Kamarátka mi nepriala tehotenstvo a potratila som
Dobrý deň,
asi sa len potrebujem vyrozprávať a skúšam nájsť, či nemal niekto podobný prípad ako ja a ako to vyriešil. Bola som dvakrát tehotná, a dvakrát som potratila. Po celú dobu mi kamarátka tehotenstvo nepriala. Podľa jej slov by neprežila, kebyže otehotniem skôr ako ona, je dosť súťaživá, všetko musí mať prvá. Ona je teraz tehotná, a patrične mi to dáva najavo, že je prvá. Neberie ohľad na moje pocity, je to ako keby mi vrážala nôž do srdca. Celý čas nám všetko závidí, aj vzťah s manželom. Keď som absolvovala prvý potrat, tak som sa s tým musela vyrovnať a s nikým mi nebolo do reči. Ona ma vtedy obvinila, že mám určite niečo proti nej.
Do toho je to zároveň aj kolegyňa z práce. A viem ako všetko prežíva, ešte ani tehotná nebola, ale už mala nakúpenú výbavičku. Takže v práci o ničom inom nebude rozprávať. Zrovna tieto reči ťažko znášam od takýchto sebeckých ľudí.
Nie že by som im to nepriala, nie som ten typ čo závidí. Ide len o ten spôsob akým so mnou komunikuje. Už tak sa dosť ťažko zmierujem s potratmi.
Zažili ste podobnú situáciu, ako ste sa s tým vyrovnali?
Ďakujem.

Ako môžeš takú ženu nazvať kamarátkou? 😲