Koľko stojí prerušenie tehotenstva v nemocnici?
Ahojte . Prosím vás chcem sa opýtať že v akom cene je teraz za potrat ,ale nie súkromná ambulancia ale tak v nemocnici napríklad... Potrebujem vedieť. ... ďakujem pekne za vaše odpovede🙏 (vopred nesúdte)
To si Ty s tym frajerom co vie ze nechces dieta a naschval isiel naplno? Vyzera to tak.
Ja podporujem, aby ženy mali možnosť rozhodnúť sa slobodne a podstúpiť interupciu. Ale nemám pochopenie pre takéto otázky - ak si dostatočne zrelá na sex, mala by si byť aj dostatočne zrelá na to, aby si sa túto otázku opýtala priamo v tej nemocnici, kde to chceš podstúpiť. Keďže nejde o zákrok hradený poisťovňami, je jedno, či ju podstúpiš v štátnej nemocnici alebo súkromnej. Čiže tá cena môže byť kľudne rovnaká.
Bola som na interupcii a platila som 350€ ...
@monita12345 ďakujem za info🙏
@norina89 a na koho chces hodit hovno? Niekto Ta nutil s nozom pod krkom sulozit s tym debilkom? Jasne ze si za to mozte vy. Ja sa k takymto veciam bezne nevyjadrujem, ale nedalo mi, ked vidim tuto neskutocnu ludsku hlupost.
Dufam ze tehotna nebudes a nebudes zbytocne chodit na potraty kvoli takym hlupostiam...
@norina89 otvor si stránku najbližšej nemocnice a určite nájdeš relevantné informácie
Poviem ti tajomstvo, vedia o tom len vyvoleni: ak si zadas do googlu "nemocnica xxxx (nemocnica v tvojej blizkosti, kde by si mohla eventualne zakrok podstupit) upt cena", mas presnu informaciu hned. Zaberie to mozno este menej casu, nez zalozit temu na fore.
ZDIELAJTE KIM NEZMAZU!!!
(Kim je naschval s i).
@diewcatqoo ďakujem pekne
@januska12323 žiaľ nemajú cennik na internete
Rataj plus mimis 500e aj s predoperacnym
@norina89 asi ti nepomozem ale ja som neplatila nic a tak to aj je ked je chore nejakym sposobom to dieta/plod tak neplatis nic ked je zdrave neviem kolko to je najlepsie sa opytat v tej konkretnej nemocnici kde chces ist kazdy ma cennik iny si si tym ista ze to chces podstupit? Lebo pre nieco k tebe prisla ta dusicka najskor ta uzdravit... A tiez sposob akym vyvolavaju potrat je iny zalezi od tyzdna v ktorom si niekde to je tabletka mistoprostol angusta atd su rozne ... vo vyssom tyzdni sa pouziva aj prostin (inym sposbom vyvolavacka) niekde je nutny kyret niekedy nie ... to ze pojdes do viedne nic tym nevyriesis a inak vraj tam potrat stoji 450€ ale len do 12 tt potom neviem kolko
@elizabeth56 Ahoj. Keď nemáš zdravotne problémy tak zato sa platí to viem. Ja chápem a rozumiem čo myslíš že z ničoho nič nepríde to dieťa. Zatiaľ ešte neviem ci som 100percent tehu, ešte musím počkať povedal lekár. Ale ak som tak žiaľ nemôžem nechať nie som v takej situácii.... Tie tabletky som napísala,poprípade poviem.gynekologovi ak dačo. Lebo tie sú na lekársky predpis. Len dúfam že nebude treba. Ale určite sa ozvem čo sa stalo. A ďakujem ti pekne za radu🙏
@elizabeth56 Medikamentózny potrat pomocou tabletky sa na Slovensku na požiadanie nevykonáva. Nikto jej nedá tabletku, musí absolvovať kyretáž. Kyretáž je oveľa invazívnejší zákrok ako tabletka. Ak by chcela v budúcnosti plánovane otehotnieť, mohla by mať problém. Za potratovou tabletkou musí ísť buď do Viedne, alebo do Čiech. Napr. sem: https://www.dr-fruehmann.at/der-medikamentoese-...
Je tabletka ktora môže teoreticky vyvolať "potrat" ale skôr to je na zabránenie uhniezdenia vajíčka,... Ktorá sa ma užiť najviac do 5 dní po nechranenom styku....ina potratova tabletka na SK nie je
@monita12345 ano presne ,to som ďalší deň kúpila escapelle. No ale minulý týždeň doktor mi pichol injekciu, a dnes chvala boha som dostala ms.
@norina89 takze si nebola tehotna ked ti prisiel menzes ...
Lebo ta injekcia len podpori tehotenstvo
@norina89 ja som inak otehotnela aj napriek tomu escapelle a inak medikatozna liecba ako tu uz niekto naznacil u nas je len nie je vo forme tabletky ako napriklad je to v cesku alebo rakusku ale vo forme injekcie len sa pouziva na ukoncenie tehotenstva v 2 a 3. Trimestri a ako som vravela niekedy staci angusta na kvazi vyvolanie potratu v 1. Trimestri alebo misoprostol ... ale to musi byt velmi skoro pouzite niekedy je nutny kyret ked je to vyssie stadium

@norina89 treba si pozrieť cenník príslušnej nemocnice ale približne 400 eur