Krvácanie po kyretáži
Ahojte, chcem sa spýtať, či je podľa vás normálne krvácať týždeň po kyretazi jasno červenou krvou. Nie je to silne krvácanie, no ani slabe spinenie a intenzita sa tiež nezmiernuje ale ani nezosilnuje. Užívam ATB, teplotu nemam. Máte niektorá skúsenosti s takýmto krvácaním? Bolo u vás napriek tomu všetko v poriadku?
Ďakujem! 🙂
Aj ja som takto krvacala, dokonca cez dva tyzdne... a ms som dostala vzdy presne 4tyzde ok kyretu
Vďaka ešte raz za odpovede, ukľudnili ste ma 🙂 Všetci a najmä v nemocnici mi totiž tvrdili, že krvácanie by mi malo trvať max 5 dni, dokonca že by to malo byť iba spinenie. Vydupala som si zajtra kontrolu u doktora, no už raz pri mne pochybil a veci zľahčoval, preto sa informujem aj tu, či je to naozaj ok 🙂
@zazzu1 ahoj,ja som sa po kyrete len čistila, ale 6 tyzdnov to teda bolo....zakrvacala som len jediný raz a to,keď som sa po zákroku postavila z postele....podľa mňa tak normalne krvácať by si asi nemala, veď ta čistili.....
Hej hej, ono to zvykne trvat aj mesiac , pokial uplne krvacanie prestane. No pokial nemas nejake extremne bolesti, tak by to malo byt podla mna vsetko ok
Tak, bola som u doktora a povedal mi, že krvácanie môže pretrvávať aj 10-14 dni. Vraj dokonca sa môže stat, že na jeden-dva dni prestane a potom sa vráti. Pokial nie sú bolesti alebo teplota, je to vraj normálne. Tak aj pre ďalšie dievčatá, keby ste mali podobný problém, malo by to byt v pohode 🙂

Ja som krvácala skoro tri tyzdne a bolo všetko ok.