacne ale v podstate dobre obdobie. zlom nastal ked som porodila. Bola som stale unavena a nervozna. akosi som dlho nezvladala syna a domacnost naraz. Ale polepsilo sa.. no bolo to obdobie kedy som bola fakt neprijemna (popord. dep. som nemala). Velmi to medzi namo ochladlo, respektive zacali padat uz hrube urazky. Manzel mi raz vykrical ze sa neviem o syna starat..Na margo toho chcem dodat ze ma velmi bolela hlava a on mal uplakany cas pred spanim. Proste som bola k.o. a bolo to vidno. V ine dni mi venoval reci "to uz sa cez to brucho nevies ani k pracke zohnut", "mas dvojtu bradu"..
.. velmi ma tymi slovami ranil. Ked som mu toto vsetko po par dnoch povedala ze ma to ranilo a ze toto mi nemal nikdy povedat ze sa to ani nehodi, povedal len ze si nepamata. Vygradovalo to tak, ze uz 3 tyzdne byva u rodicov a sme rozideni. Bez rozvodu, bez uplneho pobalenia veci... Je mi ale strasne luto ze by mal syncek byt bez oboxh rodicov, a tiez mi je niekedy samej smutno a luto. Od kedy odisiel sme sa o inom ako synovi nebavili. Pre vysvetlenie, ja so. naozaj trosku vacsia.. 166cm72kg. Manzela som spoznqla ako pomerne stihla baba ale rokmi sa na mna nalepilo. po porode som dala kila co som nabrala dole a som taka ako som bola pred tehu. Lenze chuda nie som.. tiez nie je model ale toto by som nikdy nepovedala. Na jednu stranu ho nenavidim za ponizenie a aj za to ze sa do dnes neospravedlnil, na druhu stranu mi je proste luto kam to zaslo. Myslite ze takyto vztah by mal byt naozaj ukonceny alebo by sme sa mali este porozoravat?

Strana
z4
jaja8_9
6. mar 2020

@zzzzuz skúste sa porozprávať keď sa to trosku utrasie... Len horšie je na tom to, že si nevie vážiť matku svojho syna co sa stará o celú domácnosť aj o dieťa

zzzzuz
autor
6. mar 2020

@jaja8_9 prave aj to ma trapi ze si ma nevazi. Bez toho to dlho fungovat nebude. Len on si to nevie uvedomit a nevie to zmenit

jaruska_12
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
6. mar 2020

@zzzzuz Rozísť sa kvôli váhe? To nebolo lepšie schudnúť? 🤔

heidy222
6. mar 2020

Ako bolo povedane, je lepsie byt Par tyzdnov/mesiacov od seba a utriedit si to v hlavne a potom sa porozpravat, idealne ist do poradne, ako riesit veci horucou ihlou.

simona92101
6. mar 2020

@lenkakravcova to nemyslis vazne,ved nema 150 kg!

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
simona92101
6. mar 2020

@lenkakravcova okrem ineho,myslim ze tam je iny problem u manzela,a to ze si ju nevazi,a nema problem ju urazat.myslim ze keby mala 50 kg aj s topankami,ze by sa nic nezmenilo..

zzzzuz
autor
6. mar 2020

@lenkakravcova prepac, ale nie je laska ucta a vzhlad nieco rozdielne? ked zostarnem, zrednu mi vlasy a zacnem sediviet, pribudnu vrasky, tak potom co? zoberiem si pozicky na plastiky? viem ze pritazlivost je dolezita, ale azda toto povie chlap zene ktoru by mal milovat a vazit si? mam robit co jemu by mozno vyhovovalo? co ak ja som spokojna alebo co ak momentalne ani nemam sancu schudnut a viac sa o seba starat? tvoj navod je bud chuda bude dobre? to je ten vztah a laska?

lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
simona92101
6. mar 2020

@lenkakravcova 🙈 kristepane..ja mam 70 kg 10 mes.po porode a veru nemam ani brucho ani dvojitu bradu,vsetky poporodne kila (8 kg som pribrala)su prec,vyzeram normalne,moj manzel je normalny clovek a hlavne chlap ktory tiez nevyzera ako model z casopisu ale v zivote by sme si nedovolili sebe povedat taketo urazky!

noemi155
6. mar 2020

@zzzzuz najhoršie podľa mna je,že má doma istotu a má sa kam vrátiť.
Keby toto nemal ,isto by nemal taký vysoký hrebienok a nevyskakoval by tak
Čože si mysli,že si po pôrode hneď fit aj postavovo aj psychicky a fyzicky ...
To je tak,keď si chlapi myslia,že žena je na materskej ‘’dovolenke’’
Keď si ta neváži teraz,ťažko sa to zmení a nezabudni,že tak ako sa bude správať on k tebe,taký vzor da aj vášmu spoločnému synovi....
Deti vnímajú všetko...
Rozmýšľaj aj do budúcna čo sa výchovy týka...
Držím ti palce ,ale keď je to chnavo s takým sa ťažko žije a nič dobre ani očakávať nemôžeš podľa mna...
Hlavne sa rozhodni pre dobro svojho dieťaťa aj na úkor,že ostaneš s ním sama...
Buď budeme mat spokojnu maminku alebo počúvať hádky a ponižovanie a urážanie ženy..

lenka2710
6. mar 2020

@simona92101 súhlasím, ja mam rovnaku výšku a váhu o dve kilá menej, som v 24tt, takže sa ešte na mňa nalepí co to a pre muža som ta najkrajšia na svete, ved nosím jeho druhé dieťa! Takúto vec by mi nikdy nepovedal, práveže mi veľa pomáha teraz aj s domácimi prácami! To co je za charakter muža??? Som s nim už viac ako 12 rokov, zoznámila som sa s ním ako 49kg stihla baba, samozrejme sa rokmi nalepilo a teraz co?? To kvôli tomu sa so mnou rozide??? To normálny chlap nerobí a nech si vraví každý co chce

zzzzuz
autor
6. mar 2020

@noemi155 dakujem. toto mi dava vyznam a dobre sa mi to precitalo.

sonnenshein
6. mar 2020

@zzzzuz Skus sa na to pozriet aj z jeho pohladu. Dieta vzdy preveri vztah, nie je to narocne len pre matku, ale aj pre otca. Ty hovoris ze si bola unavena a podrazdena, a ako dvojnasobna mama v 9.tom mesiaci s tretim dietatom mozem povedat, ze je to normalne a bezne. No aj muz ma pravo obcas byt podrazdeny a nie vo svojej kozi.
Ci sa Vase manzelstvo da zachranit je na Vas. Je Vasa tuzba byt spolu silnejsia, ako Vase individualne ega? (Ego nemyslim ako urazku, ale skor ako vyraz na seba, respektive jeho).

Sadnite si, a povedzte co citite. Povedzte si, ze to bude tazke, ale ste na to dvaja. Ze obcas si poviete nieco co tak nebudete mysliet, a ze je to v poriadku, lebo to prekonate.

bluka2
6. mar 2020

myslim, ze tvoja vaha je ok, ale muz asi pomenej. podla mna sa neda moc robit, zi si svoj zivot a nenechaj sa urazat. si super, ze si vazis samu seba. este by som si ale poziadala o zverenie syna do starostlivosti. drz sa, mozno si to este vysvetlite a mozno nie. life goes on..

simona92101
6. mar 2020

@lenka2710 ved prave,pochybujem ze brusaky a kila dole to napravia a smahom prutika sa manzel vrati a vsetko bude opat tip top..

zzzzuz
autor
6. mar 2020

@lenka2710 ja som ho poslala prec. hadali sme sa uz pre vsetko. ked sa mi neospravedlnil, nedokazala som s nim zatial fungovat. zvladam sice vsetko sama (nakup, upratat, maleho) ale po 3 tyz. to na mna dolahlo je mi smutno no zaroven nemozem byt a niekym kto ma ponizuje. ale smutok je dost velky aj ked aj ked si uvedomujem ze ak by bol normalny totp mi nepovie a ak predsa, ospravedlni sa

11mirka22
6. mar 2020

@lenkakravcova ty už si tuším schudla aj z mozgu, keď toto napíšeš, samozrejme že telo ženy sa často po pôrode zmení... Ak si ju vybral za partnerku len kvôli tomu ako skvelo vyzerá, tak to jej lepšie bude bez neho. Ak bude muž na žene vidieť len nedostatky, ktoré samozrejme všetci máme, tak to nie je partner... Partnerstvo je o inom. V ťažkých časoch, keď sa trápi s dieťaťom, vyčítať kilá... Ach...

bluka2
6. mar 2020

@11mirka22 neoplati sa reagovat na dristy tohto trolla, vraj praktizujuca mosimka (nic proti moslimom). ale podla mna si tu chodi z ludi robit srandu

heln
6. mar 2020

@zzzzuz jednoducho prechadzate krizou.... ty si vycerpana, on nechape realitu..... mal by sa ti ospravedlnit a ty jemy odpustit... mali by ste sa v klude porozpravat a uvedomit si ci ste si na svadbe slubili v dobrom a zlom, lebo to dobre sa lahko preziva a ked pride to zle tak zrazu rozchod..... bud tuto krizu prekonate alebo to vas vztah nevydrzi

eliska13
6. mar 2020

@lenkakravcova veď píše, že popôrodné kilá schudla to, že už nie je taká štíhla ako pred 10 r nie je na rozchod.A aj, keby neschudla po pôrode to nie je dôvod na také hulvatske správanie.
@zzzzuz nechala by som ho nech vychladne aj, keď je to detinské utiecť k rodicom a teba nechať na všetko samu.Je veľa žien, ktoré nezvládajú domácnosť aj dieťa on je dokonalý, pomáhal doma, chodil s malým von, varil?narodenie dieťaťa je veľký stresor.Byvate sami?
Ja som tvrdohlavá, takže by som mu nepísala či a kedy sa vráti, píšte si len o malom a uvidíš.podla mňa to je klasická kríza po veľa rokoch spolu, veľa starosti, malo spánku, iný režim v rodine a možno si to takto nepredstavoval ktovie?ale nejaké nabrate kilá za 8 r vzťahu v tom nebudú.To, co Ti povedal sú nechutné narážky to sa nerobí takto začínajú psychicki tyrani urážať a ničit sebavedomie ženy
Aj ty si to už berieš k srdcu váhu, že si nevedela zosúladiť dieťa a povinnosti.On môže byť veľkorysý pomôcť Ti a možno ty by si lepšie zvládala.
Veľa párov sa najviac hada po narodení deti.Chyba Ti, máš ho rada možno ste sa zabudli spolu rozprávať vo víre povinnosti.

lenkakravcova
6. mar 2020

@11mirka22 Ja som si tehotenstvo už jedno prešla. Pribrala som a opäť schudla 20kg.

chrvacka
6. mar 2020

Takto, aj keby si pribrala 200 kg. Ty si mu vynosila zdrave dieta a ma si ta vazit aj keby mas stvoritu bradu !!!!!! A ked nie on, tak vaz si ty sama seba. A moj nazor, chlap NIKDY nepochopi, co je to starat sa 24 hodin denne o dieta. Nikoho nezaujima, ci si unavena, nieco ta boli.... mozno by si mu otvorila oci, ked mu das na 2 dni dieta a nestaras sa (za predpokladu, ze nekojis).

jaruska_12
6. mar 2020

Súhlasím s názorom že keď sa muž rozhodne byť s lásky zo ženou tak tu nejde len vonkajšiu krásu dnes chyba ľuďom porozumenie, úcta a láska!!!! Každý chce vyzerať len dobre a zabúda sa na pravý zmysel života! Každá žena je pekná či má 40 abo 100 kíl. A ozajstná láska na kila nekuká...... Poznám známych pár ako s časopisu pan čerstvý pubertalny 50 tnik žena štíhla vďaka dnešnej dobe si ju neváži on ani ich syn ktorý od otca vidí dnešné manévre takže tak. Žite v láske a dôstojne a choďte príkladom svojim deťom aby život viedli zmyselne a v láske ♥️♥️♥️♥️👍👍

oli18
6. mar 2020

@lenkakravcova prečo si zmazala? Veď nič zlé si jej nenapísala, len si reagovala na jej vyjadrenia.

hindakus
6. mar 2020

@zzzzuz velmi ma mrzí, čím prechádzaš. Osobne mám zlú skusenost s chlapom, co sa nedokaze ospravedlnit (pozriet sa na vec zo strany partnerky, priznat si vinu) a nevyberane komentuje vzhlad partnerky. Bodaj by sa to zlomilo aspon u vás..len sa bojím, ze nezlomí.

11mirka22
6. mar 2020

@lenkakravcova a co ti máme za tlieskať? Ak nemáš skúsenosti, a nevieš poradiť, načo sa zapajas do takýchto diskusií? Táto žena nemá problém s chudnutim ale s manželom. Výzor a hmotnosť nie je problém... Zostarneme všetky, chudé aj tučné... Niektoré však bude mať pri sebe partnera, ktorý bude s nami aj v ťažkých časoch.

lenkakravcova
6. mar 2020

@jaruska_12 Láska pozerá na druhého a chce mu dobre. Aj žena má mať porozumenie pre manžela.
A zase muž sa ma správať k žene normálne.
Snažiť sa musia vždy OBAJA.

lenkakravcova
6. mar 2020

@oli18 Lebo už asi päť žien mi napísalo v správe že som blbá.. 😂 Akože netúžim po takých správach.

Strana
z4